Přejít na obsah

Karlosek

Členové_50
  • Příspěvky

    120
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Karlosek

  • Datum narození 16.7.1965

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    hodinky, nožířina, knihy, filmy, počítače, focení.

Karlosek's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Moje stálice od vánoc, kdy jsem si je vyzvedl u Dušáka po kompletním servisu.
  2. No jasně. Máme podobný vkus na hodinky. Nosím je na gumě. Překvapila mě její kvalita. A spona je bezchybná. Isofrane jsem nikdy neměl, tak nemůžu porovnávat, ale guma na těchto hodinkách je skvělá. Já měl kožený řemen hnědý, ale je na mně krátký. Použiju z něj jen sponu. Zbytek si ušiju. Ještě se mi na nich líbí safír s antireflexem. Oproti starým Layanům je to pokrok. Některým se nelíbí ručičky a ciferník, ale mně přijdou OK. A luminiscence je také skvělá. Lepší, než na Layanech a už tam byla dost dobrá. Co se týká přesnosti, budu je muset seštelovat. Dělají tak 25 s do plusu za den. Staré Layany dělají asi 2 s do plusu denně, ale to jen odhadem, protože nemají sekundovku.
  3. Mám černé titanové bez datumu už asi měsíc. Nádhera.
  4. Ruku mám 22 a něco. Museli mi poslat ještě dva dílky náramku (poslali to zadara). Hodinky mám rád a nosím je často.
  5. Je to "homage" na Panerai "Mille Metri"
  6. Nový Maranez. Mosaz nebo titan, různé verze ciferníku. http://www.maranez.com/bangla.php
  7. Review na Worn and Wound: http://wornandwound.com/2013/11/01/introducing-makara-watches/
  8. Co Hexy? http://www.hexawatches.com/index.html
  9. Už to nemůžu zeditovat, tak dodávám. Zelená mi přijde jako pro myslivce, černá je standart a tak trochu fádní. Vyšla mi hnědá nebo modrá. Dal jsem přednost modré. Modrý cifr ještě nemám a docela se mi ten kontrast líbí. Hnědá časem podle patiny splyne s barvou pouzdra. Na předchozím obrázku jsou hodinky s černým, hnědým, zeleným a modrým ciferníkem.
  10. Doufám, že mě někdo nenařkne z "propagace Číny", ale tady je společné foto bronzovek s různými barvami cifru. Nevím, o jaké konrétní bronzovky ti jde. Tady jsou ty barvy schválně tlumené. Já mám objednané modré.
  11. Nasbírat padesát příspěvků je věru těžký úkol (to nemyslím tebe, villaine).
  12. Bohužel. Mezi mnou a hodinářem byl pult a jedny dveře. Sám bych se byl rád podíval.
  13. Včera jsem se rozhoupal a odnesl Kajmany k panu Frýdlovi. Zvažoval jsem, jestli mi stojí za to nechat je otevřít a seřídit, nebo ne. Nakonec jsem do toho šel. Tlakovku po znovu uzavření nedělal, ale věřím, že bude OK. Říkal, že je to taková malá ponorka. Na dýnku mají dvojité těsnění. Zpožďovaly se podle mého asi 15 vteřin. Podle vibrografu pana Frýdla se zpožďovaly jen 5 vteřin. Měřil je ve více pozicích. Nakonec je "šoupnul dopředu a uvidíme". "Testuji" je teď pomocí programu Twixt a dělají 3,5 vteřiny do plusu, což mi vyhovuje.
×
×
  • Vytvořit...