Přejít na obsah

GfLion

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

GfLion's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Co mám tak odpozorováno, tak se ji líbí hodinky se stříbrným tahem a bílým podkladem... Něco jako tyhle...
  2. Koukal jsem se ale právě z nic nevybral
  3. Zdravím, sháním hodinky pro přítelkyni, aby mi to ulehčila, tak nemá žádné speciální přání. Chtěla by jen nějaké "designové", netuctové. Chtěla by kovový světlý tah, má ale poměrně drobnou ruku. Všechno ostatní je tak nějak jedno. Chtěl bych do toho dát max 5k, pokud něco bude levnější, je to jenom dobře. Nějaké nápady? Díky moc.
  4. ok, jsem zvědavý co vybral, fakt možná vezmu jen něco za pár stovek...
  5. Tak já mám normálně jiné hodinky tak přemýšlím fakt na nějakýma od Vietnamců a když přestanou fungovat tak koupím nové... :-/ Do dvojky teda nic jo?
  6. Zdravím, sháním sportovní hodinky pro fotbalového rozhodčího. Musí být lehké a nesmí vadit běhání s nimi déšť atp. Chtěl bych aby měly stopky a nebyly přiliš drahé. Strop je cca 2k, pokud budou levnější je to jen dobře, pokud dražší tak bych i přitlačil. Chci je mít ale jen na rozhodcování, na společenské nošení mám jiné. Dík za případné tipy
  7. Všiml jsem si na ebay - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111150537736&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en Myslíte si že za tu cenu to je super? Nebo to má nějaká rizika? (Nikdy jsem na ebay nic nekoupil). Děkuji
  8. Koukám, že se mi ten výběr společensko - sportivního kompromisu moc nepovedl...
  9. můžu já za to, že se mi líbí a jsou cenově dostupné?
  10. http://www.ebay.com/itm/Casio-ECW-M300EDB-1AER-Edifice-Solar-Wave-Ceptor-Worldwide-Radio-Controlled-UK-/350760437578?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item51aaf3874a třeba tady? Cla se bát nemusím?
  11. Casio Edifice ECW-M300EDB-1AER Vítěz :-) Teď otázka, kde je koupit Jestli ČR nebo přes ebay a nějaký stát v EU.
  12. Hmm... moc se mi ani nelíbí. Kdybyste si měli vybrat z těch dvou co jsem postnul?
×
×
  • Vytvořit...