Přejít na obsah

Artesia

Členové_50
  • Příspěvky

    240
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Artesia

  1. Položte dotaz našim profíkům...
  2. Pros and cons of making kids: Pros: Making. Cons: Kids.
  3. Tak dobrý je, že policie nestřílela po traktorech ostrýma. Jako před časem v Holandsku.
  4. N-max 125 mám, zmíněný ročník 2018, a nemůžu říct nic špatného. Takový dělník, prostě jezdí (mám cca 16 000 km, většinově po městě) a kromě pravidelného servisu nechce nic dalšího. A pohodlně se na něj vejdu (184 cm). Vyměnil jsem gumy (původní Dunlop Scootsmart jsou tvrdá a klouzavá hrůza), dopředu jsem dal vyšší plexi a dozadu nosič s větším kufrem (SHAD 37), skútr s těmito doplňky vypadá mnohem lépe a je i praktičtější (pod sedlo se větší integrálka ani aktovka pořádně nevejde). Jestli dá 100 000 km netuším, je to asi i jedno...
  5. U nás též šprudlákem.
  6. Podpis Tima Leathermana je také vyražený na retroedici PST z roku 2018. Což je ovšem sériová strojová práce, žádné osobní věnování jako pro Ivana...
  7. Řidič osobáku z 1:03 odchází už v 0:30 za svodidla a nasazuje si kapuci...
  8. Příjemný nehodinkový obchod s osobním dovozem a předvedením. Vše jak má být, díky...
  9. Jj... A k tomu polovina lidí má podprůměrné IQ.
  10. Nebo tady, opět bohužel jen "premium": https://echo24.cz/a/HdpNp/tydenik-echo-rozhovor-transgender-je-nejvetsi-podvod-rika-walt-heyer (Kupuju ten časopis tištěný, považuju ho za kvalitní žurnalistiku.)
  11. + k výše řečenému, Sklípek Yvonne Přenosilové, pravidelně na Country rádiu, bude chybět. Skvělý pořad s hlubokým vhledem do hudební scény... R. I. P.
  12. Tohle byl příjemný zážitek. Budu opakovat mnohokrát vyřčené, ale nejde jinak - počínaje exkurzí do dílny s podrobným výkladem při předání hodinek do servisu a konče závěrečným převzetím byl celý proces ukázkou profesionality a poctivého přístupu se zájmem o zákazníka. Tak to má být a tady bylo. Skvělé, děkuji a ať se daří.
  13. Skvělé a záslužné dílo... Plus ještě mám v paměti Péťu vařiče a Péťu rodiče.
  14. Vše dobré Honzo, něco přidávám... Zaujal jsi mě svým soubojem s Norou Fridrichovou, je to už pár let zpátky...
  15. Ahoj, zkus pana Richtárika: 739 270 711, Brněnská 23, Střelice https://sautoservis-car-service.business.site
  16. Zdar borci, kolegyně kupuje auto - Seat Arona - v nabídce je uvedeno "Cena platí při doložení cílové skupiny Věrný zákazník koncernu VW". Nevíte, prosím, co se za tím skrývá a jaké jsou podmínky?
  17. Safi děkuju... Pomalu začínám tušit v čem to bude - fyzická osoba s RČ vs. (táž) fyzická osoba s IČ... Teď jen jak z toho ven... Zkusím se s tím poprat, když všechno selže, ozval bych se...
  18. Celý večer se peru s podáním daňového přiznání elektronicky (bo jinak to teď nejde)... Formuláře v .pdf k vyplnění, které by šlo poslat datovou schránkou, pro jistotu zrušili - jde to jen vyplnit na webové službě (mojedaně.cz). Přihlásím se identitou občana, hodinu to vyplňuju, přílohy musím přefotit telefonem, protože skener doma nemám a když se to pokusím odeslat, vyběhne hláška typu "za tento subjekt nejste oprávněn podání podat"... WTF??? Já nejsem oprávněn podat za sebe daňové přiznání? Jsem v pasti, vůbec nevím, co dělat... A co mě na tom právě naštvalo? Pohled na marketingovou hlášku na stránce Ministerstva financí: "... moderní a jednoduché daně pro občany a podnikatele přináší jednodušší daňový systém...".
  19. Nařízení kopírující realitu je nařízení zbytečné... A pojem "zatím pouze návrh" je zakrýváním skutečnosti.
×
×
  • Vytvořit...