Přejít na obsah

maros1974

Členové
  • Příspěvky

    43
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele maros1974

  1. maros1974

    LÜM-TEC V1

    Sent from my SM-T320 using Tapatalk
  2. maros1974

    LÜM-TEC V1

    Sent from my SM-T320 using Tapatalk
  3. maros1974

    LÜM-TEC V1

    http://cloud.tapatalk.com/s/58aeaf885c3cc/20170221_212237.jpg? Sent from my SM-T320 using Tapatalk
  4. maros1974

    LÜM-TEC V1

    super fotky si sem dal. ja som kupil v1 pred 3 dnami, aj ocelovy tah k nim. velmi som spokojny, tvoje vlakno som si dohladal az dnes a ten mesh ma velmi prekvapil ako dobre sadne k tym v1-ickam.
  5. nechal som si nakoniec doviezt z usa. nosim ich cez vikend a na volnocasove aktivity alebo na dovolenku. kupil som si k nim 20mm cierny silikonovy guemny remen no-name, celkom im sekne a je to velmi prakticke, pri styku s vodou je to lepsie ako kozeny znackovy ktory k nim dodava Filson. Zatial spokojnost.
  6. ja som otcovi k 70tke kupil Tissot Visodate s hnedym remenom na klipe. Bohuzial o rok som ich zdedil. Sent from my SM-T320 using Tapatalk
  7. hodinky: PAM 104 Maurice Lacroix, Pontos, day/date, white dial Tissot Visodate, zdedene po otcovi, ktore som mu dal pred rokom k 70tke quartzy: Festina chrono 6566, dnes nic extra, ale v 1998 ma stali v podstate celu vyplatu a bol som z nich roky nadseny Filson Mackinaw Field khaki, chcel som USA hodinky a ked som zistil ze Hamiltony uz su swiss tak som si vybral tieto (je to oem Shinola Detroit) Tokyo Flash Barcode, binarky, bizarne ocelovky s bielymi ledkami, uz asi 8r lezia v krabicke DKNY, NY-5005, fashion, nosil som ich ako oblekovky asi 5rokov, myslim ze dizajnovo maju nieco do seba stale a raz to mozno dam este na ruku ...suunta a garmimy sem tahat nebudem PLANUJEM kupit este tento rok: Baume et Mercier, Classima 8731
  8. Filson, Mackinaw Field, 3hands date, pvd gunmetal plating, 43mm, 200m water, Horween USA leather strap. Som s nimi spokojny, povedal by som ze field hodony by asi mali mat mensi rozmer, 43mm obcas trochu prekaza pri outdoor aktivitach. Sent from my SM-T320 using Tapatalk
  9. mam shinoly so znackou Filson (oemkovane), konkretne field watch Mackinaw Field..... chcel som ameriky (USA), tak som skoncil pri nich, quartz mi nevadi, po mnohych rokoch som si zase kupil quartz Myslim ze ten ich slavny Argonite715 quartz kaliber je obycajna ronda normtech 715... viete to niekto presne ?
  10. oni su aj za znackou Shinola (a.k.a. Filson) ???
  11. zaujimave, prave uvazujem nad nimi (Filson, The Mackinaw Field, zelene s nato strap)
  12. Btw, vo Viedni pri platbe v hotovosti si vies vyjednat slusne zlavy. Mysli na to, s kreditkou ale urcite nie.
  13. z Tvojho vyberu sa mi pacia PAM111. Ja mam 104 a som s mojim vyberom velmi spokojny, Ty ale nechces kyklopa. ja som chcel, prislo mi to trosku retro a paci sa mi to. Tiez som ich kupoval ked sa mi narodil syn (treti) vlani v unoru vo viedni na kaernter strasse v hotovosti. 5500e vysli.
  14. beriem to tak, ze musia nieco vydrzat a Panerai ich tiez poziciuje do akcie.... ale mozno ten bike je uz prilis
  15. este nejake zabery z trailu na mtb, 104ky som mal na gumenom remienku,bolo potrebne posunut o jednu dierku navyse remienok aby boli napevno, aj tak tazky strojcek udieral intenzivne o chrbat dlane, na taketo aktivity ich nemozem odporucit (zvycajne nosim suunto core all black, tie su idealne).
  16. Tak prikladam este fotku Riska (ma 1mesiac) a PAM104 s druhym remienkom (ako spravny panerista ;-)))
  17. Dik, ale ako som uz pisal nechcem prehanat. Nie som klasicky chronomaniak a ziadnych hodin sa nechcem zbavit predahom apod. Takze one more to go. Az budem mat potomstvo "pokryte" budem sa venovat minaniu penazi na ine hobby;)
  18. Dakujem za gratulacie ! Mam este Maurice Lacroix Pontos 6158 white dial a potom uz len quartzky (stare mohutne Festiny chrono flyback, 2 Suunta potapky a outdoor, DKNY dizajnovky,este nejake binarky z Japonska) apod. Ale quartz nepocitam, takze mi ostava este 1ks mechanickych hodin to go ...rozmyslam na El Primerom alebo Portuguesami
  19. velmi pekne potapky a nadherne nafotene
  20. Kedze sa mi pred 2 tyzdnami narodil syn (uz treti syn tak som mal opat prilezitost rozsirit moje rady mechanickych hodiniek (kazdy z nich raz jedny po mne dostane, tato zamienka zaroven posobi ako brzda aby som sa prilis nerozbehol, 6 mechanickych hodin fakt nepotrebujem ale viem si predstavit ze by som ich nazbieral velmi rychlo ))). Pre tuto prilezitost som si vybral Panerai Luminor Marina 104. Dlhsie som guglil Panerai katalog a najviac ma zaujali 104 a tiez 001. Rozhodol som sa pre 104 kvoli 44mm diameter, ze maju aspon jednu komplikaciu a to datum + zvacsovacie sklicko nad datumom (retro styl) a tiez sa mi paci ze su na ciferniku len cislice 12 a 6, pride mi to take symetricke. Na 001 sa mi pacila trosku vacsia dizajnova cistota ciferniku a presklenie zadneho viecka. Kupil som ich dnes vo Viedni u Bucherera. Cenu sme dohodli v obchode, bral som navyse 2 remienky od Panerai. S nakupom ako takym i hodinkami som zatial velmi spokojny. Dufam ze cas potvrdi dobry vyber.
  21. Aktualizujem info, dnes k Pontosom pribudli aj Panerai Luminor Marina 104 Kupene ako funglovky z obchodu vo Viedni. Celkom sa vytesujem.
×
×
  • Vytvořit...