Přejít na obsah

majorZeman

Členové_50
  • Příspěvky

    369
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele majorZeman

  1. Prodam maly kapesni boxer vyrobeny z bronzu, patinovany , novy cena 1500 bartosmilda@gmail.com
  2. Ty jo, paradni hodinky, kde je sehnat :-(
  3. Ahoj,mel by nekdo zajem o tuto hodinkovnici? Kdyz by se nas naslo 20 lidi ,tak by vysla na cca 1100,- Kdysi v minulosti, se tady nabizela. Jsem v kontaktu s vyrobcem.
  4. Ahoj, pred lety jsem si tady nechal od nekoho vyrobit hodinkovnici na odkladani hodinek . J etady jeste mekdo kdo to umi a nebo vi kde sehnat jednoduchou odkladaci desticku, Diky
  5. Kdy by meli byt na pultech k sehnani? :-)
  6. Zdravim,nevite nekdo prosim,kde sezenu vlasek do roček? Posouval jsem je a prasknul me :-( Diky moc
  7. Ten nato remen je nic moc,to uz je lepsi ten zulu .Si teda myslim
  8. Cesi pokud vyjizdeji ven,presneji Iraq a Afgghan ,tak se holit nemusi,znam spousty vousacu a nikdy jim nikdo nic nerekl.
  9. Myslite,ze by popripade slo vymenit sklicko za safirove? Pak by byly opravdu zajimave,protoze neverim,ze se neposkrabou
  10. OK,vyjadrim se kdyz musim i kdyz mi to prijde smesny . 1. Instant - jsem v soku z toho, jak me tady obvinujes a hnojis ,samozrejme jsme spolu par obchudku udelali,i kdyz ne prez forum ,ale ze bych ti neco dluzil, mi fakt neni znamo.Vsechno, co jsem ti, jak rikas ty, dluzil, jsem ti poslal v poslednim baliku a platit ti za neco dvakrat fakt nebudu i kdyby me to tady melo stat ban .Za nejvetsi hulvatstvo ja povazuju se mi tady mstit a lhat. 2. Abbot - Tezko pochpi nekdo, kdo nepracuje a nezna vztah podrizeny s nadrizenym jak to funguje .Ano, byli jsme dohodli a me to nevyslo a ty jsi musel cekat .Nekolikrat jsem se ti omluvil a uz fakt nevim, co proto udelat vic,mam si kleknout a odprosit te? Nezavolal jsem, protoze mi doslo kredo. Pochopil bych ,ze se tady ke mne vyjadrujes,kdybych se neozval vubec,ale ja se ti nekolikrat omluvil,takze fakt nechapu,proc se tady zviditelnujes. 3. Chorche - Ano jedina vytka,kterou ja uznavam je od Chorcheho a musim se omluvit .Tady jsem udal botu ,ze jsem se neozval ,ale mam toho ted hodne a nejak mi to vypadlo z makovice a byl jsem pryc ,kde je net luxusem, na ktery se dostavam tezko ,proto se tady Chorchemu verejne omlouvam .
  11. Ja nevim jak vam,ale me se ty hodinky libi cim dal vic
  12. No ,ono to asi budes vitit mozna stejne,spise jak to clovek vnima ne?
  13. Jako vzdy Petr P nezklamal,to je prispevecek
  14. Cus,rozhodne veliky nejsou ,spise vysoky,ja bych snesl klidne i vetsi a to mam ruku jak ty :-)
  15. No,me se to osvetleni moc libi,ale nebude to malo svitit? Nekde jsem cetl,ze nejlepsi je prave zeleny trubky?
  16. Debata je na toto tema Traser P 6600 Type 6 MIL-G.Aspon ma odpoved smerovala na tento model :-)
×
×
  • Vytvořit...