Přejít na obsah

Jarda55

Členové_50
  • Příspěvky

    82
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Jarda55

  1. ivan 989 Ano, přesně tak. Slovenština je krásná. To je ovšem pouze začátek. Po létech, ve finále do ní řežeš z obou stran hadicí 10 atm.
  2. Nenapadá mě jiná volba než nějaká varianta G-shock DW 5600, 5610....
  3. Přijde v Kolíně nad Rýnem imigrant k doktorovi : "Pane doktore, mě po sexu vždy hrozně pálí oči ...." Doktor: "To je po pepřovém spreji normální ...."
  4. Barevné se mi také líbí. Ale nejde to. S Glocky ladí ideálně pouze holobyty. .
  5. A ještě je člověk pro srandu králíkům. Tedy hodinářům. V našem krámku, odkud měl Chilliluk své první Rangemany, dali před Vánoci do výlohy Casia G-Shock MTG-S1000D. Samozřejmě, že jsem nelenil, a vyrazil je vyzkoušet. Podle pár poznámek jsem pochopil, že byly mezi pány hodináři uzavřeny sázky, kdy dorazím. Opravdu nechutné. Svoji hrdost jsem snadno zachoval, protože jsou to opravdu obrovské krávy. Ani sleva 20% to nemohla zachránit. Ovšem máme tady únor, a když připočtu to, že jsem loni nekoupil ani jedny, jediné hodinky, zdají se mi o hodně menší. Ještě tedy zdaleka né dost, ale třeba v létě......
  6. hopa26 Ze stejných důvodů jezdím už 2 sezony Rossignol Alias Sensor 110. Pohodlná, široká, "dědkovská" bota. A jde to v nich docela slušně.
  7. Manek49 Ty drobný jsou, alespoň u mně, docela průser. Mám od p. Lingera set Morris 3 + "Buřtíka" na drobné. Jenže...Buřtíka jsem línej nosit a když mám v kapse moc drobných, tak mně to s..e. Pak to vypadá následovně: v práci už mám 2 plné půllitry - ty staré ušáky. Docela už přetékají. Doma je to ještě lepší - drobných mám už skoro plnou dortovou formu. Divím se, že z toho ještě nemám deprese. Dokonce jsem si pohrával s kacířskou myšlenkou, že se vrátím k šrajtofli s kapsičkou na drobáky. Zatím jsem ji drsně zavrhl. Kdyby se mi ale ve snech, začal zjevovat strýček Skrblík, a jeho slavné skoky, pak nevím, nevím.
  8. Samozřejmě, že ke kiltu jsou nejvhodnější hodinky jednoznačně Rangemany ve správném odstínu.
  9. Bushman. 3 minuty je fakt dost. Navíc jsi mne ještě překvapil v jiném vlákně, ze kterého jsem byl úplně unesený... Bohužel asi pomalu končí. Já třeba považuji výměnu prádla v bojové vřavě za naprosto zženštilý prvek, a jako zářný příklad, hodný následování všemi armádami světa, bych uvedl skotské kilty, nošené naostro. Norská armáda, vojska na Sibiři, nebo třeba alpští myslivci by mohli mí kilt o trochu delší, ale nejvýše o 5 cm.
  10. Tak jsem se podíval na ta Casia PRW 6000, a vůbec Ti to rozhodování nezávidím. Tedy vlastně závidím. A moc. Přeji hodně bezesných nocí.
  11. Frygo Třeba...... o sloníkovi by nic nebylo ?
  12. Zdravím. Pokud se ještě rozhoduješ, neváhej a jdi do nich. Dlouho jsem váhal s doporučením - přece jen je to starší model, ale myslím, že i dneska mají co nabídnout. Mně připadaly vždycky Protreky příšerně ošklivé. Pak se ale objevily dva ana-digi modely, a byla to pomerančová láska na první, druhý, i třetí pohled. Původně jsem plánoval, že po rozpadu bezelu koupím titanový tah z dražšího modelu, ale vše je jinak. Dnes je nosím na NATu. Používám různé oranžovo-černé kombinace. Jsou na nich neuvěřitelně lehké a skvěle mi sedí na ruce. Hlavní nevýhoda je absence lumi a podsvětlení diodou. Čas jde v noci odečíst bez problémů, ale přečíst grafy, nebo zkoušet jakékoli manipulace je skoro nemožné. Jsou vyráběné v Japonsku(to moc Casií není), příjem signálu je ve srovnání třeba s Risemany, nebo Rangemany vynikající. I ve vodě se mnou v létě i v zimě strávily spoustu času, a ani asi po sedmi letech žádný problém. Co se týče mne, tak výše zmiňovaného safíru bych se u Protreků, nebo G-shocků spíš bál, než ho považoval za výhodu. Pokud bych si měl nechat jediné digi, tak by to byly tyto. Snad sem PROBOHA nestrčí nos někdo od "Rangemanů". To bych to teda pěkně schytal !!!
  13. Bushman. I levná géčka budeš vždy a stále šetřit. Já bych to vyřešil koupí nějakých úplně obyčejných quartzek, které snadno oželíš. Na hrubou práci jsou ideální třeba Bondovky, nebo Breitle Colty.
  14. Sphinxx Jo, a sjede mne nějakej šílenej sluníčkovej pacifista, proč si radši nehraju s bábovičkama. Tady mezi příznivci Rangemanů jsou převážně drsní hoši, honáci, motorkáři, bushmani a tak. Ortodoxní hodinkářští elegáni sem příliš nechodí. Slyšel jsem, že sem snad jeden majitel Rolexek zabloudil, ale když viděl digi v plastu, tak se prej moc ošklivě osypal.
  15. Nerad bych se dotknul majitelů jiných zbraní, ale ke kocourovi ideálně padne pouze jedna, jediná zbraň. Glock. Prostě krása a dokonalost na jedné i druhé straně. Tu první větu neberte vážně. Samozřejmě jsem se majitelů jiných zbraní dotknout chtěl.
  16. Chilliluk Z toho krámku mám Rangemany také. Pan hodinář je čistě, ale opravdu jen čistě náhodou před Vánoci objednal, kdyby si je "někdo" chtěl jen tak úplně nezávazně prohlédnout a vyzkoušet. Říkal jsem si, že tak ošklivé digi-plasťáky, navíc s rozježeným kocourem na dýnku nikdo nekoupí, tak jsem se tedy obětoval.
  17. Za oknem možná, ale v šumavském buši žádná sláva.
  18. Před několika lety jsem je dal na NATO. Používám různé černo-oranžové kombinace a jsem spokojený.
  19. Foceno dnes kolem jedné. Na Honzovi by mohl Pohlreich v klidu grilovat. Divím se, že si nezalezl někam do stínu.
  20. Tak poslouchám, že jsme silnější v ofenzívě, Finové nedávají moc gólů, na brankáře něco vymyslíme, Jarda je v pořádku. Tak sakra proč jsem nervózní jako prase?
  21. ggrand zapomněl, že je to "Vracecí kocour". Ten bude koukat, až se mu zase ozve třeba z pošty.
  22. Já myslím, že prodej kocoura je známkou pohlavní nezralosti.
×
×
  • Vytvořit...