Přejít na obsah

zc1

Členové
  • Příspěvky

    24
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele zc1

  1. No měl jsem akorát strach abych tam nedal nějaké čínské šmejdy a aby to nebylo ještě horši než ty staré original,kde koupit nebo objednat kvalitní? A jěště tlouštka ,je stejná?
  2. Dobrý den,nemáte někdo zkušenost jak vydrží stěžejky na hodinkách i třeba 200M ,když je máchám min 6 měsíců z roku v moři,mám strach abych je zbytečně neutopil.Je potřeba je radši po nějaké době měnit? I pružinka v karabině na AU řetízku je za 2 - 3 roky v čudu
  3. zc1

    Seiko Astron GPS

    I ta voda ve dřezu odtéká opačně - vír je na druhou stranu
  4. Neozval se,no počkám,díky moc
  5. zc1

    Seiko Astron GPS

    Za domkem mám 15 jamkové hřiště,whiskey a chrono a smích by mohlo proběhnout ESPANA PS vercajk mám
  6. zc1

    Seiko Astron GPS

    Samozřejmě, geograficky čím víc na jih větší zima, čím víc na sever tím větší teplo jinak ty souřadnice jsou jižní šířky S a východní délky E ,NO a ted jsem cestoval v říjnu do (-1)Londýna z tam do Faro( PT stejný čas jako v Londýně) z tama do IT (+1)Milano a z tama na Kypr (ještě +1 Larnaka) a zase IT(-2) a pak Wroclaw NO a měl jsem CITIZEN JY0080-62E radio controled titan a myslel jsem že se po..ru.Čuměl jsem do toho (myslím do ciferníku) jak prrase po první ráně,No přiznávám že jsem to neměl nijak nastudované,kamoš měl primky automat,říkal co děláš? furt ? Tukl přidal hodinu a byl ready.Příště si asi vezmu potápky BN-0055-53E 300m co se mi podařilo koupit v letě nové na Ebay a jsou super.
  7. zc1

    Seiko Astron GPS

    No v tom tweed hesds to není otázka nějakého osobního přechodu pro chodce,je to otázka celého otevřeného města ,v západni austrálii je to to samé no nechal jsem si odborně přeložit návod,protože je aniž by to člověk řerkl dost složité a ůplně jsem tomu všemu nerozuměl,Ale velice obšírně to popsal Petr p za což mu velice děkuji,alespon jsem se líp přiblížil celé problematice.
  8. zc1

    Seiko Astron GPS

    To mě taky zajímá jak to bude fungovat třeba v mém konkrétním případě když v zimních měsících přebývám na východním pobřeží Austrálie ve městečku Tweed Heads kde přímo centrem vede hranice dvou států New south wales a Queensland po hlavní ulici a časový rozdíl se doopravdy dodržuje(je to hodina rozdílu) každá polovina města si jede podle svého času na jedné straně ulice je už zavřeno a na druhé až za hodinu.Tak nevím jestli tam astrony nubuduo s tím mít problém když jedu přes časovou "čáru" třeba 6x za den.
  9. Tak jsem mu napsal ale zaím se vůbec neozval ...tak uvidíme
  10. To je super,hned mu píšu akorát jak to zaplatit,zkusím se zeptat jestli má paypal
  11. Zdravím všechny pacienty,nemáte náhodou někdo navíc článek do tahu na bicolory?Koupil jsem si nové GMT a pásek mě dost táhne,i přesto že jsem povolil komplet sponu.
  12. zc1

    Seiko Astron GPS

    Tak první seznámení s Astronem
  13. zc1

    Seiko Astron GPS

    Už se na tom pracuje,jak to bude hned přidám fotky.
  14. zc1

    Seiko Astron GPS

    Tak 12.11 odesláno z Japonska,14.11 přjmuty na poště Ruzyně na proclení,okamžité dodání podkladů a je 16.11 a furt tam trčí......
  15. No to by bylo super ale tyto konkrétně tyto SEIKO ANANTA Spring drive za cca 15000kč ? To se mi nezdá
  16. Našel jsem tento obchod,mají super ceny,ale až moc že mi to už nepřijde košér http://www.seiko5wat...r66-p-1308.html
  17. zc1

    Seiko Astron GPS

    Ocelové s ocelovým páskem se nedělají, Tady jsou všechny modifikace Pouzdro: Vysoce odolný titan s černou odolnou povrchovou úpravou s keramickým kroužkem (SAST001/007) Vysoce odolný titan s keramickým kroužkem (SAST003/005) Nerez ocel s keramickým kroužkem (SAST009) Nerez ocel s černou odolnou povrchovou úpravou s keramickým kroužkem (SAST011) Průměr pouzdra: 47,0 mm, tloušťka: 16,5 mm Tah: Vysoce odolný titan s černou odolnou povrchovou úpravou s třikrát skládanou sponou otevíranou tlačítkem (SAST001/007) Vysoce odolný titan s třikrát skládanou sponou otevíranou tlačítkem (SAST003/005) Velmi silný silikon s třikrát skládanou sponou otevíranou tlačítkem (SAST009/011)
  18. zc1

    Seiko Astron GPS

    Zdravím, tak po přelouskání spousty informací tady jsem napsal higuchimu a už jsou i zaplacené,nabídl myslím super cenu 1450usd i s dopravou.To se neodmítá...
  19. zc1

    Seiko Astron GPS

    Díky moc, chtěl bych je objednat na seiyajapan.com,nemáte někdo zkušenost s tímto obchodem? aby z toho nebyl p.ů..r. Co říkáte na cenu 1768usd ,lepší jsem nenašel.
  20. zc1

    Seiko Astron GPS

    Dobrý den, chtěl bych jít do SAST009 (ocel+silikonový pásek) nevíte někdo kolik váží?
  21. Odpovídající je i síla tahu je skoro 5 mm
  22. Tak nakonec jsem original nedal,zalíbil se mi a zakoupil jsem tento tah a můžu říct že padl jako ulitý odkaz http://www.uhrenarmb...and-Edelst.html
  23. Díky za tipy,hned je zkontaktuju. Chtěl bych současný model - je zčásti (některé dílky na pásku jsou leštěné a jiné matové) Dávám hodinky do přílohy - jde mi jen o ten pásek.Jen trnu jestli bude pasovat z klasického T1000 chronoraph ,já jsem koupil tu limitovanou serii 1000ks,ale snad to bude pasovat.
  24. Nevíte kde koupit ocelový tah na Tissot seastar 1000 ? Ten silikonový je super ale nám ho na tlapě na poslední dírce.
×
×
  • Vytvořit...