Přejít na obsah

cport

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

cport's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, mám jedny hodinky a chtěl bych si je nechat trochu upgradovat - vyčistit, možná seřídit, případně koupit novou lunetu. Nevíte o někom z Ostravska, kdo by to byl schopny udělat? V případě potřeby to klidně pošlu i poštou jinam ...
  2. diky za tip. Projdu si to tam ...
  3. A k veci nic? V Seiko foru jsem si posleze vsiml, ze to ma malou navstevnost, tak jsem to dal i sem.
  4. V posledni dobe se mi zacaly zpozdovat automaty (Seiko 5 7S36). Da se to nejak seridit, popr. nechat opravit na rozumnou miru? Dela to nekdo na Ostravsku?
  5. cport

    Přesnost 7S26

    toz tech cca 10 vterin mi to ze zacatku delalo taky. Po zabehu se to ustalilo (7S36) na 2 minutach za 2 mesice. Serizuji tedy jen pri zmene data ... pro uplnost - hodinky nesundavam.
  6. Do sauny bych je nebral, vykyvy teplot muzou zpusobit kondenzaci vody a to bych uvnitr hodinek neriskoval. Temaly jsou naopak v pohode, pokud tam clovek neni nekdy v zime pri minus 20 ...
  7. martin.951 : diky za odpoved. Zkusim ty Seika ...
  8. Panove, ja prece mistni pravidla dodrzuju ;-) Jen jsem chtel na tohle pravidlo napsal svuj nazor - neverim, ze tohle pravidlo muze omezit kseftare a lidi, kteri by delali v bazaru curbes.Cekal jsem nejaky jiny duvod - ne oduvodneni takove, ze jsem pitomec.
  9. Diky panove, ja prave zkousel objednat Wenger a neslo to - oduvodneno to bylo zakazem prodeje na uzemi CR. Kdo vi, jak na ne tlaci vyrobci a distributori. Myslel jsem, ze se to vztahuje na vsechny hodinky obecne, az zde jsem pak zahledl, ze z tech stranek nekdo hodinky kupoval ... proto ten dotaz. Pokukoval jsem tam na jedny Seika Frantiku: Pokud k tomu nemas co rict, tak neodpovidej. Takova diskuse bez argumentu nebo vysvetleni je hodna ZS. Znam hodne for, hodne bazaru, nikde jsem obdobne omezeni nevidel. Znam taky 3 slusne lidi, kteri nasli toto forum, aby nabidli sve hodinky a pripadne zustali, nicmene diky teto podmince se na to ... Timto jsem k te podmince rekl vse, dal to rozebirat nebudu.
  10. martin.951 : diky za odpoved. Nechal sis to tedy posilat do CR? A k tomu pravidlu - kdyz uz by nekdo chtel delat bordel v bazaru, tak si tech 50 prispevku taky nasbira. Ucel toho pravidla mi tedy uika ..
  11. Zdravim, asi jsem blby ci co, ale nepovedlo se mi objednat hodinky z mywatcheshub.com. Porad mi to psalo, ze to nemuze poslat na moji adresu (CR). Da se to nejak obejit a nebo je potreba mit znameho v nejake "lepsi" zemi? J. PS: Jsem tu sice novy, ale tu podminku 50 prispevku v bazaru povazuji za pitomost.
  12. cport

    7S26

    Moje zkusenost je: - cca 15 s/ den po koupi - po roce noseni (hodinky nesundavam) je pri zmene datumu (tedy jednou za dva mesice) srovnam o minutu. Jinak na ne nesaham ...
  13. cport

    Seiko - dobrá volba

    seika 5 slapou v pohode a hlavne spolehlive. A taky doporucuji kovovy tah
×
×
  • Vytvořit...