Přejít na obsah

Montoya

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Montoya

  • Datum narození 9.2.1982

Contact Methods

  • AIM
    ronyjony@centrum.cz
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Montoya's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Montoya

    Certina

    Respektuji názor, ale rozhodně bych nesrovnával Festiny s Certinou. Je to jako srovnávat Kia s Toyotou. "Můj názor!"
  2. Montoya

    Certina

    Nesouhlasím. Ale je to tvůj názor a já ho respektuju. Pročetl jsem o hodinkách tuny katalogů a recenzí a prospektů a ........ Myslím si, že je rozdíl mezi značkou Certina a Festina.
  3. Montoya

    Certina

    Jsou dokonalý.......
  4. Zdravím, promiň, ale jaký je v nich strojek opravdu nevím. Zajímá mě to, ale nevím, kde bych to tak měl zjistit. Hledal jsem různě na netu, ale... Jestli mi můžeš poradit, budu rád.
  5. Dovol mi můj názor. Certina je velice kvalitní značka a nezlobte se na mě, jako zájemce jsem vybíral hodinky z 99%, aby se mi líbily. To jedno procento jsem nechal na ten nápis "SWISS MADE". Vím, že "Japan Moved" je dnes už výraz kvalitního strojku (pokud se nejedná o kopii), ale ""SWISS"" je ""SWISS"". P.S. pouze můj názor
  6. Montoya

    Certina

    Zdravím všechny majitele hodinek značky Certina. Divím se, že nejsou součástí oddílu "Švýcarské hodinky". Nevím, že by byla tato značka méně cenější než třeba Tissot. Je to samozřejmě věc názoru, ale čísla prodejnosti a kvality zaručované výrobcem jsou dostatečnou motivací pro lidi, aby si oblíbily tuto značku.
  7. Zdravím, chtěl bych se vyjádřit k výdrži a funkčnosti strojků quartzového typu. Chci říci, že mám Certiny, samozřejmě quartzové, a nemohu si na jejich funkci stěžovat. Je pravda, že je mám teprve necelých čtrnáct dní, ale jsem spokojen. P.S. Chtěl jsem, aby to bylo spestření debaty.
  8. Zdravím příznivce quartzu, jsem jeden z nich. O hodinky jsem se začal zajímat před asi půl rokem. Je to už mnoho let velký koníček mého táty a já se do toho "zažral" taky. Dlouho jsem si pročítal jeho sbírku časopisů Watch, kde jsem hledal co který výraz v hodinářském spektru znamená a pomalu se začal rozhodovat, který kousek si pořídím. Měl jsem k dispozici brutální zásobu prospektů a katalogů od Primek až po Rolexy. Moc mě zaujaly potápěčské hodinky od Orientu, dále jsem našel krásné Tissoty, ale asi po čtyřech měsících se rozhodl pro značku CERTINA a typ DS ACTION. Jelikož mám neustále po ruce telefon a chtěl jsem hodinky vyloženě přehledné, tak jsem volil typ bez chronografu. Mám je asi deset dní a jsem spokojenej, za tu dobu se spozdily asi o vteřinu a půl, což není tak hrozný. P.S. přikládám foto P.S.S. budu rád, když přidáte komentář
  9. Sorry, chci dát příspěvek a pak to dokopu, jsem tady teprve pár minut (na tomhle webu), tak sorry! Mára
  10. Pro Ondrysa: Já bych poradil stylové, sportovní a vcelku kvalitní Cetiny DS Action typ 260.7178.42.61. Slušná cena Kč 7.875,-. Mám je a jsem s nimi spokojenej, a líbili se mi taky Seastary 1000 od Tissotu. Byl jsem pro ně rozhodnutej po čtyřměsíčním hledání toho správného designu. Po dalších asi čtrnácti dnech jsem našel tenhle typ od Certin, padly mi do oka a asi po dalších třech tejdnech si je objednal z www.zlato-stribro-hodinky.cz. Slušnej web na slušný hodinky. P.S. Moc by mě zajímalo, co sis nakonec koupil. Zdravím Mára.
×
×
  • Vytvořit...