Přejít na obsah

marsimx

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

marsimx's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Děkuji pánové za komentáře a zpětnou vazbu!
  2. Jestli to nepotřebuješ na Vánoce, tak čekání se vyplatí. Na ty TV pohádky by toho byla stejně škoda.
  3. Philips je fajn, máme tento model. Pokud na TV nespěcháš, počkal bych tak na leden/únor, kdy dle mého cena ještě znatelně klesne. U některých prodejců lze i OLED od Philips pořídit s 5 letou zárukou v ceně, což je fajn.
  4. Pokud srovnám klasickou Roomba 9xx na vysávání, tak mopovací model od stejného výrobce se nám příliš neosvědčil. Zásadní problém bych viděl v malém/nedostatečném množství vody, které tento typ zařízení dokáže pojmout. Původní iRobot je dobrý nápad, ale mop ještě není vychytaný. Za mě mopovací robot tedy nee. PS: Doma máme čisto, abychom předešli spekulacím.
  5. Má zde někdo nový iPhone 12 Pro, nosí jej bez obalu a zaznamenává problémy s poškrábáním skla? Telefon s klíči pohromadě nenosím, ale trochu mě odrazují zprávy z některých mobilních webů. Reálně však neznám nikoho, kdo by tento problém měl. Díky.
  6. Hezké zimní parky nabízel A&F, ale letos je v jejich nabídce nevidím. Nevíte zda je v Praze stále dostupný Wellensteyn?
  7. Zkus se taky mrknout na Alpina Startimer Pilot, ale ve verzi "Sunstar". Ty jsem si před pár dny vybral já a v DE se dají pořídit hodně pod zmiňovaných 1000 ?. Případně lepší a o trochu dražší varianta "Pilot manufacture small date automatic" také v provedení "sunstar" http://www.alpina-watches.com/collection-startimer/small-date-automatic--76.aspx?f=4&me=130#.VCmIAPl_uYw
  8. Siwi , Lion, m.n. , sibirnaya : Diky panove za zajimave info.
  9. Ano, do 14 dnu muze vratit bez udani duvodu pri nakupu na dalku. Penize by mela dostat tak do 30 dnu +-. Mozna drive. Zalezi na prodejci a jeho ochote resit problem.
×
×
  • Vytvořit...