Přejít na obsah

GLAM3

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

GLAM3's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. tady jsou pro zajímavost........ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61362-orient-star-wz0021dv/ japonským hodinkám zdar......
  2. koupil jsem předchozí model stejně jako ty, a tyto nové se mi moooooc líbí taky, jsou o fousek větší a širší tah........no paráda gratulace
  3. DÍKY MOC, FAKT zírám na ty rady, čekal jsem jdi tam a tam, ale tak praktické rady jsem fakt nečekal.(asi jsem moc nečetl o renovacích) JO, díky za určení stáří a info o pouzdře. nechám si je, tetu jsem sice neznal ale maminka je měla v šuplíku desetiletí. DÍKY
  4. AHOJ PŘÍZNIVCI ČESKÝCH HODINEK, DNES, PŘI EVAKUACI MAMINKY PŘED POVODNÍ JSEM NAŠEL PRIMKY PO TETĚ. PRŮMĚR 28mm bez korunky( s 31 mm) prachuvzdorné, zlacené 20 my, 15 kamenů, ruční nátah. poradíte mi prosím, zda stojí za to je renovovat? CO JE TO ZA TYP? rozleští se flekaté zlacení? poškrábané sklíčko - rozleští se, nebo jej vymění hodinář? RESTAUROVAL NĚKDO TADY takové nalezené primky? komu je dát renovovat? ručky jsou zašlé.....ale PRIMKY jdou, natahují se dost silou, DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU. G.
  5. to VOJTA1 o víkendu ti je vyfotím ale mám jen malou ruku cca 17-17,5 obvod a tak jsem si vybra rozměr 39mm (aby vypadaly co největší na mé ručce), Sarby jsou super, ale mám už jedny SEIKO (a sarby mají menší průměr), a první hodinky co mě oslovily při vstupu na toto hodinkoviště byly ORIENT. tak jsem si je koupil, ten hlučnější rotor mi už neva. další hodinky budou opět SEIKO. NĚCO O ROZMĚRU 42 mm, viděl jsem tu snowflake - a zamiloval se. záleží na tom, jakej obvod má tvoje ruka. MUSÍ sedět v poměru k ruce, u tebe třeba rozměr 44 u mě 42 kupoval jsem je tady: http://global.rakuten.com/en/store/abbeyroad/item/orient-star-wz0021dv/ super cena, clo minimální, DPH zaplatíš odkudkoli. na amazonu byly o 40% dražší. to Filipík přesně, jde o rotor! ... snad se to nebude zhoršovat. to ggrand jeden známý mi je půjčil na ruku - sarby, a rozměr byl takovej menší, asi ten cifr se sklíčkem je menší, tělo mi zase přijde mohutnější než u orientů. celkově, když se podíváš v poměru k skx nevypadají malé, že? sarby tu má spoustu lidí, tyhle orienty pro japonský trh jsem na fóru neviděl. tak je mám k obleku, musím ho nosit dost často.
  6. GLAM3

    M-Force SEL06001B0

    luneta pěkná, ale to logo.......CO SE MI VŠAK líbí, je ukazatel rezervy nátahu dole, nad 6 tkou, vypadá tam mnohem líp než nahoře pod 12 jak to mají orienty dost často.
  7. GLAM3

    TISSOT Sea-Touch

    ahoj, tak co? povedlo se? koupil jsi? dej vědět
  8. hezký čístý design, lehké, nadčasové, líbí se mi, manželka by to měla ocenit, že myslíš i na NÍ, když vysedáváš u kompu a píšeš ty litanie (četl jsem celé vlákno o pomoci požárníkovi s výběrem mezi sarb a sarb) a mám chuť napsat, že ....... Někdo to tam napsal dost blízko k mému úhlu pohledu, jsi profík co se musí rozhodnout ve vteřině a zachraňovat životy a majetky. tak jen: ŠETŘI ČAS. RZHODUJ SE RYCHLE. MÁME HO VŠICHNI MÁLO - ty na ty litanie a my pak na to čtenní ať manželce hodinky sluší!!!!!!!!
  9. GLAM3

    DEEP BLUE

    ta modrá je zajímavá, jen mi ta luneta připomíná SEIKO potápky, a to by mi vadilo, chtělo by to nějaký neotřelý design made in USA.
  10. GLAM3

    Seiko Divers - fotky

    rozpojit tah kvůli fotkce to je fikaný......no jo, kdo umí ten umí......
  11. GLAM3

    Seiko Divers - fotky

    To napojení tahu na tělo hodinek není ideální, připominá trochu textil přez stěžejky ale myslím že jim to sluší.
  12. GLAM3

    Seiko Divers - fotky

    PÁR FOTEK Z RUKY TAHU Z POTÁPEK ALBA-SEIKO NA SKX007, MOC TO NEŠLO, NEMÁM STATIV A ASI SI HO NA HODINKY POŘÍDÍM.
  13. GLAM3

    Seiko Divers - fotky

    TAK TO JE KRÁSA, NEVINNOST SAMA..
  14. seriozně vypracované měření, vzpoměl jsem si na školu před 15 lety, shrnuto v příspěvku MEGAZÁVISLÁKA, myslím, že to je výsledek záměrů inženýrů od SEIKA.
  15. ady asi SEIKO, ČISTŠÍ DESIGN, VARIABILITA TAHŮ,... BER SEÍKA......
×
×
  • Vytvořit...