Přejít na obsah

Stephan

Členové_50
  • Příspěvky

    264
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    někde na Moravě
  • Fanoušek značky
    basketbal

Stephan's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Stephan

    Unikaty fora

    ... ty jsou paradni!! ... klidne pridej vic fotek
  2. Nosím CT a jako všichni jsem zaznamenal nižší kvalitu v posledních letech (zvlášť když to srovnám s prvníma tričkama a košilema co jsem od nich koupil někdy před 10 rokama). HC jsem kupoval loni a přijde mi, že ve slim fitu je trochu volnější než CT (opravdový slim fit není ani jedna, ale to mi právě vyhovuje). TML mám jenom jednu starší, takže jak jsou na tom dnes nevím (ta moje je kvalitou lepší než CT i HC, ale byla to nějaká vyšší řada). Myslím ale, že i v rámci jedné značky se kvalita liší podle použitých materiálů = chce to vyzkoušet, co komu sedne nejlíp. Myslím, že všechny tři jsou za ty peníze dobrá koupě.
  3. Fakt bych se nebál dívat i po něčem mírně ojetém, ale rozumím tomu, že nové je nové - sám jsem koupil nové - (a samozřejmě, že každá kačka by se dala utratit jinde )
  4. Minulý rok jsem na tom byl podobně jako Davros a nakonec jsem vybral Grand Canyon AL 5.9. Kolům jsem prakticky vůbec nerozuměl a koupit bike za víc než 15k mi původně přišlo jako vyhazování peněz. Po přečtení pár recenzí a hlavně potom co jsem slyšel od kamarádů bikerů, jsem se rozhodl pustit pár tisícovek navíc. A nelituju. Každá lepší "součástka" je poznat; hlavně v terénu. Jinak kdybych kupoval dneska, tak si asi pořídím nějaké mírně jeté celopéro.
  5. Tak po telefonátu s úřednicí, která vyřizuje bytovou agendu v Krpoli, jsem pochopil, že městské byty nejsou pro mě Takže pokud někdo víte o podnájmu (ideálně v některé z městských částí, kde se přítelkyně nemusí bát vyjít večer ven; s celkovou cenou do 8-9k/měsíc), tak napiště SZ dík
  6. Mě obecně ceny nemovitostí v Brně přijdou přepálené. Když je srovnám s takovou Ostravou, tak je to úplně někde jinde. Rozumím tomu, že v Praze, která je ekonomicky i kulturně silnější (Brňáci prominou), jsou ceny vyšší, ale proč je tomu tak i v Brně, tomu moc nerozumím.
  7. Asi tu žádost na některou městskou část podám, ale moc nadějí do toho nevkládám. Každopádně na Cejl se stěhovat neplánuju.
  8. Díky za reakce. No vzhledem k tomu, že jako začínající státní zaměstnanec mám příjmy spíše podprůměrné, tak s vlastním bydlením budu muset nějaký rok počkat (od rodičů žádné peníze nemám). Jenom jsem měl nějak zafixované, že v Brně existují byty, které město nabízí k pronájmu, s tím, že je nájemce opraví (v řádu desetitisíců až statisíců kč) a po určité době (dejme tomu 20 let), kdy platí fixní nájemné mu bude byt nabídnut k odkupu za zvýhodněnou cenu. Nejspíš skončím u toho, že budu hledat dlouhodobý podnájem nějaké 1+1. Zmiňované Žabiny a Komín mám rád, ale přijde mi, že v rámci Brna jsou tu nájmy spíše vyšší.
  9. V minulém roce jsem dokončil VŠ a pomalu mě přestává bavit bydlet ve studentském bytě s dalšími spolubydlícími. Bohužel nájemné (+energie) za jednopokojový byt se pohybuje kolem 8.000 Kč (spíš víc) a to mi přijde jako vyhazování peněz. Vím, že město vlastní celkem dost bytů. které jednotlivé městské části dlouhodobě pronajímají a poté nabízí k odkupu (alespoň takto jsem to pochopil). Nevíte někdo, jaké byty jsou nabízeny (pouze staré, vybydlené nebo i zrekonstruované či nové?) a v jaké městské části lze byt získat nejsnáze? A má to celé vůbec smysl nebo byste šli do klasického podnájmu a postupně šetřili na vlastní bydlení?
  10. Při hledaní RW jsem na razil na zajímavé Chippewa boots http://www.zappos.com/chippewa-american-handcrafted-gq-apache-lacer-boot-brown?zlfid=191&ref=pd_brand_page_t
  11. Sakra, proč já sem chodím Ty 9111 jsou parádní Můžete někdo srovnat velikost s klasickýma Martenskama 1460? Martensky mám UK 11, EUR 46 a jsou mi přesně, ale nevím jestli RW nevzít o číslo menší...
  12. Nejen na posílení imunity, ale také na kompletní detoxikaci organismu můžu doporučit mladý zelený ječmen a chlorellu. Přítelkyně tím vyléčila atopický ekzém se kterým se trápila celý život. Výrobců těchto produktů bude asi víc (údajně rozdílných kvalit); za sebe mohu určitě doporučit http://www.gw-int.net/cs/produkty Bohužel neprodávají přes e-shop a nemají ani klasickou kamennou prodejnu, ale prodávají pouze formou přímého prodeje. Kdyby měl někdo zájem, tak pošlete SZ
  13. Ja to meril celkem blizko u ramene, ale i tak mi proste pocitove prijde trosicku sirsi nez CT. Priste bych si koupil tu extra (nebo jak tomu rikaji) slim a to nejsem zadny velky fanousek uplych kosil. Chce to proste zkouset z tech tri znacek: CT, HC a Lewin podle me zadna neni spatna a vzdycky kdyz jsem si neco objednal tak to bylo bud super a nebo v pohode nositelne.
  14. tak moje slim fit HC vel. 16/36 má rukáv široký 21 cm u bicepsu a 11,5 u zápěstí (měřeno malým pravítkem, ale cca by to mělo sedět Každopádně mi tedy přijde celkově jako spíše "plandavá" než zúžená).
×
×
  • Vytvořit...