Přejít na obsah

kvejkr

Členové_50
  • Příspěvky

    302
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kvejkr

  1. Tohle hodně závidím rum pro dospělé, bez doslazování, barviv. Tuhle destilerku jsem osobně navštívil na Martiniku a byl to velký zážitek. Malý rodinný podnik, dostal jsem ochutnat co jsem chtěl. Jak ti chutná?
  2. To se neda srovnavat, kdyz letis napr. na kanary tak kolo je bezne sportovni zavazadlo ktere se priplaci k letence, stalo to cca 80 eur jedna cesta? Samozrejme musi byt slozene.
  3. Pamatuju si ho hlavne he Segalovky Nico: Vic nez zakon
  4. Mrkni na www.lihovarek.cz jestli ti neco padne do oka maji super vyber. Co se tyce tehlech premiovych palenek - je po tom ted docela poptavka, Zufanek to extremne zpopularizoval.
  5. kvejkr

    MMA

    Hmm klasika mele to furt dokola. Je logicky ze by radsi zapas o titul nez riskovat zapas s Jirkou, ale podle me nema sanci ho dostat. Z velky casti kvuli tomu ze zkratka neni zabavnej, nedela show. V prvni rade jde v UFC o sledovanost. No jsem zvedavej jak to dopadne, ale pokud se opravdu utka Blachowicz s Texierou az v zari, tak realne by dalsi boj o titul byl od ted za 10-12 mesicu. To se klukum asi nebude chtit cekat, takze by se tam jejich zapas urcite hodil. Uvidime jak to Dana vymysli
  6. kvejkr

    MMA

    Uprimne receno Rakic ma plnou hubu kecu ale nikoho relevantniho zatim neporazil. Jen zniceneho Smithe a Santose, ktery je po operaci v prdeli, i tak se s nim tahal, zadny dominantni vykon. Takze za me na titulovou sanci fakt nema. Oproti 2 jasnym a atraktivnim KO vyhram Jirky se to neda srovnavat.
  7. Tak jsem to nemyslel samozrejme, asi to vyznelo blbe poznal by to jen nekdo kdo tu byl a ty vyhledy zna, to je jasne
  8. Náhodou je vzadu obrovská nápověda nejvyšší hora Španělska - Pico del Teide - 3700 cca, jedná se o Tenerife bohužel mi Chronomag všechny fotky ve vyšší kvalitě vkládá vzhůru nohama a nedokázal jsem to vyřešit. Mimochodem Tenerife doporučuji - super únik do pohody v týhle době
  9. Haha tak to jsem podstatne bliz Tak třeba z tyhle fotky uz to nekdo pozna
  10. Jedna zeměpisná - kam jsem vzal vyvenčit bondofky?
  11. Mohl by si doprat lepsi kousky hlavne k tomu obleku je to strasny.
  12. Děkuji za velice příjemné setkání Perfektní domluva a bezproblémový obchod. Tak snad zase někdy příště.
  13. Rychlá komunikace, příjemný obchod díky a doporučuji.
  14. S cenou nové, keramické verze Hydroconquest bych to neviděl tak černě. Bechyně je sice má za necelých 41k https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-hydroconquest-l37814966/ Ale na chrono není problém je sehnat za 28 k https://www.chrono24.cz/longines/hydroconquest-ceramic--id10765941.htm
  15. Diky za tip na slevu na eyerim objednal jsem s pritelkyni 4 kousky. Ve stredu vecer objednano a dneska doruceno...super !
  16. Tak uncharted ma hodne specifickej herni styl nicmene kazdej dil je lepsi a lepsi postupne vychytavaj neduhy a hratelnost je podstatne lepsi. Na gamepad to chce trpelivost, ale je to o zvyku Rozhodne na tu serii nezanevri ! Patri k tomu nejzabavnejsimu co na PSko existuje. Jednicka je nejslabsi.
  17. Ahoj, black dog nebo cafe palanda maj pulled pork sandwich a jsou oba fajn prednost bych dal black dogu.
  18. Z většiny úhlů klasická škodofka ten volvo zadek je pěknej. Nejdůležitější bude jak velkej udělali pokrok oproti rapidu, ten se za mě hrubě nepoved po všech stránkách :/
  19. Macbook Air 2017 ma este ten prisernej zastaralej display s hroznym rozlisenim ne? Od toho se drzet co nejdal, ten byl k breku uz pred x lety :/
  20. Nemusis vylozene origo kabel, ale hlavne aby mel certifikaci MFi. Pouzivanim kabelu bez certifikace riskujes ze ti to odrovna cip na zakladni desce a zpusobi nefunkcnost telefonu. Takto chytry jsem protoze se mi presne tohle stalo Treba s timhle kabelem jsem spokojeny - https://www.czc.cz/tp-link-apple-mfi-lightning-usb-cable/192318/produkt.
  21. Ok diky za info, urcite se tomu vyhnu, byl bych pekne nasranej po ty sileny ceste Zdrhnem ze siam reapu asi na Koh Chang a ostrovy okolo...
  22. Ahoj, muzes dat vic info o kambodze? Hlavne o tom koupani, uvazuju o navsteve, ale jsem zmlsanej thajskyma plazema tak se bojim abych nebyl v soku dikes.
  23. Přátelé všem doporučuji se nejdřív na Xko mrknout naživo než budete divoce kupovat( dnes viděno v isetos na chodově). Já jsem byl vcelku namlsán z videorecenzí ale realita mě značně zklamala. Telefon má tloušťku a skleněný zadek jako tehdy Iphone 4, což má za následek i velký nárůst hmotnosti. Nepůsobí vůbec futuristicky ani luxusně, na pohled bych tipoval něco jako huawei apod. Když jsem potom vzal do ruky svojí sedmičku tak jsem měl pocit že spíš xko bylo starý model....má to někdo podobně?
  24. Moet je nejlepsi akorat v marketingu :-) je to jako se vsim, mensi vinarstvi maji mnohem chutnejsi produkty...z tech vetsich je pro me nejzajimavejsi Perrier Jouet.
×
×
  • Vytvořit...