Přejít na obsah

cody

Členové_50
  • Příspěvky

    4 471
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele cody

  1. Nakup dopadl perfektne. Doporucuju.
  2. Rychla akce k plne spokojenosti. Doporucuju.
  3. Bud zdrav. Pred 12 lety to bylo kocoure! A byli to TH Aquaracer Aquagraph 500 ktere mam dodnes. To se narodila prvni dcera resil prvni byt. Pak druha dcera a vetsi byt. Pak barak.... a pak az zdravi me ted donutilo resit jen to co je v zivote opravdu dulezite. Napriklad japonske hodinky! Ale obcas jsem sem kouknul a sem tam i napsal. Jen posledni roky nebylo vubec kdy. A dalsi japonec se ke me riti postou to budes koukat.
  4. Hlasim se do klubu. Sampansky cifernik SBGA001 holt vyfoceny jen tabletem.
  5. Po 5 letech me necekane prepadl chronobundus. Reseni mel jen jedno. GS jak jinak. Sampansky cifernik je doma. Je fajn, ze je tu porad vetsina prodavajicich rozumnych, takze dalsi japonsky prirustek cekam postou po nedeli.
  6. Mel a prodal jsem tu vsechny co pises. I ty barvy cifru mame podobne:-) Jdi to Samuraju to je jasny!!! Ja preferuju ocel ale titanove ktere jsem mel v ruce na pomazleni jsou bozi, ta vaha k tomu koresponduje k tomu desingu.
  7. Ahoj vsem. Pozna nekdo jake hodinky jsou na fotce? Udelalo by to radost jednomu nadrzenemu kupci. Staci vyrobce a rada. Me to pripomina Seiko Premier, ale uz si netroufnu tipovat. Diky.
  8. Dekuji kolegove mnohokrat za rychlost, identifikaci, opravu, odkaz. Delal jsem to mobilem a nechal se zmast 100m a tim reminkem, mam na pilotnich petkach uplne stejnej. Napis solar jsem nevidel vubec:-( Myslim, ze kamaradovi udelame velikou radost. Nekde mu nakecali, ze tento model neni uz davno v nabidce. Cenu pocital vetsi.... povedlo se. Jeste jednou diky.
  9. Ze to je rada 5 vim. Spis cislo modelu. Nebo idealne odkaz kde koupit spolehlive a za dobrou cenu. Zahranicni nakupy neni moje silna stranka.
  10. Prosim zbehle kolegy o identifikaci a radu kde koupit. Kamarad by je mel rad letos pod vetvi.
  11. Musím uznat, ze takovéhle netradiční pojetí ukazatele data je mi skoro až sympaticke. Rozhodně na první fotopohled mě to příjemne zaujalo. Ty spodní mě berou:-) Díky Snowe.
  12. Stalo se to tak, ze kdyz datumovka dojela po par mesicich na prvniho ci druheho (hodinky 90% casu travi ulozene) v mesici, byla v okenku cislice nakrivo. Tak sli na servis. Jmenovat ho nebudu neb si to majitel hodinek nepreje (preci jen cenu mu snizili na polovic).
  13. Kamarad se mnou konzultoval u svych bozihodovych B01 posun cislic v datovem okenku. Spolecnymi silami jsme dosli k jedinemu zaveru, ze hodinkam pomuze jen hodinar. A to zduraznuji, kamarad datum okolo 12h neridi ikdyz v manualu je zduraznena moznost serizovat datum kdykoliv jako jedna z vyhod strojku. Zavada odhalena, poskozeny venec. Vyreseno vymenou. Servis byl autorizovany, cekal bych uklonu az k zemi, bezplatnou opravu, kopici reklamnich materialu k tomu. Dealer to vyresil tak, ze chtel opravu zaplatit kvuli absenci servisni prohlidky. Cca 4000kc. Nakonec to dopadlo kompromisem. A to jeste ohnuli vterinovku. Budiz jim ke cti, ze to nezapreli a starou vratili. Prispevek davam jako reakci na casty dojem novacku, ze hodinky jsou jako sekera. Priplatis si za TOP a mas klid. Casto to byva naopak. Priplatis si za TOP a narazis na stejny problem jaky maji levne hodinky - jen platba za opravu ci pravidelny servis je X krat vetsi a neochota prodejce nest naklady s opravou je take vetsi. Znamy se kterym jsem kdysi prohandloval sve Oceany7 resil pred mesicem praskle pero (ETA2824) a platil jeste s opravou hodinek Prim quartz (rucky) necelych 400kc. Za nasazeni upadleho rotoru u Ety jsem naposledy platil 60kc. Hodinari prijemnost sama. Kazda i top znacka ma sve mouchy. Nedavno jsem se pobavil nad emocialni valkou ktera se rozjela pote co nekdo postnul orezle Damasco. Uz asi v desatem postu se verejne omlouval ze si dovolil vubec zapochybovat a ze opravdu neni provokater:-)))) Snad me nestihne stejny osud. I matador hodne kvalitnich hodinek se nekdy sekne.
  14. Diky za info. Uz to tu nejaky cas pravidelne nesleduju, tak nejsem v obraze. To mnozstvi me teda udivilo - to bych netipnul ani v nejdivocejsim snu.
  15. Mezi nasimy cleny jsou min. 3 majitele cal.97 Zajimal by me jejich nazor na muj nazor, zda ac praktiky neznamy kalibr ktery neoslovil ve sve dobe zadnym zasadnim zpusobem verejnost je financne cenejsi nez zachovale Orliky.
