Přejít na obsah

mizi33

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

mizi33's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pises, ze chces koupit v CR ale mozna bys mel to zahranici zvazit. Seika se daji z Asie sehnat i za pul ceny nez v CR. O vyberu nemluve. Overenych prodejcu je nekolik a tady na foru najdes odkazy. I ja takhle objednal a nelituju. Sice si hodinky musis "osahat" nekde jinde a nebo jen z fotek na netu ale usetrenych par tisic se vzdycky hodi,ne? Jinak co takhle SKX013 na jubilee? M.
  2. Za me jen skvele zkusenosti. Byl mi doporucen zde na foru ohledne mensi opravy asi 60let starych svyc.hodinek a od te doby jsem u nej mel na kompletni GO 2 svycary ruzneho stari. Vzdy super prace i poservisni upravy a celkova domluva. Cekaci doby delsi ale urcite se to vyplati. M.
  3. mizi33

    Přesnost 7S26

    Ahoj, taky se podelim o zkusenosti. SKX007K koupene nove, asi 1 mesic jsem je nechal "zajit" ale delaly konstantne -6 az -7s za den. Pak jsem nekolik dni elaboroval s regulaci samodomo a vysledek - za den noseni (7:00h - 21:00h) se predbehnou o cca 3s. Na noc odkladam na stranu korunkou dolu a zpozdi se za noc o cca 3s. Tzn. v prumeru jdou porad skoro presne, serizuju jenom datum jednou za 2 mesice. Mimochodem jsem zjistil, ze pokud je na noc odlozim na dynko, tak se predbihaj (cca 4s za noc). Kdyz odlozim na stranu korunkou nahoru, tak se nepredbihaj ani nezpozdujou. Ani se mi tomu popravde nechce verit, ze automaty za 3500kc budou takhle presny. No snad to tak nejaky cas zustane. M.
  4. Pridam dalsi pozitivni zkusenost. SKX007 objednany v pondeli. D CR v sobotu rano, pak se do utery dalsiho tydne zdrzeli na celnici. Nasledne hned doruceny, doplatek dph 180kc. Vse OK. Jinak diky za info v tomto vlakne, pomohli mi s vyberem shopu. M.
  5. Zkus hodinare na zacatku Lanovky (Lannova 2) Nevim, jestli dela Seiko, ale uz mi par kousku rozchodil. Nebo pri ceste do Prahy, na jistotu p.Frydl, naproti metru Florenc. Ten Seika dela. Vic o nem tady na foru. Ja mam taky jen vynikajici zkusenosti. M.
  6. Jeste jednou diky vsem za odpovedi. Dotaznik timto okamzikem uz neni online. Nejake vysledky sem hodim za par dni. M.
  7. Diky za odpovedi. Upozornuju, ze dotaznik je urcen primarne pro kuraky cigaret. Nekuraky budeme muset eliminovat Myslim z toho dotaniku... M.
  8. Ahoj, rád bych poprosil místní kuřáky cigaret o vyplnění kratkého dotazníku na https://docs.google.com/forms/d/1r3tPpSpihorDT3wjFrWSbYP9-7qWDggEPh0TuaXxmLo/viewform jedná se o součást studie mediků 4.ročník 1.Lékařské fakulty UK. Dotazník bude k dispozici do pondělí 25.11.2013. Je to maximálně na 3 minutky a nejedná se o žádnou propagandu (ať už pro nebo proti kouření). Díky za Váš čas. A díky moderátorů za prostor. S případnými zájemci se rád podělím o výsledky studie během dalších 2-3 týdnů. Milan.
  9. Ahoj, muze mi prosim nekdo poradit presne prumery sklicek do nasledujicich hodinek. Nemam digitalni supleru, abych to zmeril na desetinu milimetru. Diky. M.
  10. Ahoj, muzu se zeptat kolik ta prestavba v Eltonu priblizne stala, teda jestli to neni tajne... Diky. M.
×
×
  • Vytvořit...