Přejít na obsah

dadasmid

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele dadasmid

  1. S tím novým logem mě to zas tak nebere, tak ani nejsem netrpělivej. Ale kolikrát jsem budget určenej na tuhle limitku prošustroval snad ani nebudu publikovat. Nemělo by na dýnku stát "10th anniversary"?
  2. Omlouvám se za dezinformace, je to jak píše kerob. Záloha na Sniper se ještě neplatila.
  3. Ahoj, našel jsem na účtu 1600,- strojek a 4000,- záloha. Za předpokladu, že záloha byla stejná pro Sniper i Classic.
  4. Já jim věřím. Vánoce dáme Kdybych spočítal kolikrát jsem už otočil budget vyčleněnej na tenhle projekt ... asi by to se mnou seklo.
  5. Já bych to nekomplikoval, netrpělivě čekám na zprávu z Eltonu.
  6. Náhodně jsem otevřel manuál Liebherr k invertorovým C34/35/38/40, o nějaké prodlevě před zapnutím se tam nic nepíše, je tam teda, že se má vozit svisle... Nicméně o to nejde, zapnul jsem jí hned a funguje, šlo mi o tu službu Alzy, potažmo týpka s dodávkou, co já vím, co má s Alzou zasmluvněný. Ale faktyl, že má výrobek zprovoznit, aniž by ho vybalil se mi nějak nezdál. Víc bych to v tomhle topicu nepitval.
  7. Stará vesta, co asi platí na staré chladničky. Řídím se návodem k výrobku, tam o nějakém "odstátí" není ani slovo. Pravděpodobně lineární kompresor nepotřebuje tolik mazat (možná vůbec), takže rozptýlené chladivo nevadí.
  8. Jo to mi povídej. Před Vánocema se začala srát stará, řikam žádnej problém, objednám na Alze novou, za pět stovek přivezou, vynesou, odvezou starou a bude...Hm, představa hezká. Den D, běží asi sestihodinovy vokno na doručení, volá týpek, arogantní už od pozdravu. Vezem vám tu lednici, za 10 jsme tam, mám tady v papírech odvoz starý, máte to už venku? Říkám jak venku? ne, čeká v kuchyni. No tak to nepůjde, musíte ji hodit ven, máte objednanej odvoz ne stěhování. Ok, nasranej tu starou hažu do výtahu, kdybych si nechtěl nasrat před barák, hodím jí ven oknem, ať si to tam klidně posbíraj. No ok, výměna cajků v dodávce a jdeme na výnos nový, Alza inzerujte "na místo včetně zprovoznění". Problém první, lednice v přepravním obalu neprojde dveřma do kuchyně, to my nemůžeme rozbalit, za to nám neplatí. Ok, je mi to jedno, ale mám objednaný zprovoznění, tak mi ji aspoň zapojte tady na chodbě. Blázníte? Za šest hodin nejdřív, nazdar. Tak jsem si ji rozbalil sám, obal sám ekologicky zlikvidoval ve sběrném dvoře, lednici nastěhoval, zapojil (v návodu samozřejmě nic o čekání po transportu nepíšou) a frčím. Predstava že si to objednám na den, kdy budu v práci a doma někdo kdo nenese lednici na zádech...
  9. Vše v pořádku, přesně dle dohody. Díky za rychlou akci.
  10. Poplatky tam jsou pro investory, 1% z investované částky a 10% z výnosu. Škoda, že jsi nestihl Excalibur Trade, 8%p.a. a taky Strnadovo ... Rolády vyjdou líp, jak už tady bylo několikrát propočteno, ale já bych neměl koule je prodat, tady se to vrací tak nějak samo
  11. Předpokládám, že jdou znovu do úvěru od Fingood hlavně kvůli reklamě. Určitě nemají problém ty 3mil. přihodit ke stávajícímu úvěru. Nicméně jsme ve vlákně "kam investovat" takže sice mě 5,5% taky nevytrhne, ale lepší jak státní dluhopisy.
  12. Fingood s.r.o. fingood.cz zase úvěruje ELTON: Poptávaná částka: 3 000 000 Kč Úrok: 5,5 % p.a. Splatnost: 36 měsíců Zajištění: firemní směnka
  13. Po dlouhém váhání se přidávám. 1/30 - dražba fórum Chronomag 2/30 - wizard-ov, klenuté sklo, tah 3/30 - TOMASS 4/30 - Facebook Chronomag, rovné sklo a řemeny 5/30 - Petr72, tah 6/30 - Tittus, tah, klenuté sklo 7/30 - corwin, tah 8/30 - MKR, tah a klenuté sklo 9/30 - tc95, tah a rovné sklo 10/30 - Bajos, tah a kulaté sklo 11/30 - VlastaMikel 12/30 - Facebook chronomag, tah a rovné sklo 13/30 - tc95, řemeny a rovné sklo 14/30 - 15/30 - 16/30 - Rybiz, placaty sklo, remeny 17/30 - 18/30 - Facebook Chronomag, rovné sklo a řemeny 19/30 - 20/30 - Ace84, klenuté sklo, tah 21/30 - 22/30 - Facebook Chronomag 23/30 - tikzot, tah 24/30 - dadasmid - konvexní sklo, řemeny 25/30 - 26/30 - HondzaX - konvexní sklo, a tah 27/30 - Jaro Uš 28/30 - 29/30 - 30/30 - Disappear Man, tah a kulatý sklo
  14. Byl jsem na čumendu v Eltonu, bronzové pouzdro budilo značnou pozornost, asi už se děsí další práce [emoji3] I přes vyšší cenu se vezu dál, snad brzo do cíle dorazíme.
  15. Classic plánuju hodně tahat, safír by mě zajímal, ale asi je to celkem drahá sranda, což?
  16. Netrpělivě čekám na další krok, posuneme se?
  17. Určitě zajímavý nápad, pokud se náklady nějak rozumně rozdělí, šel bych do toho. Myšlenka, mít na lunetě jinou barvu, mi asociovala barevné ciferníky u nodate, bude něco takového možné i tady? Uměl bych si classic představit s vínovou...
  18. Mám gumu Campagnelo v 18mm šířce a sedí perfektně
  19. Řešil někdo bronzovou sponu na řemen? Mám černou PVD, je to fajn, ale k černé gumě bych rád bronz. Vím o 18mm od Steinhartu, ale moc se mi tam nelíbí to logo, je nějaká alternativa?
  20. Čistě ze zvědavosti. Nenašel jsem tu informaci tady, jestli je v původním bronz vlákně, tak se omlouvám. Jaké je označení strojku, který touhle parádou bude hýbat? Napadá mě starší 6R1X nebo novější 4R3X?
  21. Bohužel jsem to nevyfotil před , fotka po je v galerii. Zkusím je ještě chvíli ponosit a umejt znovu se srovnávací fotodokumentací.
  22. Píšu nahoře, měl jsem tam flíčky (cákance) bez patiny, možná by se to časem srovnalo, ale těžko říct
  23. Do plastové misky nalijeme trochu studené vody, zakápneme citronovou šťávou (poměr jsem neměřil, ale radši slabší, maximálně jeden díl citronu na dva díly vody). Uchošťourem (nebo kusem vaty na klacku) namočeným v roztoku, šmrdláme oxidovany povrch, nevím co do udělá s tiskem lunety, takže namáčet jenom bronz, DLC na dýnku a korunce kontakt přežilo bez problémů. Oxidace by měla světlat až se objeví lesk čisté slitiny, na závěr stačí důkladně opláchnout pod vodou, aby se povrch neutralizoval.
×
×
  • Vytvořit...