Přejít na obsah

argiope

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Glycine | Sinn | Laco | Hamilton | Prim

Návštěvy profilu

1 641 zobrazení profilu

argiope's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Cestou do prace jsem neodolal a zdokumentoval kratky striptyz. Jak to dopadlo? Vic takto po ranu radeji ne, aby to nekoho neporazilo.
  2. Je mi jasne, ze rezerva souvisi s kalibrem. Logicky mi vychazi, ze mensi hodinky (36 mm) museji mit kratsi pero a proto cekam kratsi rezervu. A nemsi prumer (mensi zavazi) znamena vicekrat machnout rukou, nez se poradne natahnou... Nebo je to jinak?
  3. Rad bych se zeptal tech, co maji zkusenost s malymi i vetsimi automaty, zda je nejaky vyznamny rozdil v rezerve natahu. Mam male glyciny airman, ktere mi vydrzi tak den a pul, max dva (kdyz je odlozim na vikend), ale to uz se dost zpozduji.
  4. Anebo inženýrka magistra Kačenová, ne Kačanová
  5. LLD mi mirne pripomina Sinn 6033, ktre jsou vsak vyrazne mensi. Nemate tip na nejake dalsi podobne, ale v mensi velikosti? Max 38mm? Diky.
  6. Chtel bych se zeptat, jakou vydrz ma luminiscence na vasich Glycinech. Pozoroval jsem tuhle na nocnim stoku jedny tritiove Trasery s Airman 18 a prekvapilo mne, ze po pul hodince byla v podstate miziva. Hodinove indexy a vterinovka byly temer necitelne. Jen hodinova rucicka byla slabounce videt jeste rano, nejspise proto, ze je s tou sipkou vyrazne silnejsi.
  7. Diky. Na zluty asi nebudu mit koule, vzdy volim neco decentnejsiho. Cerny se zlutym prositim zkusim pripasovat.
  8. Diky. Ten mesh urcite ne, jen ze se asi nejcasteji objevuje na ebay.
  9. Ahoj, na ceste jsou Glycine Airman 18 se zlutym cifernikem. Standardni kozeny remen se mi vsak moc nelibi. Uvazuji o nejake svetle kuzi vhodne k barve ciferniku (i kdyz ta hneda na fotce dole taky neni vubec spatna), pripadne ke kovovemu tahu (nebo mesh?). Je mi jasne, ze je budu nosit ja, takze jde predevsim o muj vkus, ale rad bych se nechal pripadne inspirovat. Diky. http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=Archive&ID_Display=10002D#
  10. Ty Junghansy by me zajimaly. Mas predstavu co tam mel za modely? Nejake chronomeistery?
  11. Jde mi skutecne o ty prostredni. Mne nepodcenujes, jsem jen ctenar fora a bezny uzivatel. Za vymenu bych byl velmi vdecny a poste vcelku verim...
×
×
  • Vytvořit...