Přejít na obsah

brnakp

Členové_50
  • Příspěvky

    398
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele brnakp

  1. V rámci redukce stavu hodinkovnice prodávám hodinky FORMEX REEF 42 Automatic Chronometer v nádherné zelené barvě, která se perfektně hodí na nadcházející velikonoční svátky Nejdříve pár technických parametrů. Průměr pouzdra je 42 mm a výška je 11,4 mm, ale pocitově je to díky tvaru pouzdra necelých 10mm – viz fotka, vodotěsnost je 300 metrů. Lug-to-lug je pouhých 47mm, takže se vejdou (skoro) na každou ruku. Hodinky pohání mechanický strojek s automatickým nátahem Sellita SW300-1 (Chronometer Grade) s COSC certifikací. Sklo je samozřejmě safírové s vnitřním antireflexem. Luneta je klasická potápěčská jednosměrně otočná a je keramická. Ručičky a indexy pokrývá SuperLuminova BGW9. A pak je tu nádherný zelený ciferník, který podle osvětlení mění barvu jako chameleon od světle zelené po skoro černou. Zkusil jsem něco nafotit, ale moje focení je marný… Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, papíry včetně COSC certifikátu). Kromě robustního ocelového tahu je k nim navíc dokoupený neméně robustní mesh a velice pohodlný kaučuk s unikátní překlápěcí sponou Formex s mikroregulací. Oba náramky i kaučuk se dají díky systému rychloupínání vyměnit bez jakýchkoli nástrojů během pár sekund. Jo, a oba náramky samozřejmě mají ve sponě taky mikroregulaci. Hodinky jsou z února 2021 a jsou ve výborném stavu odpovídajícímu opatrnému nošení – samozřejmě zejména na leštěných plochách jsou vidět klasické vlásečnice, také na kovovém náramku jsou stopy nošení, sklo je bezvadné, chod hodinek je v rámci COSC certifikace. Nové hodinky nyní stojí přes 60k Kč, dokoupený kaučuk se sponou a hlavně mesh dalších 20k Kč, celkem přes 80k Kč, moje prodejní cena je necelá polovina, tj. 39.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě).
  2. Nechci zakládat nové vlákno, tak využiju "sesterské" Seaq. Co říkáte na shark mesh? Nepřeháním to? Oproti originálnímu kaučuku je to jiný pocit na ruce, ale pořád se nosí fantasticky pohodlně.
  3. Perfektní komunikace, příjemné setkání a povídání o hodinkách a hlavně parádní hodinky. Pepo, děkuju za obchod.
  4. napětí se stupňuje It’s Official: Blancpain and Swatch Have Teamed Up for a Collab | WatchTime - USA's No.1 Watch Magazine
  5. Dlouho jsem je neměl na ruce a byla to škoda
  6. Děkuju Marcelovi za jedinečný a nezapomenutelný obchod, navíc s bonusem dobrodružství a napětí Abych vás nevyděsil - kdo Marcela zná, určitě ví, že není tak úplně pánem svého času. A těm, kdo ho neznají, můžu Marcela jen doporučit. Moc jsem si to užil a věřím, že se společně ještě potkáme.
  7. Perfektní, jasná a vstřícná komunikace, dokonalé zabalení odesílaných hodinek a bleskové zaslání. Můžu jen doporučit. Jirko, děkuju.
  8. Přesně tak, taky doufám v nějakou méně limitovanou verzi o velikosti 40-42, která bude dostupnější i pro jiné než VIP zákazníky...
  9. Dnes od 14hod. se dají předobjednat, nechcete někdo zkusit štěstí? :-)
  10. Blancpain letos slaví 70 let od představení prvních FF. Podle všeho bude letos uvádět několik limitovaných sérií FF, tady je první. 【F】 Hot Take: Blancpain Fifty Fathoms 70th Anniversary Series I (fratellowatches.com)
  11. A tohle jsou moje sváteční hodinky, právě jsem natáhnul
