Přejít na obsah

sovic

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Longines, Omega, Seiko, Edox

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sovic's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak ozivim tuhle mrtvolu, ale asi jsem nikde nedaval fotku limitky :
  2. Jo no, jsem to s tou udrzbou nejak podcenil. Presnost byla porad ta sama pokud si dobre vybavuji. Ale je fakt, ze ted jsem nosil primarne Edox. Ono tech autorizaku je samozrejme vic, ale Bechyneho jsem mel pri ruce, tak jsem to tam rovnou donesl. S cenou jsem tak nejak pocital. Pred par lety se mi podobne rozbily Edoxy, ale tam byla nejaka mechanicka porucha. A stalo to kolem 6k CZK. Ale jo, priste zkusim asi nejaky jiny servis urcite. Sice davaji nejakou zaruku 2 roky pak na ten strojek a na tesnost pouzdra, ale pocitam, ze takovy, jiz zmineny Onyx to bude davat urcite taky
  3. Zdravim, Tak se mi moje Longy z niceho nic zastavily. Nejdou ani rucne ci pohybem natahnout. Odnesl jsem je k Bechynemu na servis, pry z duvodu opotrebeni soucastek a ubytku maziva se zanesl mechanismus. Hodiny jsou z roku 2014. Oprava 7400 Kc. Cekaci doba 10-12 tydnu. Setkal se s tim uz nekdo?
  4. Skvela a rychla komunikace, plus rychle dodani. Dekuji za obchod
  5. Luneta na dvanácti. Občas ji otáčím podle toho, kdy mám odejít z bazénu nebo na počet uplavaných bazénů...
  6. Moje Seika po asi 2 letech používání (koupeny zde na fóru)...Už by to chtělo ale asi upgrade...
  7. sovic

    SEIKO 5

    Pekny sraz , ty SNZG13 se mi moc libi. Plus hejdikovo me taky SKZ 209 me taky celkem oslovuji. Jinak s presnosti mych SRP265 (4R36) jsem zatim spokojen, +/- 1s. Jestli vubec. Ale mam je jen par dni, vic se na tu presnost zamerim.
  8. sovic

    SEIKO 5

    Pebe se právě o tomto řemínku zmínil, tak jsem prolezl 3 obchody, až u Dušáka ho měli. Stačilo je vidět s tím řemenem asi vteřinu a už jsem říkal, že kupuji. Hodinky jsou opravdu nádherné, líbí se mi snad i víc než SNZG11J1, které jsem měl původně v merku. Bohužel původní tah je hodně divný. Navíc nejsem moc fanda tahů, takže musel prostě pryč. Ještě jsem k nim dostal mesh, ale ten mi přijde takový moc "gangsta". Ale tahle kombinace k nim prostě sedí. Moc jim to sekne.
  9. sovic

    SEIKO 5

    Díky za reakce, bohužel nějaký ten pátek to tu už sleduji, takže nakažen už jsem . Lék v podobě SRP265 zatím funguje skvěle, mám z nich velkou radost, tak uvidíme .
  10. sovic

    SEIKO 5

    Zdravím, tak po dlouhém (hodně dlouhém) hledání, studování tohoto fóra, ujasnění toho co vlastně chci a hlavně procházení sekce prodej, jsem koupil od místního člena (pebe) Seiko SRP265. Tímto mu chci ještě jednou poděkovat. Koupil jsem k nim ještě tento Hirsch řemínek a teď vypadají naprosto dokonale . :
×
×
  • Vytvořit...