Přejít na obsah

Pompo

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

Pompo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Maverick v chronu tady u nás ZDE a ZDE Cizina ZDE
  2. jak píše bohuš76 ....Seiko a nebo Orient.Tam se cenou také vejdeš + - http://www.youtube.com/watch?v=d1h2XNPa8sU&feature=player_embedded#!
  3. Prosím smazat-neřešitelné. Děkuji
  4. Gratulace k moc pěkným pilotkám s historií,fotky ale nejsou krásný-škoda.
  5. Myslím,že budeš muset vidět hodinky naživo aby jsi se rozhodl s tou modrou.Fotky hodně klamou.
  6. Nikdo nic? Prosím o smazání.
  7. odpověď z Victorinox.cz : Výrobce bohužel nabízí pouze variantu s koženým řemínkem. Ale myslím že tento tah by mohl být, ale samozřejmě bez záruky. Je to docela riziko objednat z US,není to pár kaček.Píšou,že tah je na Air Boss ale........? Co vy na to?
  8. odpověď z victorinox-hodinky ....... kov.tah už není k sehnání victorinox.cz čekám na odpověď,zatím to tedy vypadá na shop(US) z prvního odkazu,v EU jsem zatím nic nenašel.
  9. Epos 450 éček !!! http://hodinkomania.....php?f=22&t=845
  10. Diky za odkaz,kov.řemen mají jen na Chrono Classik,Classik XLS a Officers. Měj jsem se asi konkrétněji vyjádřit,hledám kov.řemen případně voděodolný na AirBoss. Měřeno pravítkem 23mm.
  11. Dal jsem dotazy na naše obchody http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=675 http://www.victorinox-hodinky.cz/ je možné koupit někde v cizině? Německo,Anglie ? Počítám, že by to mohlo být z ciziny levnější.
  12. Děkuji a máte nějaký tip kde koupit v EU (Victorinox ,kůže a kov.řemen)
  13. Dobrý den Mohu se zeptat zdejšího osazenstva jestli máte nějaké zkušenosti s nákupem na tomto shopu? Spolehlivost,platba (clo+dph) atd. Děkuji http://www.totalwatchrepair.com/categories/swiss_army_watch_bands/23mm
×
×
  • Vytvořit...