Přejít na obsah

ondra.palas

Členové_50
  • Příspěvky

    584
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele ondra.palas

  1. Řeším momentálně skoro to samé. Sportsvan nebo Touran, 1.4TSi, 110kw. Rozpočet 350.000,- V podstatě neexistující auta na našem trhu. Tak hodně štěstí.
  2. Ziggy Odesláno z mého Mi 9T Pro pomocí Tapatalk
  3. Tak můj motiv není primárně "vlna" ale Japonsko. Katsushika Hokusai.
  4. "A friend in Germany tells me everyone's panic buying sausages and cheese. It's the Wurst Kässe scenario. "
  5. Ano, jak píšou kolegové výše. Předžalobní výzva od právníka bude nejlepší cesta. Výše pohledávky je dána smlouvou. Aktuální stav by neměl nikdo řešit.
  6. Aha, o problémech s displayem jsem zatím nikde nečetl. Dvoučlánek by byl určitě lepší, ale nechci zase nic velkýho a tlustýho.
  7. Ahoj, dovolím si dotaz úplného nováčka. Před 2 lety jsem přestal ze dne na den s pyrem. Předtím cca 10 let průměrně 5 cigaret denně (tedy po-pá nula až 2 denně, so-ne až 20 denně). Proto si nemyslím, že bych byl někdy přímo závislej na nikotinu. Celou dobu v pohodě, ale teď mi začíná trochu něco chybět. Spíš něco mít v ruce. Je hodně blbej nápad zkusit vape, ale úplně bez nikotinu? Asi spíš DL. Vyhlídnul jsem si Joyetech Espion Solo, možná overkill na začátek, ale já to tak mám vždycky se vším. Názory, podněty, připomínky? Díky
  8. Na tripu Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk
  9. Sice aktuálně nevybírám mobil, ale dám svůj dotaz sem. V autě vozím HF Parrot MINIKIT Neo, připojuju se s LG G6 samozřejmě přes Bluetooth. Potřeboval bych nějak omezit dosah spojení tak, aby řekněme pár metrů od auta se mi už telefon automaticky nepároval. Přijedu někam na stavbu, vylezu z auta, jdu třeba do baráku, přiblížím se k oknu, někdo mi zavolá a pořád mám telefon spojenej s handsfree. Dosah je někde až kolem 20 metrů, což je samozřejmě k ničemu. Pořád přepínat manuálně je blbost. A když se vykecávám dlouho, tak se třeba připojím do auta i několikrát, podle toho, jak se zrovna k autu přiblížím. Nějak nemůžu přijít na to, jak dosah signálu snížit, nebo nastavit párování jen v opravdu malý vzdálenosti od auta. Díky
  10. Jo, v Blatnici. Toto můžu vřele doporučit: http://www.vinarstvipetratur.cz/ Byli jsme vloni, 2 páry, fajn čistý hezký pokoje, večer příjemná degustace se zasvěceným výkladem p. Petratura staršího.
  11. Souhlas s výše napsaným. Moje oblíbená podzimní vůně.
  12. NoDate Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
  13. Už jsem se delší dobu nedostal do Zlína, ale kdykoliv je šance, Johana nevynechám!
  14. Air Jordan Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
×
×
  • Vytvořit...