Přejít na obsah

metvis

Členové_50
  • Příspěvky

    169
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele metvis

  1. Tohle kombo zelené a meshe asi nebude úplně pro každého, ale já si na tom posledním pár dní ulítávám...
  2. Od Lukáše jsem kupoval Seamastery - rychlé reakce v rámci zpráv, rychlá dohoda ohledně předávky, stav hodinek dle popisu. Na závěr vstřícnost při domluvě místa předání a přátelská debata během předávky. Díky za obchod a rád kdykoliv příště.
  3. UP! BeWooden peněženka k dispozici za 1 000 Kč - zájemci prosím SZ.
  4. Lukáš byl kupující strana v jednom nehodinkovém obchodě se mnou - rychlá domluva i platba. Doporučuji.
  5. UP po kvartále - nějak jsem na tohle vlákno zapomněl Ať jde z domu, dávám motivační cenu 7 500 Kč, tedy skoro 50% zvýhodnění oproti webu.
  6. 3) DannyP peněženka je prodána. Le Premier a BeWooden zůstává k dispozici.
  7. Vážení, při úklidu jsem objevil přebytky, které jsem používal málo nebo vůbec, proto je posílám dál. Vzhledem k tomu, že jsou to všechno peněženky, dávám do jednoho vlákna. Detailní foto všech peněženek v plné kvalitě zde. Doprava jde na mě, posílám přes zásilkovnu. Zájemci prosím pište SZ. 1) Le premier kožená peněženka - barva "velbloud". 2 kapsy na bankovky, 10 kapes na karty. Součástí balení i krabička, stav dle foto - za mě novota. Cena: 700 Kč 2) BeWooden Lineari - detailnější parametry zde. Kapsa na bankovky i na mince, součástí prodeje i originální krabička. Původní cena 2 299 Kč, nyní 1 000 Kč. 3) DannyP kožená dolarovka s klipem. Detailnější parametry zde. U této už krabičku nemám. Původní cena 1 590 Kč, nechám za 700 Kč.
  8. UP vlákna a UP ceny. Na webu skončila obludná sleva - novou tašku aktuálně můžete mít za 13 978 Kč z webu anebo za 8 500 Kč ode mě.
  9. UP - top kožená cestovní taška ve stavu nové, za polovinu původní ceny...
  10. Vážení, prodám koženou cestovní tašku Vocier F34 ve hnědé barvě. Objednal jsem ji novou letos v lednu, jednou ji vyvezl na víkend, od té doby je ve skříni - jsem prostě "kufrový typ". Tedy stav nové tašky, včetně popruhu. Veškeré parametry a detailnější fotky zde. Cena: 7 300 Kč (kupoval jsem za 12 100 Kč). Předání ideálně v Praze, popř. bych zvládnul poslat - náklady na dopravu jdou na mě. Moje reference zde. Případní zájemci prosím piště SZ. Díky, V.
  11. Tak jsem zpátky po pár letech v R klubu. "Tohle jsou definitivní hodinky" je asi poslední lež, která mi v životě zůstala potom, co už nemusím lhát ženě o počtu vypitých piv a čase, kdy se vrátím domů. Již dříve jsem Polárky měl, tenkrát to byly 116570. Pohledem zpět se bavím nad tím, že jsem je koupil a následně i prodal pod 100k - prostě specifický trh U AD už to asi nejsou waiting listy ale wish listy, ale naštěstí chronomag fórum má řešení většiny mých problému. Tak uvidíme, jak dlouho budou tentokrát tyto těmi definitivními...
  12. Od Radka jsem kupoval Expy - dohoda přímá a rychlá, stav hodinek odpovídal fotkám. Příjemné setkání a předávka v Praze. Radek mi umožnil vyzkoušet i další hodinky (Batmany) - díky za to. Za mě tedy hodnocení A+ a doporučuji.
  13. Dnešní hotelovky s přímým horským slunečním svitem v Livignu...
  14. Chápu...v interiéru a pod umělým osvětlením není ta modrá tak dobrá jako venku. Ideální je přímý sluneční svit - v tom je ta barva úplně epická
×
×
  • Vytvořit...