Přejít na obsah

freshkuba

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli freshkuba

  • Datum narození 13.4.1983

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Teď momentálně Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

freshkuba's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Připojím se k hodnocení. Koupil jsem od něj hodinky Luch. Komunikace a dodani na jedničku. Vše proběhlo dle domluvy. Dodání proběhlo přes zasilkovnu. Vřele doporučuji!
  2. Pane Bože, to jsou ale hov.na. Takovou snušku žvástů jsem dlouho neslyšel. Ale zas na druhou stran:"hezky mluví o sloníkovi"...
  3. No tak teď už 11 z 9. Bezproblémový nákup. Stav zboží lepší, než v popisu. Díky!!
  4. Stylová vitrína v technickém muzeu v Miláně.
  5. A já se těšil, že se dozvím, co bude prodávat... Teďka nebudu spát, dokud se to nedozvím.
  6. Ahoj. Dnes na mne vyskočila tato pracovní nabídka. Snad někomu pomůže. http://www.hodinky-365.cz/index.php?pracovni_mista&detail=46
  7. No tak jsem to riskl a z emisi Valil bez značky. Značka byla na myčce.nechytil mne, takze happyend. Následná STK 0 závad.
  8. Toho zákazu jsem si byl vědom. Kolega takhle o ridicak přišel. Je to absurdnost... Zvažoval jsem možnost odtáhnout to auto na vrakac
  9. Právě stojím na emisích s manzelcinym autem. Po cestě jsem ztratil SPZ na myčce, což jsem zjistil az tady. Ted cekam 15 minut mezi focenim celého vozu a napichnutim diagnostiky... Na STK samozřejmě nemůžu bez SPZ.
  10. Co třeba tady: https://www.oholsiho.cz/ziletky:feather-japan/ Upravse.cz má žluté balení Feathers a u těch si nejsem jistý kvalitou....(tím nechci říct že jsou FAKE, ale nejsou tak ostré...)
  11. Tak jsem dostal naježeno do výbavy...
  12. Tak uz se priznejte, jetli uz nekdo vyzkousel tento zazrak? Skutecne by mne zajimalo, jestli to za neco stoji...tento zazrak vedy a techniky.
  13. No nas ve skole ucili, ze kombinovana pracka ze susickou ma vanu a buben jako klasicka pracka. Tudiz pri suseni se voda pouziva na chlazeni bubnu(ten bude nejspise z plastu). Dalsi nevyhoda je mensi buben, kde jde vysusit cca 1/2 vypraneho pradla. Tudiz jde o zcela neusporny pristroj, ktery je urcen tem co nemaji jinou moznost... Samozrejme uz ubehlo spoustu let, ale i ta nejlepsi pracka spotrebuje na ususeni plne naplne vypraneho pradla o 2.7 kwh vice energie. Viz vitez testu bosch: na prani 0,7 kwh, na prani + ususeni 4,76kwh. Voda prani 51l, pri prani + suseni 57. Takze asi tak. Kombinovan pristroj tedy pouze v sebeobrane, kdyz neni misto na samostane 2..
×
×
  • Vytvořit...