Přejít na obsah

carpatia

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli carpatia

  • Datum narození 4.4.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

carpatia's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak teď jsem málem spadla ze židle, to je vážně nádhera. Miluju art deco a miluju tyhle hodinky...vážně krásný kousek.
  2. No, tedy...tak je asi jasno, volal mi znova pán z obchodu, že se rozhod, že by mi je dal na dvě splátky. Působil, že fakt lidem rád dělá radost, docela čumím, že se takoví obchodníci ještě dneska najdou. Přitom obrovský obchod s potřebama pro jachtaře. Ti asi s penězi a prodejem zboží až takový problém nemají, aby se pro jediného zákazníka museli stavět na uši:). Tak uvidíme zítra, jak se rozhodnu v Chronoshopu. Každopádně ještě jednou díky všem za váš čas a cenné rady.
  3. Děkuji za shrnutí. Zítra se skočím mrknout do Chronoshopu na ty Laco, abych viděla ten rozměr v reálu, provedení apod. a pak se definitivně rozhodnu. Už mám z toho hlavu jako pátrací balón, nehledě na to, že se mám učit památkovou péči a místo toho tady lustruju stránky s hodinkami:).
  4. Taky nejsou špatné, ale není ten Zeppelin obdobný případ jako ty Messerschmitty?
  5. Ještě to tady trochu zaspamuju. Zaujaly mne některé na Chrono24, i když zatím vůbec netuším, jakým způsobem se tam nakupuje. Ocenila bych tedy ještě pár rad k vybraným:). http://www.chrono24.cz/all/astboerg-herrenuhr-jakarta-automatic-at841w-automatikuhr--id2266991.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=4&countryIds=&dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=1&priceFrom=&priceTo=7000&query=&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=1&specials=104&specials=103&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypeId=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm http://www.chrono24.cz/all/bexley-vintage--id2270992.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=4&countryIds=&dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=1&picnum=0&priceFrom=&priceTo=7000&query=&searchexplain=false&showpage=3&sortorder=1&specials=104&specials=103&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypeId=U
  6. Já si to tak trochu myslela, ale nevyznám se, tak se ptám:)
  7. Jenže přítel je takový trochu bohémský typ, má dlouhé vlasy a poslouchá Led Zeppelin, takže se mu k němu nějak více hodí ty hnědé. To už mně taky napadlo, ale tam jsou ty parametry vlastně naprosto stejné, takže se už jedná jen o vzhled a v tom případě jsem nějak přesedlala na ty Barcelony:). Ještě by mě zajímalo, co si myslíte o hodinkách Messerschmitt, konkrétně: http://hodinky.inshop.cz/messerschmitt/messerschmitt-c672-322-262-42b.html. Ovšem opět Quartz:(.
  8. Když já jsem v některých věcech hroznej detailista, mě na nich prostě vadí ty číslice...Nemůžu si pomoct, sakra...
  9. No, vzhledem k tomu, že jsem z původního stropu 3600 pokročila na 6700, tak tohle už fakt ne. Už takhle bych byla minimálně tři měsíce o chlebu a o vodě. A pak, že ženy nemají pochopení pro mužské vášně a koníčky...
  10. Já mám s těmi černými dva problémy, 1. nelíbí se mi písmo číslic, příjde mi takové nějaké laciné a za 2. mám strach, že ten černý ciferník bude v té velikosti 42 na přítele už moc hamátný. Ale hlavní a extrémní problém mám s těmi číslicemi, ty se mi fakt ultranelíbí. Ale radíte mi dobře, rozum mi taky napovídá, že je to už fakt moc drahé, ale pořád mě k nim něco hrozně táhne:). No, zkusím hodit dotaz do chronoshopu, jestli je tam mají v obchodě a dojela bych se podívat, jak vypadají v reálu.
  11. Tak zpět, mají stále Miyotu...uáááááá, já nevím, mám je za tu cenu vzít?
  12. Pán z obchodu se opravdu snaží, volal mi, že mi ten nový typ hodinek nabídne bez provize a dopravy za 6700 ( v Chronoshopu za 7450,-). Avšak co jsem se dívala, mají ted proti automatice strojek Quartz a já jsem chtěla natahovací. Co myslíte? Pořád nad tím uvažuju, prostě mi opravdu padly do oka, ale ta cena už je dost nad..
  13. Tak se bohužel stalo, co jsme všichni tak trochu jistě čekali. Volal mi pán z obchodu, že se omlouvá, ale že od Nového roku platí nové ceny, protože Laco do tohoto typu přidalo safírové sklo. Ale že se mi ještě pokusí po Evropě splašit nějaký kousek za tuto cenu. Prý tomu ovšem moc nadějí nedává. Škoda...tak jsem se radovala, že jsem sehnala, co jsem chtěla a za fajn cenu....
  14. Hmmmm, ty také vypadají velice hezky. Tak paráda, moc děkuji za tipy:).
  15. Nuže, objednala jsem je, tak děj se vůle boží. Buď nám budou souzené, nebo ne. V opačném případě ale už vážně nevím, co vybrat, protože tyhle jsou prostě ideál po všech směrech.
×
×
  • Vytvořit...