Přejít na obsah

husakmartin

Členové_50
  • Příspěvky

    152
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli husakmartin

  • Datum narození 12.3.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Olomouc
  • Fanoušek značky
    Citizen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

husakmartin's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Mám model 2021 na oranžovém isofrane téměř nenošené s originálním obalem.
  2. husakmartin

    Citizen Eco-Drive

    V návodu se uvádí přesnost v jednotkách sekund za měsíc. Takže je potřeba vycházet z tohoto údaje. Většinou to bývá 15/měsíc.
  3. Připadá mi na to jak je Citizen renomovana a hodnotná značka, tak bych vynechal modely s digi displejem. Vždy to bude evokovat podradne digitalky. Alespoň ve mě. I když třeba model JY8020 není levný ani technický slabý, ale ten displej to vždy srazí. Zase muj subjektivní názor.
  4. Podivej se na model CB58xx, mluví se o něm na předchozí straně. Je to pokračovatel AS40xx. Je decentnejsi a nepůsobí tak hamatně, CB50xx jsou hodně vysoké i na mě.
  5. Ohledně originálních řemenů kontaktuj oficiální zastoupení v Praze GOLDTIME. Většinou řada AS, nově CB mívala řemeny se speciální sponou Citizen. Mají k nim také i tyto spony. Řemeny s trnovkou mi byly většinou krátké a volil jsem nákup osvědčené značky v použitelné délce. Na další část otázky ohledně náramku sis odpověděl sám.
  6. husakmartin

    Prosím o radu

    Ahoj, nedávás nám moc podkladů k posouzení. Z fotek se dá vlastně rozpoznat jen co je to za model. Neuvádís nic o prodejci, zastavárna, nějaký prodejní Eportal, místní lapka to nabízí za 500? To je taky jisté vodítko. Podívej se na video z YouTube a posud sám. Já to udělal. Mě třeba zarazilo, že nevidím nápisy na dynku kde je uveden model a další identifikátory. Dale bych porovnal barvu lumi jestli se shoduje-pošle ti tuto fotku prodejce? Myslím, ale že tohle je zrovna model, který se padelal. Rádiem řízené by měli být OK, to nikdo nepadla.
  7. husakmartin

    Citizen Eco-Drive

    Pepino, máš pravdu, jen mě štve když všeobecně každý do všeho kafrá bez jakýchkoli zminek, nebo alespoň pokusu zjištění si informací, faktů. Víš, řešilo se třeba dobíjení hodinek. Sám jsem si udělal "dobíjecí" stanici, popsal praktické zkušenosti, jak to udělat, aby to fungovalo. A co myslíš, že se objevilo za dotazy, LED článek má malou energii a další bla bla bla. Člověk jim to dá na stříbrném podnose, popíše jim to jak pro blondýnou a furt priblble poznámky. Tak jsem se vykecal. Nové hodinky bohužel nemám, abych přispěl. Mam jen nový řemínek z rejnoka, tak nevím jestli se to do sekce na ruce hodí.
  8. husakmartin

    Citizen Eco-Drive

    Psal jsi že si nejsi jistý jestli to nabije ÚV, energie neenergie. Já se ptal z jakých zdrojů jsi čerpal. Kdyby ses aspoň trochu snažil něco na tom Google zjistit, tak nemůžeš takovou hovadinu napsat,zrovna tohle je lehce overitelne. Střílíš tady své vlastní názory zřejmě bez nějakého hlubšího poznání a snažení se něco sám priucit. Pokud bys něco nevěděl, tak by ses něco zeptal a nepsal svůj názor, který je mimo misu.
  9. husakmartin

    Citizen Eco-Drive

    A z jakých pohnutek nebo zdrojů jsi čerpal, když jsi přispěl takovým irelevantním komentářem k této diskuzi? Tvůj příspěvek vyznívá jako kdybys problematice rozuměl, ale zřejmě látka optiky ZŠ 2.stupně nebyla tvůj šálek kávy.
  10. husakmartin

    Citizen Eco-Drive

    Když si nejsi jistý tak nepiš. Já jsem na stránkách o fotovoltaické zjistil, že solární panely přeměňuje světlo na elektřinu do maximální vlnové délky 1105nm a čím je kratší vlnová délka, tak je energie fotonů větší. Tak snad si overis aspoň vlnovou délku ÚV světla a pak by to mohlo být jasné.
  11. Nerozumím otázce a odpovědi, na kterou si pisatel sám odpoví, ale já mám taky originál ISO a voní stále. I po 2 letech.
  12. Měl jsem možnost vyzkoušet všechny a zůstal jsem u cisla 2. Musel jsem provést úpravy pro lepší funkčnost a teď vylisuji pohodlně cokoli.
  13. Takže to vypadá na zavádějící informace v návodu, že kterého jsem vycházel. Nepodařilo se mi podle označení modelu hodinek najit nějakou info o bateece. Ještě by byla možnost podívat se na dynko a casio tam uvádí číslo calibru. Jestli tam takové číslo je, pak je snad šance něco dohledat. Ale úplně nejlepší je nevyhazovat věci, které pak potřebuji kvůli identifikaci.
  14. Takže to vypadá na zavádějící informace v návodu, že kterého jsem vycházel. Nepodařilo se mi podle označení modelu hodinek najit nějakou info o bateece. Ještě by byla možnost podívat se na dynko a casio tam uvádí číslo calibru. Jestli tam takové číslo je, pak je snad šance něco dohledat. Ale úplně nejlepší je nevyhazovat věci, které pak potřebuji kvůli identifikaci.
×
×
  • Vytvořit...