Přejít na obsah

Maiestatus

Členové_50
  • Příspěvky

    217
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Maiestatus

  1. Rád bych poděkoval za obchod. Ještě lepší než domluveno a díky za trpělivost. Rozhodně doporučuji.
  2. Jak jsme se domluvili, tak bylo. Rozhodně doporučuji.
  3. S Jardou byla výborná domluva, všechno v nejlepším pořádku.
  4. Za mě Jarda naprosto super. Hodinky mi přivezl, dali jsme rychlý pokec, vše v naprostém pořádku.
  5. Taky se přidám k hodnocení, vše v nejlepším pořádku, plus příjemný pokec.
  6. Musím potvrdit samé klady. Rychlá domluva, příjemný pokec a ještě za mnou přijel až domů... Co víc si přát.
  7. Můžu potvrdit, všechno v naprostém pořádku a rychlejší než blesk. Děkuji
  8. Všechno jak má být, rychlá komunikace, co víc dodat...
  9. Měli jsme spolu rozjednaný obchod docela dlouho a všechno nakonec dopadlo dle domluvy. A hodinky mi hodil až do práce, krása :-)
  10. Tak hlavně to jsou úplně jiný hodinky. Měl jsem je a jestli neřešíš u Steinhartu podobnost se Submarinery, tak jdi spíš do Oceanů. Na Oceanech je výborný, jak to jsou univerzální hodinky. Tričko, košile, i ten oblek zvládnou. Monstra maximálně k tričku, jinak člověk vypadá jako exot. Za mě obě a střídat :-)
  11. Titanový tah si můžeš pořídit. Vyjde zhruba na 1500 a oproti gumě se mění i koncovky, které by ti ale měli dodat i s tahem. Je celkem pohodlný, ale guma mi příjde lepší. Tenhle je na pomezí mezi kůží a látkou: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Casio-Watch-Strap-Replacement-for-PAG-80L-PRG-80L-PRW-1000LJ-Watch-/331362781858?hash=item4d26c2caa2:g:EiQAAOSwbqpTyRVN Co vzpomínám, tak se víc verzí než tyto tři nedělalo.
  12. Jde vyměnit naprosto v pohodě. Musíš se podívat ven a nebát se používat Google. http://www.amazon.co.uk/Casio-PRG-80-Black-resin-replacement/dp/B005EAZD4E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1456594958&sr=8-1&keywords=prg+80+band
  13. Musím potvrdit, Tomáš je super. Úžasně rychlý a co se domluví, to platí. Díky
  14. Od Jindry jsem kupoval jeho Breitlingy. Nejen, že za mnou přijel do Prahy, ale když jsem měl nejistotu ohledně přesnosti a stavu strojku, tak Jindra neváhal a oběhal se mnou všechny servisy v Praze aby je nechal otevřít a zkontrolovat. Nakonec jsme se dohodli na tom, že servis zařídí přes Sibiře a vzal si to celé na starost. Když jsem se pak s hodinkami za dva měsíce znovu setkal, všechno bylo v naprostém pořádku, takže můžu jedině doporučit. Ještě jednou díky za obchod a za férové jednání.
  15. Koukni se do uzavřených. Jestli budou v pěkném stavu, tak by za 3000 mohly jít. Já jsem je tuhle prodával na titanu za 1600, protože už jsem neměl další dílky na prodloužení tahu.
  16. Jak bylo domluveno, tak bylo provedeno, díky. Musím zdůraznit úplně úžasné odolné zabalení.
  17. Maiestatus

    Tissot PR 516 GL

    Ahoj, mám teďka Mocovy Tissotky a musím říct, že jsou vážně super. Kovový tah je k nim ideální, zkusil jsem i mesh, ale tah mi přijde lepší, zajímavější a víc sedí do retro stylu těchto hodinek.
  18. Byl problém ve výšce, nebo těch 45 mm přez lunetu? Jsou díky tomu titanu vážně úžasně lehký?
  19. Bral jsem to spíš z hlediska ceny strojku, v titanu jsou dražší. http://www.ebay.com/bhp/citizen-calibre-2100
  20. To jsou teda dobrý, v USA se tyhle hodinky nový prodávají za 5000,- a oni ti nabídnou opravu za 12 000...
  21. Tag Heuer Aquaracer, generálka u Altmana za 5300,-. Dokonce jsem dostal krabičku jako bonus :-)
  22. Ahoj, tipuju tak 3000,- spíš míň. Budou muset vyměnit celý strojek a možná ciferník. Napiš jim sem: service@goldtime.cz jsou docela komunikativní.
  23. Omlouvám se, moje chyba. Předpokládal jsem, že princip bude podobný jako u Deep Blue, které zde máme.Tzn. americká firma zadávající výrobu do Číny. Po pátrání jsem teď ale vážně narazil na to, že centrálu mají v Hongkongu. Mohl bych tedy poprosit admina o přesun?
  24. Na WUS jsem narazil na tyhle krásky... Titan, safír s keramickou lunetou a 500m vodotěsnost, co si víc přát. K tomu i poměrně originální vzhled a sandwichový ciferník v cenové hladině kolem 15k. Recenze z W&W: http://wornandwound.com/2014/10/22/tempest-commodore-review/ Nějaké zkušenosti, či majitelé?
  25. Taky se mi po nich občas zasteskne... Chyběla mi ta lumi, tak jsem pořídil Monstra, ale PA1500 v tomhle směru rozhodně vedou...
×
×
  • Vytvořit...