Přejít na obsah

mip

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mip

  1. To jo, zvlášť když dostanu jasné politické zadání dálkovou flotilu zlikvidovat a koupit Airbus. Chartery jsou určitě finančně zajímavější, ale slot v New Yorku se asi taky nedá koupit, kdy se komu zachce...
  2. Jídlo jo, ale v jaký kvalitě??? Ono to s tím ziskem z každé letenky zas není tak jednoduché, když máš prázdné letadlo, jseš ochotný prodat i za cenu jídla, letištních poplatků a benzínu. Já třeba nechápu, proč zrušili Click4Sky, marketingově to byl dobrej koncept. A prodej dálkových linek už vůbec nechápu, byť to mohlo být krátkodobě ztrátový. Tak nějak jim asi chybí strategie nebo co. Nebo že by positioning? :-)))))))))))
  3. Tohle je trochu smutné téma. Dneska v rádiu říkali, že budou dál rozprodávat. Asi zase něco, co vydělává peníze, za to se nejvíc dostane. Jenže to pak už negeneruje zisk! Proč tahle firma šetří vždycky tam, kde nemá? Lítal jsem s nima docela často, půlka letadla do Frankfurtu byl Shell, druhá půlka Škodovka (divil jsem se, když VW sídlí někde úplně jinde). A pak přestali dávat rozumný bagety a dali sendviče od Hamé. Fuj. Ušetřili pár korun a firemní zákazníci, co je především na pravidelných linkách živí začali lítat s Lufthansou. Ty lidi si tam vůbec neuvědomujou, kdo rozhoduje, s kým se poletí. A teď prodají chartery, který v pohodě uživí Travel Service. No, zjevně vstupujeme do poslední fáze.... A teď jinak, zkusme jim poradit! Co byste udělali jako CEO ČSA? Já bych zavedl větší výstřihy a lepší jídlo na palubě :-)))
  4. Rozhodl jsem se, že tady tu diskusi trochu rozčísnu. Jako správný sebevědomý borec, co nemá potřebu si nic dokazovat jezdím stíbrnou Škodou Octavia. Samozřejmě kombi :-)) A ještě navíc při zúžení na jeden pruh dojíždím až k němu a zipuju. A to vždycky, ať ti ostatní v bavorácích chtějí nebo ne :-))
  5. Ok, mám starý prohlížeč, argument beru, Eltonu se omlouvám. Doporučuji se ale na stránky podívat přes iphone, ani tam to není 100%, doladit by to chtělo. Jinak bych za sebe měl návrhy na zlepšení dva: V sekci kalibrů vypadá dvojrozměrné logo Primu vedle prostorové fotografie kalibrů dost divně. Fotky hodinek by to chtělo ujednotit, pohledy, barvy, atd. Prostě celkově po grafické stránce doladit. Jestli chcete nějaká pozitiva :-), tak rychlost a absence flashů, animací apod.
  6. Jo jo, děkuji za upozorněni, dam vědet našemu IT velké mezinarodni firmy, ze mají urychleně preinstalovat všechny prohlížeče na ty nové, které ještě z bezpečnostních důvodu neschválili, ale kvůli Elton webu to jistě radi udělají :-) Ne vázne, vím, ze mám starší prohlížeč, ale myslím ze zdaleka nejsem sám.
  7. Tedy stránky opravdu nic moc. Mám-li být konkrétní, tak tato stránka myslím hovoří za vše. Velká šedá prázdná plocha, navigace vlevo není skoro vidět, hodinek je vidět třetina, ty ostatní jsou schované....
  8. Delikatesy (Delicatessen ) Komedie / Sci-Fi / Romantický / Horor Francie, 1991, 99 min Režie: Jean-Pierre Jeunet, Marc Caro Hrají: Dominique Pinon, Jean - Claude Dreyfus, Karin Viard, Ticky Holgado, Rufus, Howard Vernon, Marc Caro, Dominique Bettenfeld I když uznávám, že moc klasické to zase není :-))
  9. Taky se mi líbí víc ty druhé, jen škoda té velikosti. Ty první jsou až příliš klasické, vzhled tak trochu Certina... A k té vychytávce - myslím, že je to užitečné asi jako všechny vychytávky od hamiltonmu :-))
