Přejít na obsah

roman555

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele roman555

  1. roman555

    AZWatch

    tak mockrát všem děkuji za recenze
  2. roman555

    AZWatch

    Ahoj všichni.Nemáte někdo zkušenosti se serverem AZWatch chtěl bych koupit SKZ325J1 a našel jsem je jen tam . Internetového prodeje se bojím tak by mě zajímalo jestli to už na tomto serveru někdo zkoušel.
  3. To je v pořádku lépe bych to nenapsal , ale možná by bylo dobrý aby se do budoucna poučily podobný nováčci jako jsem já
  4. Chci poděkovat všem přispěvovatelům k téma Prim Automaty ,že jsem díky nim nenaletěl .Po zjištění faktů na netu jsem zíral co všechno je možné.Vzhledem k tomu , že jsem patriot chtěl jsem Primky , ale na pravé Prim nemám a tak zkusím jinou značku méně finančně náročnou v sektoru automaty
  5. Tak to jsem překvapen a existují tedy pravé České primky ? a proč to prodávají ve značkové prodejně?
  6. Ahoj všichni.Zvažuji koupi jednoho z těchto modelů a chtěl bych pomoci z výběrem.Předem díky za názory
  7. Gratuluji jsou nádherný sám jsem si nedávno pořídil taky eco-drive a plná spokojenost . Trochu jsem se obával, že teď v zimě bude problém z dobíjením , ale naprosto v pohodě po počátečním plným dobití ( dva dny za oknem) při běžném nošení jsou stále na max.
  8. Pěkný kousek sám mám taky podia , ale hranatý v podstatě tady ty , ale stříbrnej podklad a pozlacený ručky , indexi i tlačítka
  9. roman555

    citizen jy8020-52e

    Asi máš pravdu ideální je vlastnit oboje docela se mně líbí tyhle Certina DS Podium Automatic C674.7129.42.69 ovšem po koupi současných citizen si budu muset chvíli počkat ne že bych na ně neměl , ale manželka moji nastupující závislost nesdílý
  10. roman555

    citizen jy8020-52e

    ano automati se mně líbí,ale proč sú tak pýtané oproti qurtzkam To mě vysvětli když porovnám vzájemně parametry tak mechaniky zaostávají .
  11. roman555

    citizen jy8020-52e

    Jestli titan nebo ocel je mně celkem jedno oboje má něco do sebe , ale spíš mě zajímá samotná podstata eco -driver . Klasika nebo nové technologie ? Krásný konzervatismus nebo praktická dokonalost? přiznám se ,že v tomto tápu . Nejlépe mít obojí , ale co když je nutné si z ekonomických důvodů vybrat.?
  12. Záleží jeké hodinky na solar.Co se týče eco-drive tak jsem je koupil nedávno byly nabité tak na půl nechal jsem je za oknem dva dny ( slunce nesvítilo) dobily se do plna a od té doby při běžném nošení drží na max a to se sami nastavují 3* za noc což je značný žrout energie.
  13. roman555

    Citizen CA0255-01E

    Pěkný kousek dokonalé techniky spojené s ergonomickým vzhledem
  14. roman555

    citizen jy8020-52e

    Tak to gratuluji jak jsem říkal jsou moc hezký.A máš pravdu v tom ,že čitelnost ručiček a indexů i přes spoustu rušivých vjemů je více než dobrá hlavně proto , že jsou nad ostatními ukazateli zvýrazněny.PS. Hlavně , že se líbí tobě
  15. roman555

    citizen jy8020-52e

    Trochu to chápu po dlouhých letech jsem vyhrabal primky sport z 86. samozřejmě plný mechaniky mám je schovaný stejně jako poljety , nebo nově certiny ds - podium , ale stejně tvrdím , že nejvíce jsem zatím využil casia kvůli jejich přesnosti a odolnosti .
  16. roman555

    citizen jy8020-52e

    A to je to oč tu běží . Už jsem četl , že jedině mechaniky mají srdce a ačkoliv musíš provádět korekci času a datumu nad ně není.I když jsem opravdu začátečník a není ve mně ten potřebný konzervatismus částečně souhlasím.I mně se líbí breitlingy nebo rolexi přes 100 t s výborným strojkem ovšem podstatnou část ceny tvoří drahé kovy na povrchu . Kolik by stály v nerezu?Ale to němění nic na tom , že bych je rád vlastnil ovšem jenom jako drahý a krásný šperk s přidanou hodnotou měření času.Co se týče praktičnosti stálého nošení myslím , že moje volba není zlá.
  17. roman555

    citizen jy8020-52e

    Gratuluju, moc jsem je chtěl, ale právě ten titan mě odradil, takže jsem nakonec po hrozně dlouhým laborování koupil as4020-79E, jinak na newatch vycházeli minimálně o třetinu levnějc a ten shop je tady prověřenej, škoda. Koukal jsem na ně ( as4020-79e) jsou moc hezký , ale narazil jsem na ně jenom na zahraničních stránkách takže předpokládám , že u nás jsi je nekupoval.
  18. roman555

    citizen jy8020-52e

    Děkuji všem za pozitivní reakce na můj výběr , ale jak známo každá mince má dvě strany tak doufám , že přispějí i kritici na zmíněný model.
  19. roman555

    citizen jy8020-52e

    Tak už je mám doma sehnal jsem je za necelých 23t u autorizovaného prodejce vím , že na e-shopu bych je sehnal mnohem levněji , ale raději tam nic nenakupuji už jednou jsem se spálil.Chci se jen zeptat píšou ,že pouzdro i tah je supertitánium je nějaký rozdíl oproti titanu?A někde jsem četl , že titan je více náchylný na poškrábání než ocel je to pravda?
  20. roman555

    citizen jy8020-52e

    Určitě máš pravdu , ale když jsem na ně koukal v obchodě tak jsem si řekl tyto a žádný jiný ( myšleno s nadsázkou) ovšem je pravda pokud za ně dám 24000 tak hodně zvážím jestli je budu tahat do práce nebo jen tzv. na pěkno.Proto se sháním po novém sklu na staré hodinky.Mimochodem jsem koukal na JPN.stránky tam jsou citizeny mnohem levnější , ale s jednoroční zárukou a pouze u nich.
  21. roman555

    citizen jy8020-52e

    Ahoj děkuji za názor. Casia mám skutečně poškrábaný a to hodně možná to není normální , ale já hodinky nesundávám z ruky a to skutečně nikdy .A jelikož pracuji v drsném prostředí po cca 5. letech na hodinkách sotva přečtu čas,proto chci skutečně outdorové hodinky se safírem a abych se nemusel zabývat baterií nebo nastavováním času.
  22. Momentálně vlastním casia wvq-570 jsem s nimi spokojen , ale chtěl bych se posunout dál hodně se mě líbí citizen jy8020-52e můžete napsat co si o nich myslíte ? Popřípadě se podělte o zkušenosti pokud je vlastníte.A další věc ví někdo jestli se dá namontovat safírové sklo na casia výše uvedené.Pokud ano tak kde. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...