Přejít na obsah

Me2d

Členové_50
  • Příspěvky

    80
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim, leatherman, robot

Me2d's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Mám je od 12/18 a loni 2. Baterka, více méně je ničím, bo je též nesundavam, slaná voda, pot, motorka, starý káry, jebance o sloupy občas a drzi a nosí se fakt báječně.
  2. Na nějaké lahůdky prostě nemám, ale tyto automaty mi dělají již 2. den radost a kupodivu jdou naprosto přesně :-) a i to auto je hnědý
  3. s původním řemínkem s kompasem, malinko poškrábané sklíčko, cifr a ručky bez poskvrnky :-) a jdou mi digitálky a automaty, asi jsem v pasti.
  4. Také bych se skočil podívat na malý prim srázek v Praze, třeba někde na P8 bo bych jel z rachoty.
  5. Zkusim znovu i kdyz bylo zodpovezeno http://obleceni.bazos.cz/inzerat/42499902/Prim-CSLA-automaticletecke-perfektni-stav-nabidnete-cenu.php
  6. Omlouvam se odkaz jsem jen zkopiroval nezdali se mi a nejsem znalec tak jsem se zeptal, zda se mi to nezda spravne. Diky tedy, muze se mi totiz stat v navalu emoci, ze prestava fungovat selsky rozum. Poptavka to neni, ale pokud by se nekdo potreboval zbavit za normalni bezny penize neceho peknyho... ze?
  7. Zdravím vespolek po drobné odmlce bych možná nasál letecký nebo I.gen, když píše NOS neměli by být v nerezu, že? Co se za ně dá nabídnout, nebo že by někdo místní něco nabídl původního ideálně nerenovované pěkné nositelné :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/42499902/Prim-CSLA-automaticletecke-perfektni-stav-nabidnete-cenu.php
  8. Prosím napiš mi tel na sebe do sz, děkuji velice, zítra se ozvu.
  9. Mechano má zřejmě velmi mnoho práce, prosím nevíte někdo ještě o někom šikovném, kdo by to uměl?
  10. Zdravím Vás ve spolek, moc prosím, dokáže tyto palubní hodiny někdo opravit? Někde jsem četl, že je tam nějaký ruský strojek, ale nevím už kde a tady jsem nic nenašel, chtěl bych je instalovat do obytné avie :-) Děkuji moc za jakoukoliv radu, ideálně někdo směr Praha-východ. Hodiny se mi moc líbí a nechce se mi je nechat jen tak ležet ve skříni.
  11. Je jam pisu q misto g tak sorry chtel jsem asi byt francouzstejsi nez rusove. Z mobilu mi to nejde a nejsem u pc nemohl bych fotky nekomu preposlat na email ze by je sem prsknul. Diky moc.
  12. Nejak mi to neumoznuje mobilni verze zdejsi.
×
×
  • Vytvořit...