Přejít na obsah

cze2k

Členové
  • Příspěvky

    26
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli cze2k

  • Datum narození 13.5.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Certina
    Omega
    Seiko
    Orient

cze2k's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. cze2k

    CERTINA OWNERS CLUB

    Zdravím a rozšiřuju zdejší klub o DS-1 Powermatic ve stříbrné verzi.
  2. Sníh i u nás na jihu stále drží. Stejně jako mé nadšení ze stříbrného cifru a jeho tisíce odstínů.
  3. S novým přírůstkem den v rachotě hned začíná lépe.
  4. Pod tohle se můžu podepsat. Bez jakéhokoliv despektu musím říct,že tady na fóru pro mě trochu nepochopitelné vládne kult Seiko. Na každý dotaz na automat v podobné cenové relaci hned padá několik příspěvků SARB,jako by nic jineho nebylo. Když se pak člověk podívá do prodejního fóra a vidí kolika doporučovaných Seiko se členové zbavuji, trochu mě to mate v porovnání s hate příspěvky na basic Švýcary jako Tissot a Certina. Aby mne nikdo nepodezříval,osobně jako value/money Guy jedu Orient
  5. Gratulujeme k super hodinkám. Mám černou variantu a neskutečně mě baví už skoro 3 roky. Musíš si uvědomit,že ta varování o pouťové atrakci,která se hned omrzí, tu šíří borci co protočí aspoň čtvery hodinky ročně a víc:-) Se třema automatama by ti mohly chvíli vydržet.
  6. Na procházku jsem vzal svého nového favorita. Modrý perlon k modrým ručkám padne skvěle.
  7. Já teda mám zkušenost veskrze pozitivní. Kupoval jsem dvoje Orienty ani Mako ani kalendáře, spíš modely, které nejsou tolik prodávané. První před dvěma roky, druhé před týdnem. Obojí expedované druhý den, obojí za super cenu.
  8. Gratuluju! Taky jsem se na ně koukal. Moc se mi líbí to rozložení ciferníku i ta struktura, která je na celé ploše. Ale osobně jsem nepřekousl ten font. A předchozí model bez číslic už sehnat nejde vůbec.
  9. Souhlas. Jsou parádně univerzální. Mám teda doma ve 22mm jen tenhle velbloudí (barva,kůže je Čína) kousek,ale hodil by se i tmavý nebo nějaký cognac. Edit: jde o FFD0F001W. Mám je z českého shopu za 7. Safír,power reserve,modrene rucky.
  10. Což o to umět,ale na to v práci nebyl čas. Nicméně tah zkrácen.
  11. A teď tu fotku, co se z mobilu nenahrála. Sorry.
×
×
  • Vytvořit...