Přejít na obsah

vonstochow

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • ICQ
    377385235

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Stochov

vonstochow's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Včera jsem Avatara 3D konečně viděl. Ano, dabing průměr, příběh je jednoduchý, postavy černobílé až by se dalo by se říct, že je to klišé. Ovšem pánové, já se bavil. já se neuvěřitelně, neskutečně a naprosto dokonale bavil. Ten film dokázal něco, o čem jsem si myslel, že je to dávno pohřbeno v minulosti.Děj mě totiž naprosto pohltil. Já totiž ten film neviděl, já ho prožíval. Byl jsem přímo tam, na planetě Pandora. Cítil jsem vodu, vítr , dotýkal se, vnímal ten svět. Vrátil jsem se do časů dětství, kdy člověk dýchal s hrdinou. Sakra, já seděl v kině a jenom jsem se okouzleně usmíval, chvílemi jsem byl naměko, nebo držel ruce v pěst a ani nedýchal. Vzpomeňte si, když vám bylo 12 a fandili jste v kině Indymu, Lukovi Skywalkerovi, E.T.mu nebo třeba Rambovi. Je mi 31 a já byl na ten večer zase malej kluk. Když přišly titulky, ani se mi nechtělo z kina a nebyl jsem sám. Uff, musel jsem se podělit
  2. Tak jako ČSLA měla svůj Prim Orlík, tak i východoněmecká armáda NVA měla ve výstroji zajímavý kus hodinek - Ruhla Kampfschwimmer. Fakt se mi líbí, tváří se drsně, poskytuje i tu legendu něčeho extra z východu, rozměry hravě obstojí i dnes a dokonce je ve výrobě limitovaná edice po 25 letech za slušnou cenu 299,- EUR . Více o historii na http://ephemerol.de/ruhla/ , zkoukněte tam ochranu korunky. limitka u výrobce : http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...atalognr==15013
  3. Děkuju většině členů za podporu. Chcete vědět, proč jsem souhlasil s obchodem s novým členem? Protože sám jsem byl kdysi v podobné situaci, byl jsem tu greenhornem a hodinky jsem opravdu chtěl. A děkuju Qvidovi, že mi je bez problémů zarezervoval ,dovezl na smluvené místo a prodal. Proto jsem chtěl být podobně vstřícný. Nějak mi nenapadlo, že to tak asi nefunguje u všech.
  4. Omlouvám se, ale tohle mi na*ralo a ani po delší době se s tím nějak nemůžu srovnat. Člen fóra pod nickem Rozm3tac se zrovna jak gentleman nezachoval. O co šlo? O tento prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...hl=NIGHT+HUNTER Po rezervaci a týden trvajícím kontaktu přes mobil i přes ICQ jsme se domluvili a já jsem mu hodinky osobně vezl. Ještě večer před předáním jsem si potvrzoval telefonicky jeho trvající zájem. Jaké však bylo překvapení, když se mi druhý den ani neozval,ani nezvedal moje telefony,ani neodepsal na zprávu fóra. Vzhledem k tomu,že se tu stále vyskytuje na fóru, tak neberu ani to,že byl třeba náhle hospitalizován. Nevadí mi ani tak to, že si hodinky nepřevzal, konec konců proto jsme byli domluveni na osobním převzetí, ale to, že ani nebyl schopen napsat, že už nemá zájem. TO SE NEDĚLÁ!!!
  5. Uff, tak to mi uniklo. Snažím se číst všechno,ale občas tu člověk pár dní není a je toho tak nějak moc. A pak taky nemám hlavu jak pátrací balón a už toho taky tolik neudržím
  6. Matně si vzpomínám, že ve scéně kdy navštíví svojí manželku a je s ní pak v posteli, že on měl na ruce nějaký hodinky?
  7. Moderátor Erik Hartman vs. muž s poškozeným hlasem - drsný. Je mi jich obou líto.Erik si od té doby v televizi ani neškrtnul. http://ca.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU&...feature=related
  8. Rádo se stalo Belmondo je borec,taky ho mám moc rád. Hrozně se mi s ním líbil Profesionál,snad jedinej film,kde ho zabili. Tu melodii z toho filmu miluju.
  9. Herr Müller a muškátový oříšek http://ca.youtube.com/watch?v=7GkZFBmBYSM&...feature=related
  10. V nebi se sejdou tři fyzikové: Newton, Pascal a Archimedes. I rozhodnou se zahrát si na schovávanou. Archimedes, jako služebně nejstarší, počítá u pikoly. Sotva začne, Pascal zmizí skryt ve vegetaci. Newton jen popojde, nakreslí na zem okolo sebe čtverec metr krát metr a čeká. Archimedes dopyká, otočí se a zvolá: "Deset, dvacet - Newton!" Newton však zakroutí hlavou a povídá: "Kdepak ? Newton na metru čtverečním je Pascal!"
  11. Baker:Díky, na ten s karbonem jsem se tě chtěl rovnou zeptat,ale tcháníčkovi se nelíbí. Přitom by byl podle mýho ten zdaleka nejlepší. Budu mu muset promluvit do duše I ten druhej je ale parádní. Ghill:Taky jsem o tom přemýšlel,ale nevím, jak by na tom byl s časem. Každopádně jdu zítra navštívit jednoh brašnáře na Kladně,toho mi doporučili v hodinářství .
  12. Ahoj, sháním pro tchána kožený, černý a pěkný pásek šíře 22mm. Bude k těmhle Nauticám http://www.nautica.com/product/index.jsp?p...rentPage=family Nemáte někdo tip na model/obchod? Blíží se vánoce, to je nejzažší termín, tak abych to stihnul zabalit Díky za tipy.
×
×
  • Vytvořit...