  16. Ze se jeste vtiram do debaty...k tomu drzeni a ergonomii. Mozna se ted pletu, ale myslim, ze P99 byla uz od prvni verze dodavana se trema ruzne velikejma rukojetma. Tehdy rarita a dodnes to neni u zbrani tohoto typu bezny standart. Pritom jisty a prijemny uchop je pro me zaklad. Po osazeni tritiovejma miridlama povazuju osobni zbran za na dloooouho vyreseny problem.
  17. No ja bych obe srovnavane znacky pro nase pouziti resil spis podle osobniho pocitu z ovladani a drzeni. Spolehlive jsou obe dost a dost. Nevim zda je pravda, ze tvurce Glocka pote stvoril P99 - klidne potvrdte nebo vyvratte. Me to tvrdil puskar Tomas Tlapa ktery mel na Walthera na Borku u CB servis a ktery shodou okolnosti pred 14 dny zemrel - pokud ho zde nekdo znal. Kazdopadne ja P99 za vymazlenejsiho Glocka povazuju. Ciste subjektivne - do Matrixu nebo prumerneho americkeho akcniho filmu beru Glock, na vse ostatni v beznem zivote jsem ja i moje okoli klidnejsi s P99:-))
  18. Davide, kdyz pises o tech vsech co znas a maji problemy s P99 a munici, nemyslis treba nahodou par kamaradu se kterymi strilis prebijene? Protoze tve tvrzeni je pro me novinka, stravil jsem posledni cca hodinu hledanim takovych temat na webu. Pac z tech mych znamych o tom nikdo neslysel. A nic jsem na webu nenasel. Krome dvou pripadu kdy v jednom pouzival strelec nejake noname cinske naboje (co tim je mysleno nevim) a ve druhem resili, ze pri prebijeni nesmi byt zapalka moc nalisovana, coz je chyba prebijecu. Jinak jsem nasel vetsinu postu o tom, jak P99 strili a strili a strili. Dokonce i na foru mujglock.cz kde tamni cleny povazuju za fanatiky kteri by pro znacku Glock zemreli, jsem nasel tema G19 verzus P99 poradte co poridit. A krome reakci ze je lepsi Glock protoze chleba, housky, kapradi, dostupne tuningove dily (kolik majitelu si je ve finale poridi) jsem nenasel nic o selhani naboje. Budu rad kdyz me odkazes na nejakou diskuzi ci jiny zdroj kde se o jakemkoliv selhavani P99 pise. Pac to je celkem vazne tvrzeni. Ziju asi 10 let v domeni, ze lepsi semiauto pistole sluzebni velikosti neni - pro me. Tak abych nezil v omylu. Zbrane nijak nesleduju tak dik.
  19. P99 jako hlavni zbran provozuju pres deset let. Mam jeste ten prvni model s jejich vlastni listou. Vyhral tenkrat pred Glockem kvuli lepsi ergonomii a ovladani. Pouzivam strelivo vetsinou SB, sem tam Fiochi. Obcas strilel co zrovna bylo po ruce, i par druhovalecnych jsem mu dal ochutnat. Zatim bez problemu s podavanim munice. Prebijene nestrilim. Vypousteni zasobniku a kohoutu je opravdu bezkonkurencni.
  20. Kamarad shani http://www.bushcraftshop.cz/bushcraftshop/eshop/22 Nemate nekdo pls typ na nakup?
  21. Brumko: Ja mel za to, ze tenhle dymkovy grip je jen jeden v ruznym barevnych kombinacich. Mosaz s povrchovkou. Ty jsi sehnal neco jineho? Hodo: Zdar chlape!
  22. Bacha na ruzne oznaceni. Treba Titanium byla jen povrchova (pry pro alergiky) uprava. Jen nevim u jake znacky jsem to mel.
  23. Mozna by pomohlo koupit jine quartzky. At premejslim jak premejslim, zadny z tech co mi v zivote prosli rukama nedelali tydne odchylku vic jak 5s. Vcetne nakupu v mladi u Vietnamcu do 400kc. Jestli te fascinuje presnost bez externi korekce, Citizen s termokompenzaci to jisti:-)
  24. No na brusle chodím víc okapotovanej nez na airsoft:-) Brzdeni do smyku myslim tak ze rychle jedes a chces rychle zastavit tak napřed takovým bočním venkovním obloukem střídavě oběma bruslema zpomalím na rychlost kdy si dovolím vystrcit brusli před sebe a kolem ní se otočím, druhá brusle brzdí venkovním obloukem. Většinou mě to otočí o 360 a vic stupnu. Jako kdyz v hokeji dojedes puk a prudce se na miste otocis. Na lede od venkovní brusle v oblouku odletava drt, coz se na asfaltu nedeje:-) Proto je to o hubu:-) Koleckama gumovat jako brusli na lede neumim:-) Vypada to z ciziho pohledu jako ze napred nesmele udelas par malych "smyku" a pak se temer na miste otocis. Na miste to neni, posunete me to co ja vim o metr? Co podjede (vlivem rychlosti a moji vahy) ta brusle kolem ktere se tocim. Uff, snad jsem to napsal srozumitelne. Jsem samouk, tohle jsem si vzil tak nejek instinktivne. Kdyz jsem zkousel klasickou brzdu nebo to sourani druhe brusle za sebou na storc, moc to nezpomalilo. O rychlem zastaveni nemohla bejt rec. Ale mozna jsem to praktikoval blbe, ze to neslo. Tenhle muj zpusob je riskantni, ale ucinej. Jen musim mit kolem sebe dost mista do stran.
×
×
  • Vytvořit...