Přejít na obsah

nuchtala

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

nuchtala's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nebyla řeč o těchto co jsou na obrázku.Bavili sme se o těch ,co jsou na obrázku spolu s Omegami....černé s koženým řemínkem.
  2. Kdyby to bylo v návodu,tak nepíšu sem.A já se tu s ničím nevytahoval,tak nevím co myslíš...Ale jde vidět,že asi ještě neslyšel dobrý aparát v autě,který hraje určitě líp než u tebe v obýváku.
  3. To jo ...jsem na špatném fóru.Chtěl jsem tu jenom poradit nic víc.To mě bylo dopřáno,tak se loučím.Díky.
  4. V tom,že hodinky ukazují čas...nic víc.Ale zesák hraje....
  5. Mě je to šuma fuk co v nich tiká.Hlavně,že jdou přesně.To mě stačí.Na to jsou tady jiní,aby řešili co mají v hodinkách.Vím ,že je tam šunt,který se dává běžně do hodinek za 15 stovek,ale to neřeším....Tiká tak tiká.
  6. Neni zač Grgo... Budou stačit Focal Utopia Beryllium N.6
  7. Tak nevím..možná jsem napsal blbost.Ale ,když ty vaše automaty mají +- 5 vteřin za den,tak to bys měl o nich přemýšlet.
  8. Ale jo,kdybych vyhrál ve sportce,tak by mě možná nevadilo,že jsou tak drahé... .V sobotu ráno jsem nastavil přesný čas a zatím přesné na sekundu....nekecám.
  9. Za 65 litrů bych si koupil určitě něco jiného než hodinky.
  10. To asi ne.Určitě nezávidím.Chápu,když je člověk závislák na hodinky. Já mám rád zase muziku,tak cpu prachy do autohifi...
  11. Je to možné.Zkus se projet a uvidíš sám. .Abych si kupoval hodinky za 30 litrů,to už bych musel byt pořádný blázen....To bych si raději koupil nový zesík do auta,aby bylo líp vytuněný.... ...Ale nic ve zlém,každému se líbí něco jiné....
  12. já bych si zase nekoupil třeba Omegy Seamastery,které vypadají jako hodinky od ťinťonů za dvěštěpaděšáť.
  13. Já bych řekl,že vypadají dobře,jak na obrázku,tak i ve skutečnosti.Mám model 16223/9 s koženým páskem.Zatím po dvou dnech překvapivě přesné...+- 0s.
×
×
  • Vytvořit...