Přejít na obsah

misuta

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tag Heuer, Tissot, Vostok

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

misuta's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. misuta

    Není to fake?

    Ahoj, zdravím všechny. Narazil jsem na https://obleceni.bazos.cz/inzerat/146056727/nove-hodinky-tissot-le-locle-automatic-cosc-zaruka-3r.php ale moc se mi nezdají (např. čísla na ciferníku). Co myslíte?
  2. misuta

    Vintage seiko

    Kamos si kdysi koupil tento kousek a mel ho dvakrat na sobe a od te doby ve skrini.Takze jako nove. Ted je vytahl a nechce je. Blazen co?
  3. To je divny, ja kdyz zadam zemi "Czech Republic" a dam continue, tak se me to pta, jak budu platit a kam to chci poslat. Zkus to znovu, treba to meli rozbity.. A mimochodem dobra volba, k tem traserum se dle me hodi. Potom postni fotky...
  4. Z toho vyberu bych jako student mediciny sel do Steihnart Ocean 2. Hlavne ne ty Archimede Klassik - ty si porid, az ti bude 50 (ale stejne si je pak nekoupis, to jiz budes mit davno mnohem lepsi kousky ).
  5. Sorry, tentokráte už snad správně.
  6. Pekny kousek. Obecne moc nemam rad zlutocernou na ciferniku, ale tady to opravdu sedi.
  7. Nechci odrazovat, ale to se vubec nevyplati kupovat. Vydrzi ti mozna mesic
  8. Taky bych se zeptal, proc to musi byt quartz. Ale kdyz to musi byt.. Hodne lidi tady protezuje seika, koukals na nejake?
  9. taky hlasuju pro manual, prijdou mi "cistsi"
  10. misuta

    mame radi IWC

    Mne se povedlo minuly tyden fotak utopit, tak jsem okamzite zaradil P300 mezi horkeho kandidata. Ale kvalita fotek je tady vedlejsi, ty hodinky jsou jsou proste dokonale!
  11. Uplynuly asi 2 mesice co jsem si poridil poridil Vostoky a chci se s Vami podelit o dojmy a poznatky. Hodinky prisly v pekne krabicce, vse bylo zabaleno a doruceno tak, jak ma. Trosku mi dalo zabrat nastavit datum, ale po prohledani internetu se mi to povedlo A ted neco k hodinkam samotnym: 1) cifernik - nejprijemnejsi prekvapeni - neuveritelne krasny, cisty, elegantni, proste dokonalost sama 2) korunky - elegantni, vcelku velke a stylove. Hodinky jsou dual time a jednou korunkou je tedy moznost menit polohu ciferniku tak, aby rucicka ukazovala priblizny cas v jine casove zone. Jelikoz hodne cestuji po svete, myslel jsem, ze to ocenim. Ale bohuzel korunka je neuveritelne citliva a obcas se mi tedy poloha zmeni sama bez meho pricineni 3) Remen - jak psal funf5 (timto mu moc dekuji), ruske hodinky jsou zname nekvalitnimi remeny. Bohuzel ten muj mi prijde i trosku nevkusny, neladici. Brzo pujde na vymenu - davam tomu par mesicu. 4) Vydrz - vyrobce uvadi okoli 31 hodin, odzkousel jsem a opravdu nebyl problem 5) Presnost - vyrobce uvadi -10/+30, v mem pripade to je asi +20 6) Mineralni sklo - jsem docela nesika a casto se nekde otru, zadrhnu. Okamzite se zaleknu a kontroluju, ale zatim ani skrabanecek 7) sekundova rucicka - predstavoval bych si trosicku plynulejsi chod, ale to bych asi chtel moc 8) Kalibr 2426 - zadny problem jsem zatim nezaznamenal Celkove: az na ten pasek a velkou citlivost dual time korunky jsem naprosto spokojen a rozhodne bych nemenil. Pro ilustraci foto
×
×
  • Vytvořit...