Přejít na obsah

henryK99

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

henryK99's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. nevím o ničem.... tak nějak samovolně se začaly čím dál více zpožďovat...
  2. No tak to mám radost.... :-( ručičky se zastaví kolem půl dvanácté vždy, když mám hodinky sundané na nočním stolku. V opačném případě běží dál, ale cca. kolem půl jedné si všimnu, že jsou o deset až patnáct minut najednou zpožděné... Vypadá to na drahou opravu?
  3. Zdravím všechny. Na mých orientkách automatech se začaly dít zvláštní věci - nejprve se hodinky začaly zpožďovat o cca. pět minut/den. Nyní se stává, že před půlnocí se zastaví, když je na noc odložím a stojí až do rána. Pokud je však mám přes půlnoc na ruce, jdou dál, ale zpozdí se až o deset, patnáct minut před tou půlnocí. Datumovka pak normálně přeskočí. Nevíte, v čem je problém? Dík moc.
  4. Zdravím, poradíte někdo, co má na ruce MUDr. Tomáš Hruška (Langmajer) z Ordinace v růžové zahradě? Díky moc :-) Přiložený obrázek (y)
  5. Hm, tak děkuji všem za velmi podnětné zprávy. Lépe bych to nenapsal...
  6. Zdravím všechny, poradíte někdo, co má na ruce MUDr. Tomáš Hruška (Langmajer) z Ordinace v růžové zahradě? Vypadá to na gumový pásek (dle jiných foto). Díky moc :-)
  7. Děkuji za odpovědi a mám další "špek" :-) poradíte někdo, co má na ruce MUDr. Tomáš Hruška (Langmajer) z Ordinace v růžové zahradě? Díky moc :-)
  8. Zdravím všechny, potřebuji poradit s identifikací hodinek na fotografii. Víte někdo? :-)
  9. henryK99

    Panerai nebo ne?

    Omlouvám se 323GT za založení vlákna....
  10. Zdravím všechny, být zde je úžasná věc :-) Prosím o radu, dohadujeme se, zda se jedná o PANERAI nebo ne? Děkuji.
  11. Mám ještě jednu fotku...lepší.... :-) takže? Jsou to PANERAi nebo něco jiného? Děkuji.
  12. Mám ještě jednu fotku...lepší.... :-) takže? Jsou to PANERAi nebo něco jiného? Děkuji.
  13. Zdravím všechny, nevíte náhodou, co je tohle za kousek? PANERAI?
  14. Ahoj, všichni. Ještě jednou moc děkuju všem za předchozí komentáře k mým dotazům. Být zde na fóru je úžasná záležitost :-) Opět se dohadujeme, co by to mohlo být za kousek. Já tvrdím PANERAI, ale...? Děkuji a všem přeji krásný a pohodový den :-)
×
×
  • Vytvořit...