Přejít na obsah

romanbenes

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele romanbenes

  1. Můžeš je koupit také tady: http://www.chrono24.cz/victorinoxswissarmy/dive-master-500-mecha--id2215018.htm?query=victorinox+241353&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Je to v Německu, clo a DPH neplatíš. Pouze dopravu.
  2. Ahoj, doprava do evropy dělá $60. Clo a DPH skoro určitě zaplatíš. Doba, kdy většina malých zásilek prošla přes celnici bez povšimnutí je asi pryč.
  3. Archimede Deck Watch - mám je teprve od včerejška a jsem z nich unešený. Nejpěknější hodinky, co jsem kdy měl.
  4. Také se připojuji s kladným hodnocením. Přestože jsem na fóru teprve krátce, cítil jsem se při nákupu jako doma. Prodávající byl velmi vstřícný, komunikativní, odpověděl bez prodlení na všechny mé otázky a vyhověl všem mým potřebám z pohledu dopravy. Ještě jednou díky a možná někdy nashledanou. Doporučuji.
  5. Jsou vážně pěkný. Ze začátku mi připadaly takový trochu strarosvětský, s tím drážkováním kolem a do lístečku tvarovanou hodinovkou, ale čím dál jsem se na ně koukal, tím více se mi líbily. Já si nakonec vybral typ Hamilton Khaki Pioneer - stějně vypadající, ale bez datumovky a s jinou korunkou. Jen se bohužel nedají moc dobře sehnat, tak čekám, až se jednou objeví. A já vím, že se dočkám :-) Gratuluji, moc pěkný. P.S. Jakou máš ruku? Vypadají na té fotce opticky menší - to se mi líbí, že zas tak "nevyčuhují".
  6. Před nějakou dobou jsem na ně narazil na internetu a ukazoval jsem je na obrázku své ženě s poznámkou, co vše je možné. I jako totálnímu laikovi, který se o hodinky nezajímá, skoro je nenosí a vnímá je čistě utilitárně se jí moc líbily. Mě tenkrát moc a po shlédnuté té fotografie hodinek na ruce ještě více. Tak až jednou budu opravdu váženým kmetem ... Gratuluji, jsou originální a krásné.
  7. Ahoj, Zkus se chytnout třeba tady: http://www.taucheruhren.de/taucheruhren/zusatzliches-leichtes-original-citizen-metallband-incl-wechselwerkzeug.html Je to v Německu, v českých luzích jsem nic nenašel. Osobně se více líbí na tom silikonu, takže bych je nechal tak :-)
  8. Je to nádhera. Ty stroječky dýchají precizností a poctivostí. Každý, kdo se někdy snažil něco poctivě vytvořit musí cítit, kolik umu do výroby něčeho takového musel člověk vložit. Byl tu i dotaz, kde je možné se něco takového naučit. Tak začít se může třeba zde: http://hodinari.webzdarma.cz.
×
×
  • Vytvořit...