Přejít na obsah

arlin

Členové_50
  • Příspěvky

    108
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele arlin

  1. Pokud je tenhle příběh pravdivý, tak si tenhle "náhodný majitel" časem tradičně jako jiní u Rolexů tzv. s hodinkama "nepadne do oka" a pustí je s přirážkou dál. Každopádně je to celé smutné.
  2. to adamo: Fo-Mi Třinec? To je ten CTR srpnový, objednaný už minulý rok 6-7 měsíc vč. zálohy? Nebo už je to druhý?
  3. Tak to jsem zvědav jak se rozhodneš. FL5ce říkají GT3 pro chudé. Tady jich bude celkově dost omezený počet. Červnové dodávky jsou od dubna na lodi. Takže máš v pohodě dost času na zvážení.
  4. Hledal jsem na netu po delší době informace o diskutovaném občasném problému kalibru 3861. Zdá se, že kolem letošního května pomalu vše utichlo a víc se mi nepodařilo dohledat. Nějaký nový poznatek (kromě těch, které tu už byly zmíněny) asi nikdo nemá. Děkuji.
  5. arlin

    OMEGA X SWATCH

    Chrono ... Swatch x Omega Moonswatch mission to the Moon ... 4.000,-€ ... někým rezervováno. no comment....
  6. Pro ty Snoopy to je samozřejmě výhledově problém, protože ty leží jako investice v trezoru. Málo kdo je nechá každý den běžet. Zajímavé by bylo zjistit a zatím se nedaří dohledat (protože na fórech to řeší max. nějaké procento majitelů) od kterého SN se problém nevyskytuje. Zda 833, 834 a někdo už má i 835.
  7. Přestože příspěvek nebyl de facto přímo pro mě, rád jsem se dozvěděl upřesňující informaci kolem diskutovaného problému tohoto Omega kalibru 3861 od těch nejpovolanějších. Za věnovaný čas i tohle info moc děkuji.
  8. No lidová tvořivost to bezesporu je. Tak se omlouvám. Asi jsem se vyjádřil hodně neobratně - jinými slovy, někdy třeba výrobce prodlouží záruku na ten konkrétní problémový díl a ten je v rámci prodloužené záruky vyměněn i později do nějakého nového časového intervalu. Ale rozumím, tady je 5 let a pak otázka výrobcem hodinek požadovaného servisu. Navíc zde jde stále jen o spekulace co se vlastně de facto děje.
  9. nebylo by tedy řešením, že když se projeví závada po 5 letech záruky, bude řekněme nějaká "redukovaná forma servisu" pro takového majitele gratis? Tedy výměna vadných dílů, promazání, seřízení - pokud nebude požadováno víc.
  10. Věřme, že někde v koutku Země pracuje nějaký tým skromných a pokorných "bláznů" na způsobu, jak se s tímto problémem komplexně poprat. Třeba i pomocí přátelských virů, kterými se lidské tělo bude muset infikovat tak aby bylo na základě symbiózy chráněno např. i před koronaviry.
  11. Škoda, že tam nepřidal do svého příspěvku pár detailnějších informací navíc.
  12. Tak tohle o dobré náladě nebude. To je o komplexním stavu mysli. Ale máš pravdu, o JIPce to nerozhodne, pokud v sobě máš geneticky či sebedestruktivním způsobem života vytvořené slabé místo. Ale jak by řekl klasik: "Odškrtávám si, smích už neléčí."
  13. Obávám se, že Bůh už nad námi jako lidstvem "zlomil hůl". Čím dál častěji se mi vracejí slova Božidary Turzonovové z filmu Akce Bororo.
  14. Mám stejný pocit jako ty. Ten psychický negativní stres, který je už delší dobu informacemi vyvoláván bude u velké většiny lidí imunitu ovlivňovat hodně významně. A to negativně. Každopádně to už dnes ani nikoho nezajímá. Jen se počítají čísla.
  15. Děkuji. Co jsem zaznamenal, tak zatím poslední stížnost byla na 832. Každopádně je to jen velmi relativní postřeh z internetových diskuzí. Vzhledem k tomu, že Omega info neuvolnila tak jsem přemýšlel, zda ta 834 obecně už může být po úpravě. 834 už je i u českých AD. Resp. je-li nějaká šance, že se v kratším čase (půlrok-rok) podaří rozřešit, od které série už by měl být problém řešen.
  16. Máš nějaký odkaz kde kdo zpochybňuje očko na poliomyelitis, difterii, tetanus, pertusi, hep b atd? Tedy kde kdo zpochybňuje význam očkování?
  17. Každopádně výborná reklama pro 3 dávkové sběratele.
  18. Zřejmě čas aktivovat 66 a tuhle partu burešoidních škodičů poslat na střídačku. Zvláště po jejich dnešní klauniádě.
  19. Máš velmi dobrý přehled kolem Omegy. Nevíš náhodou jak má Omega řešena "sériová čísla" kalibrů? Jinými slovy, zda jedou zjednodušeně řečeno postupně 829-830-831-832-833-834atd. nebo prostě jedou současně více výr. čísel a prakticky ve stejnou dobu je expedují AD?
  20. Zkoušel jsi prosím prostě jen natáhnout hodinky na max v nějakou dobře zapamatovatelnou dobu a nechat je jít až do úplněho zastavení? Jen si přitom spočítat, kdy by se teoreticky zastavit měly a porovnat s výsledkem?
  21. Nejsou. Bohužel. Jsou nemocnice, kde je na tyhle informace dokonce embargo.
  22. Tak nějak to je. Hlava = kondice a kondice = hlava. Jasné je, že se z této situace fakt nevyočkujeme jak tvrdí Babiš. Tak jednoduché to opravdu nebude. Kdysi slíbil Churchill lidem jen krev, pot a slzy. Asi nastal čas, aby to stejné současný nebo příští premiér v podobném duchu řekl svému lidu.
  23. Týden po premiéře Bonda jsem si zašel také. Říkal jsem si, hlavní nápor už bude pryč, bude v sále volněji. Nebylo. Volných bylo možná tak 10 míst. V tom velkém sále nás s respirátorem bylo tak max 5 bláznů. Zbytek na to kašlal. Pochybuji, že to byli jen odpírači. To byl mix očko-neočko. To byl vzorek spoluobčanů, kteří na všechno se..
  24. Občas mě napadne, jak by se asi vyvíjela "covidová pandemie", kdyby se na pár týdnů vyply všechny ty sociální sítě, krávovinky, resp. celý internet. Tedy zda by to mělo nějaký měřitelný efekt.
×
×
  • Vytvořit...