Přejít na obsah

georgejv

Členové_50
  • Příspěvky

    265
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele georgejv

  1. Moony na "Moon DNA" od REM straps
  2. Diky! Pokud bude moznost prispet na kalendar 2023, rad se zucastnim
  3. Dnes větrám keramiky na big wave řemenu od REM straps
  4. Kupoval. Rychlé a rozhodné jednání. Bezva komunikace. Rozhodně doporučuji!
  5. Také mne North Pole baví. Parádní toolwatche, skvělá čitelnost, lumi a moc hezky vyvedné sklíčko s modrofialovým antireflexem.
  6. Dnes rovněž Titan+Keramika (jakože asi top SMP ever) - tentoktát na REM strap "big wave" - fakticky ultimátně komplementární kombo!
  7. Jedu moony na Uncle Seiko řetazu!
  8. Díky! Pro mé oko absolutní bomba na entou... já jsem celkem konzerva a barvičky mne nikdy moc nebraly, takže ten ultimátní black & white look je pastva... vlastně už vím proč mám tak moc rád moonwatche pouze černá a bílá! No jo!
  9. Je tu nějak mrtvo... co nového u fortisáků? Stejně si myslím, že řada OC a MM od Fortisu jsou nadčasové velmi originální ikonické bomby Mám je prostě moc rád - již od 2013...
  10. Dnes opět "Dark Side Of The Sea"
  11. Sedmičky jsou super Zvlášť, když jsou před nimi dvě nuly
  12. MartinD: Dík! Kdyby nechali ty červené akcenty, tak je nekoupím Mi se právě líbí ten "serious business" monochromatický vzhled!
  13. StefanM: Sice narostly na 43,5 mm, ale ta černá je fakt dělá menšími. Navíc jsou lehčí, než klasické nerezovky a díky 51 mm L2L se nosí parádně (aspoň tedy na mé 17,5 cm spíše plošším zápěstí). (eco)Driver: Proč se bojíš keramiky? Jsou sice křehké a pád na beton asi nezvládnou, ale to bez úhony nedají ani jiné hodinky (vyjma G shock a podobných). S tou keramikou - jedna fotka DSOTM s ulomenou nožičkou docela způsobila zbytečnou paniku světových rozměrů. Na zahraničních forech jsem četl různé příhody (nehody) s keramikama na ruce a spíše jsem byl překvapen, kolik toho vydržely. V keramice vidím spíš výhody - hmotnost, odolnost proti otěru a taky vzhled - s klasickým černým PVD se nedá vizuálně vůbec srovnat - PVD je v porovnání s keramikou prostě fádní nudná čerň.
  14. Dnes nosím grailwatch Dark Side Of The Sea...
  15. Tak ještě makro na cifr a modrý AR
  16. Nové Hull na tahu a s šedým cifrem. Už jsou doma a před objektivem. Povedené. Palec nahoru.
  17. Dá se na ně nahodit gumák anebo kůže
  18. Tak... Rolex zastavil výrobu na 10 dní kvůli koronaviru - anebo keep the exclusivity level = waiting list lines = value/price?
  19. Výjimka snad pouze u povrchu toaletního papíru? Jinak na youtube - "the urban gentry - before you buy a daniel wellington".
  20. Bod 3. - tohle vypadá na vyléčení chronoraviru!
  21. Pane Datel, nebo Mr.Datel, máte bohužel absolutní pravdu! Pod to se podepisuji. Ostatně... marnivost, přilišný liberalismus a ztráta etiky a objektivní vnímání reality vedlo k zániku nejedné civilizace...
×
×
  • Vytvořit...