Přejít na obsah

dave706

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

dave706's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, málo jsem povytáhl korunku pri nastavovani casu, cas jako na potvoru v kriticke zone nekde kolem jedenacte a uz to bylo:(...nefunguje mi day ukazatel. Poradíte kam s nimi na servis. Nemám zatím žádnou zkušenost a jsem v Praze. Napadl mě Dušák nebo Carrolinum. Je nějaká jiná možnost? Je v tom modifikovaná ETA - zvládne to i šikovný nezávislý hodinář nebo je nutné do autorizovaného servisu? Servisují to přímo nebo posílají? Díky předem za každou radu D.
  2. Ahoj, diky za tipy. Do tech na Ricardo nepujdu urcite - jeste jsem nedosel ke zlutemu zlatu a novejsi model se mi libi vic. Takze cesta volna pro ostatni:)
  3. Ahoj, minulý rok mě popadla chrono choroba a několikrát jsem si udělal radost tady na foru. Teď se blíží jubileum, tak přemýšlím, že je třeba se potěšit znovu - nebo možná jen hledám záminku:) Moc se mi líbí PanomaticLunar od Glashuette v oceli bílý cifr. Máte někdo tip, kde rozumně koupit? Klidně spolehlivý prodejce na chrono24..Nepotřebuji nutně na tisícovku nejlevnější, ale retail price je už mimo. Beru i názory které mě utvrdí/odradí od tohoto výběru. Případně co byste poradili jako alternativu - mělo by se hodit k obleku, ale na druhou stranu ultimatni oblekovky bez komplikací a vteřinovky to ne. V podobné relaci jako výše zmíněné. A vlastně klidně mohou být i levnější Díky za tipy D.
  4. Vse probehlo jak jsme byli domluveni. Navic velmi prijemny pokec.
  5. Já dlouho vybíral první pořádné hodinky a taky jsem nakonec skončil u této klasiky. Jako jediné pořádné ( zatím ) hodinky mají výhodu, že se dají nosit ke kraťasům i k obleku. Gratuluju a ať slouží
×
×
  • Vytvořit...