  12. Ty jsou fakt nádherný. To je edice "orlebar brown"?
  13. Také já můžu jen doporučit, perfektní komunikace, ochota, bleskové odeslání a taky trpělivost, když se mi (mým přehlédnutím) podařilo poslat platbu na špatný účet. Děkuji za obchod.
  14. O pár stránek dříve se tu píše o reakci Františka Kotlety na ruského spisovatele Lukjaněnka. Nedalo mi to a našel jsem si začátek Kotletova románu Spad. Spadla mi čelist, ta knížka vyšla v roce 2016. Nechávám bez komentáře a jenom doufám, že se autor netrefí úplně ve všem... 16. 3. 2027 The Hokkaido Shimbun Press Boje o Kyjev trvají už dva měsíce Přestože překvapivý a zdrcující útok ruské armády zaskočil ukrajinskou armádu nepřipravenou, podařilo se jí opevnit u hlavního ukrajinského města tak dobře, že pro ruskou válečnou mašinérii je už druhý měsíc nedobytná. Přitom ruská letadla po měsíci tvrdých bojů na předměstích přistoupila k totálnímu bombardování všech objektů ve městě, včetně civilních. Připomeňme, že útok krátce poté v OSN odsoudila většina států kromě Číny, Severního Vietnamu, Severní Koreje, Zimbabwe a Turecka. Dalších sedm států se hlasování o rezoluci zdrželo. Velkou pomocí pro Kyjev jsou brigády dobrovolníků z celého světa, hlavně pak současných a bývalých zemí Evropské unie. Neustávající příliv nových posil tak pomáhá ukrajinské armádě k experty nečekanému úspěchu v boji s početně silnější ruskou armádou. Ukrajinská vláda včera opět vyzvala NATO k zásahu proti Rusku. Mnohé evropské země Severoatlantické aliance se však zmítají ve vnitřních nepokojích v souvislosti s vleklou ekonomickou krizí a odchodem některých zemí z Evropské unie. To je jeden z důvodů, proč ruská vláda předpokládá, že se NATO do celého konfliktu, který označuje pouze za protiteroristickou operaci, nebude vměšovat. Japonský premiér počátkem týdne vyzval válčící země, aby spolu usedly k jednacímu stolu…
  15. Sice jen drobný obchod, ale vše naprosto v pořádku, můžu pouze doporučit. Děkuju.
  16. Just a perfect deal - great communication, lightning fast shipping and beautiful watch. I can only recommend! Thank you.
  17. Perfektní komunikace, rychlé jednání, můžu jen doporučit. Děkuju.
  18. Na grilování ideální tool hodinky od JLC
  19. Všechny Ingy ve 40mm jsou super, je to asi jenom o osobních preferencích. Jinak rád nosím hodinky volně, takže mikroregulace mi nechybí. Ingy jsou nádherně nízké (cca 10mm) a lug to lug výrazně pod 50mm, nosí se moc pohodlně Ano, byly z CZ (původní prodej v Carollinu), dlouho jsem je hledal a tyhle konkrétní se fakt povedly, perfektní stav, v zásadě nenošené, jako nové a vynikající přesnost, mám z nich radost. U těchto Ingů jsem si jistý, že mi zůstanou... sice jsem si to myslel (jako většina z nás) u dalších 20 hodinek, co už nemám, ale v tomto případě nekecám
  20. No zkoušel jsem je několikrát vyloudit od tebe, ale když jsi nepovolil, musel jsem hledat jinde Měl jsem před pár lety tyto Ingy v černé barvě, ale ty modré jsou TOP!!!
  21. @Roland Sands Když jsem vidím tvoje fotky, tak nechápu, proč jsem ti je prodal... Ale na druhou stranu jsem si udělal radost těmito Inženýry
  22. Perfektní domluva, rychlé odeslání a hlavně PC přesně podle popisu (skoro jako nové). Tome děkuju!
  23. brnakp

    Blancpain Blog

    To jsme na tom stejně...
×
×
  • Vytvořit...