  10. Hamilton X-Landing Size 44 mm Material Stainless steel / Stainless steel with dark grey PVD Dial Color Black and silver Attachments Integrated leather strap / Metal bracelet Movement Automatic 7754 Crystal Sapphire Water resistance 10 bar (100 m)/145 PSI (328 ft) Limited edition 999 numbered pieces (for each of the two models) Hamilton RailRoad Auto Chrono Size 46 mm Material Black PVD / Stainless steel Dial Colors Black / Silver Attachments Leather / Stainless steel Movement Automatic AutoChrono A07-211 Crystal Sapphire Water resistance 10 bar(100 m)/ 145 PSI (328 ft)
  11. To je teda téma na fóru o hodinkách T.M.Lewin jsem zkusil, ale límeček měl příšernej tvar a ač to mělo být slim fit, byl to pytel na brambory Prostě angličani. Takže Olymp je za tu cenu, kterou mají v NDR OK. Marks&Spencer v té nejvyšší kvalitě údajně z Itálie je celkem dobrý, ale nosí to bohužel každý. Blažek je předražený, kvalita neodpovídá a nakupuje tam spousta lidí. Doporučuji raději připlatit za moje milované Azzaro:) Teda vlastně ne, nekupujte to, já to chci nosit jediný!!!!
  12. S ochotou personálu mohu jen souhlasit. Několikrát jsem si tam zkoušel různé hodinky a vždy příjemná obsluha. Jednou se tam paní prodavačka bavila s nějakým známým a zaslechl jsem, že tam prý zaměstnává i dceru, takže tak trochu rodinná firma Když jsem si zkoušel nějaké hodinky za desítky tisíc (už nevím, co to bylo), slečna mi tam pochválila oranžové Monstery a vypadalo to, že to myslí naprosto upřímně.
  13. Traser Super Sport Ta kartáčovaná ocel a naprosto rovné sklíčko...
  14. Mimochodem, co je s tím pohonem? Zas tak špatnej asi neni... "Seiko?s 8F56 quartz movement is popular with high-end quartz fans. Seiko Japan currently makes a Seiko Spirit titanium-cased model (with several dial variations) with this movement. The movement features a GMT hand that can be set to any timezone (by setting the independently adjustable hour hand), and has a battery that lasts 10 years." Nebo jde jenom o to, že je to quartz? No teda upřímně, dneska jsem zase nařizoval svoje automaty Seika, které jsem týden nenosil, a že by mě to nějak moc bavilo...
  15. Díky moc. Podívám se. Fotky jsem vzal na e-bay a tam srovnání nebylo , ale watchuseek mi stačí. Díky.
  16. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli tyhle hodinky někdo nemáte a případně, co si o nich myslíte? Díky.
  17. No, tak jsem si myslel, že anglicky celkem rozumím, ale tohle mi nic neříká Asi že nelítám s vrtulníkem. Ale jinak ty hodinky jsou nádherný. Naživo vypadají podstatně lépe než na obrázku.
  18. No jo, ale aspoň si s nima pohraješ To stěma bateriovkama nemůžeš
  19. Osobně jsem se na ně díval. Je to tak 3 týdny zpátky. Už nevim přesně, jestli to bylo 22 nebo 24, ale to je celkem jedno. Taky mě to překvapilo. Ale má je kolega v kanceláři, takže já mam smolíka
  20. A co třeba limitka od Certiny??? Nevím, jestli už je sem někdo nedával, kdyžtak sorry. Mají je v details na Václaváku. Cena asi 22.000 CZK. http://www.orientalwatchsite.com/forum/vie...?f=4&t=3903
  21. A není lepší automat za 160 USD? Je to stejné pouzdro, že jo? Jenom má navíc den v týdnu. A funguje bezvadně http://cgi.ebay.com/SKX007K2-Seiko-Automat...A1%7C240%3A1318
  22. Předem se omlouvám, jestli už je to něco starého (v tom případě prosím moderátory, aby mne na místě zastřelili). Dneska jsem zabrouzdal na web Hamiltonu a tam na mě kouká Harrison Ford a nové hodinky Hamilton Conservation. Ani v googlu mi zmínka o nich nevypadla jinde než na Hamiltom home page. A musím říct, že po X-windech a ETO (ty jsou ale quartz) jsou to třetí hezké Hamiltony Takže vážení zkušení, už se dají někde vidět? A neznáte někde cenu? Nejsou chronografy, tak by to mohlo být do $600, co říkáte? k
  23. Po dlouhé době jsem vytáhnul Erardy. Oblek nějak v poslední době nenosim, tak mi jich bylo v té krabičce líto
×
×
  • Vytvořit...