Přejít na obsah

Baldic

Členové_50
  • Příspěvky

    1 431
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Baldic's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Politika se tu nesmi, humor se tu nesmi. Nebo aspon ne ten, ktery pred tim nekdo neschvali. Za chvili bude ten list toho, co se smi hodne kratkej. A concentrated juice byl dobrej.
  2. Dohaduju se s meste o uklidu. Takhle to vypada po jejich uklidu: Kdyz jsem si na to stezoval, tak me slusne ale presto poslal pan do haje s odkazem na podle vyhlasku 104/1997 Sb. § 12 odst. 6 Ze pry jsou majitele garaze odpovedni za udrzbu. Tak mi to nedalo a sel jsem se podivat, co ten odstavec 6 rika. A celkem me prekvapilo, ze to rika: (6) Vlastník sjezdu nebo nájezdu zajišťuje řádnou údržbu celého připojení včetně propustku. Tudiz jsem argumentoval, ze vlastnikem je mesto a ma to vycistit. A chlap se brani, ze pry: pozemek patří statutárnímu městu Jihlava, je ovšem v užívání jednotlivých majitelů garáží v odkazu na níže uvedené. Dle současné praxe město uzavírá již řadu let při novostavbách domů (garáží) s majiteli připojované nemovitosti smlouvy o užívání pozemku za účelem vjezdu. Ona zminana smlouva se nasi casti netyka. Je nejake moznost je prinutit to uklidit?
  3. ad 1 - odbocka do lesa. To neni normalni krizovatka. ad 2 i 3 - rozhled na kilometry daleko. Jednak tam projede jeden nakladak za den a za druhe ho vidis. Ja jsem nikde nepsal, ze musis jet 120 vsude. Treba proti nakladaku. To si zas nekdo domysli. Ja jsem napsal, ze jsou okresky, kde se da 120 jet. A na takovehle prazdne silnici se da bez problemu 120. Stejne tak muzu najit tunu pripadu, kde se neda jet bezpecne 70 a dle Kuncakovy logiky bys tam mel jet 90. @Kuncak: zas komentujes neco, co jsem nerekl. Nikde jsem tu netvrdil, ze je legalni jet na okresce 120. Rekl jsem, ze se to da.
  4. https://mapy.cz/s/gedulorala https://mapy.cz/s/ragujunera https://mapy.cz/s/bagecojago Mraky mist.
  5. No vidis, jak si vykladas veci. Ja jsem nerekl, ze jezdim rychle na masine. Ja jezdim rychleji autem. Rozdilk je, ze kdyz jedu autem, tak ve vetsine pripadu nekde potrebuju byt na cas. Kdyzto kdyz jedu na masine, tak sice ne ze bych jezdil pomalu, ale jedu se projet a netizi me cas, proto si jizdu uzivam a nezavodim. A pokud jsi nikdy nevidel okresku, po ktrere se da jet rychle, tak to mi jen rika, ze nemas dost zkusenosti za volantem. Proste nepotrebujes jezdit mimo sve trasy. Jenze pak na tom, ze znas jen prave ty sve trasy, nemuzes stavet argumenty.
  6. Kdyz te chybi, tak dostanes rano cigaretku pred bilou zdi.
  7. Tohle je kokotina na entou. Na spouste okresek se neda jet bezpecne pres 70. A na spouste okresek se da bezpecne jezdit 120. Je treba vedet, kde se da jet kolik.
  8. No pred tim jsi rekl nasledujici: Z toho se da celkem snadno odvodit, ze rychle jizde prisuzujes nebezpecnost. To se snad ani jinak vylozit neda.
  9. Tak nejak jsem cekal, ze aspon na chronomagu si lide nedavaji rovnitko mezi rychlou a nebezpecnou jizdu. Na motorce sedis vysm tudiz mas lepsi rozhled a to ani nezminuju akceleraci. I jako ridic v aute jsem radsi, ze me motorkar predjede a zmizi. V aute i na motorce toho najezdim dost, ale jeste me nikdy neohrozil motocyklista. Zato ridic auta celkem bezne.
  10. 85+ % ceskych ridicu neumi projet levotocivou zatacku, aniz by nejeli protismerem. 10 za rok? Kdyz jsem na motorce pres vikend na vylete, tak ji potkam 10 za den.
  11. To by se melo chytnout. Je to urco dobry na fyzicku.
  12. Odkud jsou posledni a treti od konce fotka? Tam to vypada fakt pekne.
  13. BTC ze sve podstaty nema zadne podobne vlastnosti. Zlato vzdycky na neco fyzicky vyuzit, protoze se pouziva v tune prumyslovych vyrobku.
×
×
  • Vytvořit...