Přejít na obsah

frankie-s

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele frankie-s

  1. frankie-s

    Apple WATCH

    já si je určitě objednám. A odložím svoje omegy a budu nosit jablko. Jsem na to zvědavý, jaký to bude pocit :-)
  2. frankie-s

    Apple WATCH

    :-))) pak když běžela tak už měla samotné hodinky. veselého křečka jsem nechytil, musím si ho dát ze záznamu :-)))
  3. frankie-s

    Apple WATCH

    Ono asi není úplně prdel připravit launch nového produktu. Z nových materiálů, v různých velikostech... prý připravujou 6 milionu kusů. Konkurence vypustila hodinky o rok dříve, ale jsou nedotažené. Oni zkouší něco jiného - pusit všestraně vyladěný produkt. To zabere nějaký čas osobně mám pro to pochopení.
  4. Ty pravé a mají nejkvalitnější lunetu
  5. frankie-s

    Apple WATCH

    A jeste k baterce (zdroj: MacRummors.com) An in depth report on the development of the Apple Watch has suggested that the device will last for about 19 hours with "mixed use," which is in line with previous "about a day" battery life rumors. Apple is said to be aiming for 2.5 hours of "heavy" application use (like gameplay), or 3.5 hours of standard use, which will combine with standby time, letting the device last for approximately a day for most users.
  6. frankie-s

    Apple WATCH

    Za dva mesice budeme mit jasneji ale uz se nemuzu dockat !!!
  7. frankie-s

    Apple WATCH

    ohledne ceny, viz zde: PRICINGLittle information has been made available on pricing, with Apple stating only that Apple Watch prices will start at $349. That figure could change before the device debuts in early 2015, however. Though specific pricing has not been announced, several sites have been speculating on how the devices might be priced. TechCrunch consulted with jewelers and believes the high-end gold Apple Watch could retail for around $1,200. Apple pundit John Gruber, however, has said that he believes the gold Apple Watch could sell for significantly more, possibly at $4,999 or higher. He also believes the stainless steel and sapphire edition could be priced at approximately $999.
  8. Cifr je krasnej! modra se zlutou me hodne bere. Bohuzel to pouzdro se desne blbe nosi, vubec nesedi na ruce
  9. frankie-s

    Eterna Royal KonTiki

    Moc se mi libi, prave tim, ze pripominaji ingy a maji svuj inhouse. Nechaval jsem si na ne delat nabidku v listopadu a cena byla o 15-20% nize. Takze uz se projevil rust franku :-(
  10. frankie-s

    Apple WATCH

    Panove, tohle bude trhak, tipuju nejmene 10 mil prodanych ks jeste v roce 2015.
  11. tohle sam nikdy delat nebudu. To je psycho typek :-)
  12. Ahoj, našel by se někdo v Brně nebo okolí, kdo by mi dokázal nasadit vložku do lunety? (bezel insert) http://www.luxurywatchstraps.co.uk/details.asp?itemid=26 Chtel bych, aby to bylo udelano odborne a dobre, ne jako tady: http://omegaforums.net/threads/please-dont-pry-your-bezels-off.4845/ :-) K Hanakovi to zanesu, az budu chtit celou novou lunetu, vlozku mi tam nenasadi. Diky za tipy!
  13. Videl jsem na prodej tusim Tag Aquaracer za podobnou cenu, jsou to hodiny o tridu vys a s podobnou cenou, koukni do prodejniho vlakna.
  14. Pekne, osobne preferuji klasicke nato, ale tohle muze byt pohodlnejsi. enjoy
  15. Jak je ma tom ten silikon s cistenim? Zazira se do toho spina nebo se to da cistit v pohode?
  16. Moc pekne. Stylem mi pripominaji topguny od iwc, ale pro me je problem vyska cehokoliv s cal 9300.
  17. frankie-s

    Omega Seamaster 300M

    tusim 2012, tady je vlakno, kde si muzes poradne pocist o keramicke lunete na SMP :-) http://forums.watchuseek.com/f20/help-seamaster-ceramic-bezel-issue-771858-13.html
  18. Krasne racing hodingy, ty bile jsou skvele.
×
×
  • Vytvořit...