Přejít na obsah

candát

Členové_50
  • Příspěvky

    96
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Náměšť nad Oslavou

candát's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Děkuji. Totéž mohu říci i já.
  2. Zdravím, co třeba tenhle: http://www.noze-nuz.com/ka-bar/KA4071.php Osobně mám model 4066 a jsem velmi spokojený. Je velmi lehký, kvalitní ocel, řeže sám. A i ta cena je příjemnější než u "pavouka".
  3. Zdravím, domnívám se, že by mohlo jít o Zdenka Štóra (Chtorr): http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...;t=494&p=46 (např: v dolní polovině stránky, nebo jeho www stránky). PS: omlouvám se, za už vlastně plevelení vlákna. při otevření se mě zobrazil jen dotaz od Giliuse.
  4. Zdravím, na ten náš běžný "survájvl" v českých kotlinách je Victorinox nebo Wenger naprosto dostačující, nebo i náš český Mikov. Těch victorinoxů mám několik, každý má nějaké to svoje plus, ale v podstatě s žádným se nedá při jeho výběru udělat chybu. Jen za sebe jednoznačnějně preferuji otevírání jednou rukou (one-hand modely) a přítomnost vývrtky. Teď nosím victorinos forester one hand (např.: http://nuz.cz/index.php?page=shop.product_...roduct_id=3938)
  5. Můj velký obdiv všem co darují pravidelně Sám jsem bohužel krev daroval jen 2x, pak mě zjistili prodělanou mononukleozu a tudíž už darovat nemůžu .
  6. Rovněž gratuluji a přeji hodně zdraví. Myšlenka je krásná, záslužná a zda to bude na děti v Motele, či slepecké psy nebo seniory či invalidní vozík je mě jedno, respektive nemám žádnou prioritu, kam mám pomoc zamířit. Nějakou tu korunu prostě rád dám.
  7. Zatím ne, ale měl jsem včera v garáži velké cukání. Jsem to doma opatrně nadhodil, a prý jestli jsem se nezbláznil: "Na víkend si jedeš k Rokycanům pod stan a snad Ti přeskočilo úplně, ty starej v..e!!!" A bylo doježděno . Prý se ale počasí ještě zlepší, tak pár kilometrů ještě dáme chlapi (a holky pochopitelně také).
  8. Díky moc, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil. Musím zhlédnout i jeho další videa. Ten jeho sarkasmus mě sedí
  9. Dobrý nápad, takový hravý a trochu bláznivý. Držím palce, věřím ve spoustu zajímavých fotek...škoda, že těch příspěvků nemám víc.
  10. Právě si u mě hoví v kapse kalhot. Výborný nožík na drsný "survájvl" do kanceláře, do města... . Pravidelně se střídá ve službě s RAT 1čkou. Taktéž vřele doporučuji. Apropó, zkoušel jste někdo klasickou mikováckou rybičku??
  11. No to je na dlouhou, spíše akademickou debatu. Výše uvedený citát, pokud si odmyslím celý ten fantasy film, lze vnímat jako nejvyšší stav mysli a těla bojovníka, kdy vlastně zbraň už nepotřebuje. Dle mého to, ale neznamená, že by dál nebojoval. V reálném světě přestat nosit třeba jen nůž (ten osobně považuji za nástroj, ne za zbraň) je projevem pacifismu (nicneřešícího) nebo dnes tolik modního pózerství humanismu.....
  12. Prosím, rádo se stalo a není zač . Zkušenost s eBayem nemám (boužel, či možná bohudík....), ale z nože-nůž mám jen ty nejlepší zkušenosti. RATka 1 je velmi dobrá volba, gratuluji. Ale přeci jen upozorňuji, je to pořádný nůž, má svou váhu a v kapsi je znát.
  13. Holt drsný military vzhled a jak píše bandicoot, svou práci jistě odvede na výbornou. Mě tento styl moc nesedí, ale každý soudruh dle svého vkusu. Nemůžu si pomoci, ale za nejlepší nůž považuji RAT-1 (řekněme v cenové kategorii do 2000 kč) a jejich "taktická" verze s polozubatou čepelí se také tváří dost akčně .
  14. Ale vždyť o tom to je, óóóbčas si udělat radost nějakou tou drobností . Jen manželka o tom nesmí vždy vědět A ke krásným a elegantním hodinkám přeci patří i krásný a elegantní nástroj pravého muže - nůž.
  15. Jen nůž, který je po ruce, když jde opravdu o přežití je survival. Sympatický a tvarem i praktický "survájvl" mě přijde ten prostřední. Otázkou je výrobce, či země původu a kvalita materiálu. Zlatá slova, taky tvrdím, že kapesní nůž bez vývrtky je jen poloviční nůž. Čím si pak gentleman otevře lahvinku, že....a sekat šavlí u hrdla se musí umět a tomuto umění nevládnu.
×
×
  • Vytvořit...