Přejít na obsah

jirkakoho

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

jirkakoho's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj všem. Chtěl bych se podělit o cenách PAM 312 a 359. Včera, při zpáteční cestě z Livigna / mimochodem jsem si myslel, že jsem v Polsku a ne v Italii / mne napadlo odbočit z hlavní trasy a zajet do hodinkového ráje ve Švýcarsku - Samnaun. Tolik hodinek na jednom místě - paráda. Proběhl jsem s kamarády všechny butiky a nově v prodejně Rolexu - od letošního února prodávají i PAM bez VAT + je možno usmlouvat slevu. Pam 312 jsou na mém wish listu více než rok - na prodejně je neměli. Zkoušel jsem tedy 359. Stejný rozměr, strojek P.9000, funkce, steel atd. jen jsou o něco levnější. Pro info: 359 v přepočtu na eura z CHF - po slevě a odpočtu VAT při platbě kartou 5.100,- Eur Při platbě v hotovosti je možné domluvit lepší cenu, ale vzhledem k aktuálnímu kurzu EUR/CZK jsem ještě odolal i když jsem se tam 2 x vracel. Až tam pojdu v létě na mašině - nevím, nevím. Jinak jsem psal kamarádovi do Ruska - aby se mi mrkl tam, když je nyní rubl v ***** Riot :-) info zatím nemám. Tak jsem třeba někoho navnadil - spojit lyže s něčím užitečným.
  2. Perfektní a nápaditá fota, máš cit.
  3. Ahoj, obracím se zde na zkušené borce s prosbou o radu. Nevím jak se to stalo, ale do PAM jsem se postupně zamiloval - jsou na mém wish listu. Vždy, když jdu Pařížskou a míjím Carollinum, nedá mi to a musím nakouknout. Snad se někdy dočkám :-) Můžete mi pls dát tip, kde se dá venku nejvýhodněji koupit? / chtěl jsem v Samnaun / - ale tam nejsou, posílali mne do Ischglu, ale takovou slevu aby se odmázlo VAT + něco k tomu ..... nemožné. Chtít Rolex - tak super místo na koupi, dá dohodnout na ceně, jen si to chce vzít sebou nějaký starý pásek či tah pro případnou kontrolu celníků a krabici vyzvednout později. Web prodej - osvědčený obchodník ? obava z fake, atd. Mám s tím blbou zkušenost. Loni jsem zaplatil bagr do Irska - firmu prověřil, existenci, jejich finančák atd., a BOBCAT never reached. Děkuji za případné rady a názory.
  4. Stepánek je obrovský borec. To co předvedli a dokázali má těžko měřitelnou hodnotu - forever. A ty hodinky jsou spontální. Za mne má jedničku a s pokorou závidím to co na tom cifru má.
  5. Moje oblíbená značka, ale jsem konzerva. Na mne za hranou, i když je to jistě technický skvost.
  6. záleží kam a jak je chceš nosit. PAM jsou pouze jedny, neuvěřitelně nadčasový design, síla značky, použitelný k saku, triku, sport atd. což se ostatně nedá říci o podobiznách. já bych raději volil jedny levnější sportovní quartz a další jako oblekovky.
  7. Děkuji za vyčerpávající informace. Toho dph 21% jsem se při balíku obával. Zkusím tedy poptat swiss, případně pokud se mi podaří dostat na lyže do Samnaun.
  8. Ahoj, obracím se na zkušené matadory s prosbou o radu. Jak jsem propadl chronomagu a pravidelně sjíždím fóra a vlákna - rád bych si pořídil Zenith El Primero Chronomaster - láska na 1. dobrou. Někde tady jsem před časem narazil na tento odkaz : http://www.collectorstime.com/products/zenith-el-primero-chronomaster-open-rdm-silver-dial Nemáte náhodou s nimi někdo zkušenost + jak to probíhá, pokud kupujete mimo EU - clo atd. Díky za radu.
  9. jirkakoho

    Planet Ocean - udrzba

    Děkuji za opověď. Pěkné svátky.
  10. Ahoj, tímto bych chtěl požádat zkušené závisláky o radu. V jakých intervalech se doporučuje kontrola tlakovky, seřízení - tedy spíše GO servis atd. Né že bych se s nimi chtěl potápět s lahvemi, ale na hubu, tedy s ABC mi to přijde samozřejmost. Nerad bych něco zanedbal. Další dotaz je na vrtič. Zda ano či ne. Děkuji Vám za příspěvky. J.
  11. jirkakoho

    prosím o radu

    Pokud nepospícháš s nákupem, zajel bych na lyže do Ischgl - Samnaun. Swiss free zona. Tolik hodinek na 800m jsem ještě nikdy neviděl. Dá se docela dobře smlouvat + cena bez VAT.
  12. jirkakoho

    Omega PO GMT

    Nemohu si pomoct, ale designově jsou do posledního detailu neuvěřitelně sladěné. Je to dokonalá práce. Ke košili s manžetou opravdu nepasuje, ale k polo triku pecka.
  13. spíše bych to nazval motivační video. moc pěkné. napíši Ježíškovi
  14. super recenze. jsem začátečník, takže takováto renovace mi přijde jako nemožná. gratuluji !!
  15. jirkakoho

    Planet Ocean - help

    to je pravda, u Maurice L se mi nic podobného nestalo. je pravda, že hodinkám propadávám pomalu a postupně, stále jsem total amater.
×
×
  • Vytvořit...