Přejít na obsah

Raiton10

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Raiton10's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky za zkušenosti, ale ten dotaz byl myšlen spíše obecně jestli, byste se nebáli nakupovat z Chrono od prodejce, který má hodně hodnocení. Ono je ve výsledku jedno, jestli je z Itálie nebo odjinud. Třeba tady je má za podobnou cenu prodejce z Polska (https://www.chrono24.cz/iwc/iwc-chronograph-portugieser-iw371604--id19702407.htm) nebo tady z Německa (https://www.chrono24.cz/iwc/iwc-chronograph-portugieser-iw371604--id25913909.htm).
  2. Mohl bych se zeptat, co myslíš pod pojmem oráženy doklady? To tu kartičku nebo nějaké papíry k hodinkám mohou vyplňovat pouze autorizovaní distributoři? Díky.
  3. Zdravím, v dohledné době si plánuji pořídit IWC Portugieser Chronograph a u nás jsou nejlevnější v Carollinu za 228 tisíc. Co jsem se díval, tak na Chronu jsou k sehnání i za 174 tisíc (viz https://www.chrono24.cz/iwc/iwc-chronograph-portugieser-41mm-silver-dial-steel-case-black-leather-strap-iw371604--id28359938.htm) a 54 tisíc je poměrně značná úspora, o tom asi není pochyb. Jedná se o prodejce, který má 1300 hodnocení, což mi přijde dost, je z EU, takže by nebylo ani clo, daně a další poplatky. Moje otázka tedy zní, šli byste do toho, resp. měl bych si dávat v tomto případě na něco pozor. Děkuji.
  4. Raiton10

    Citizen na ruce...

    Přidávám taky moje Citizen AS4030-59E , jsem s nimi fakt spokojený, super bezúdržbové hodinky, jen mě štve, že se ten titan tak lehce poškrábe.
  5. Raiton10

    Colt 2014

    wow hodně hezké hodinky, celkem by mně taky zajímala cena
  6. Raiton10

    Colt 2014

    nedojdou vám lepší nebo alespoň hezčí ty colt chornograph? Jsou to sice jen quartz, ale dodjou mi zajímavější.
  7. ok,tak to tedy vezmu z toho aukra, protože jestli je to pravda, tak ten goldtime to je celkem zlodějina
  8. a tak myslím, že ten prodejce (z aukra) je dost solidní , tak v tom by snad problém být neměl,má hodně kladných komentářů, od jiného bych z aukra nebral, nikdo jiný kdo prodává hodinky tam nemá takové reference , tak myslím že by to mohlo být ok, když to vezmu z toho aukra.
  9. jo nechci se nějak oplétat dph někde z ebaye, to fak ne nějaká ta tisícovka mě nezabije, to je už fuk, šlo mi jen o to zda li je ten příplatek 7 tisíc zapříčiněný nějakou extra přidanou hodnotou, o které třeba já nevím a tady na fóru jsou daleko zkušenější uživatelé, než já, tak proto jsem i napsal, budou to moje první lepší hodinky, tak nechci nějak šlápnout vedle.
  10. Ahoj měl bych jednu malou otázku, chystám se koupit hodinky Citizen AS4030-59E a zajímalo by mě, odkud je koupit, jsou 2 možnosti: 1) Koupit je v obchodě, který bere od goldtimu, cena 21850 a záruka 5 let 2)koupit je tady z aukra http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=4265680062&ref=last-visited za cenu 14170, což je o 7000 levnějc a to je dost, prodejce má stovky kladných komentářů a status aukro plus prodejce, tak nemyslím, že by snad prodával nějaké ''fejky'' a prodejce vypadá seriózně, nevím odkud můžou být hodinky možná asi někde ze zahraničí, ale citizen stejně oficálně pro ČR nedodává, je tu jen ten distributor goldtime. Celkem by mě zajímalo, co si o tom myslíte, je lepší koupit v obchodě ofiko nebo by to aukro nebyl problém, 7000 tisíc je pro mě dost, ale zase pokud by to bylo nějak výrazně lepší, jsem to ochotný zaplatit hodinky kupuju tak jednou za 5 let, než budu chtít nové a než se tyto opotřebují. Předem díky za rady a tipy.
  11. Tak jak vidím, na prodejce jsou samé pozitivní ohlasy tady i na aukru, zptám se ho na ten rádiový vysílač jestli je to ten z německa aby mi fungovala funkce seřizování a myslím, že objednám, snad budu spokojený.
  12. ahoj, měl bych dotaz myslíte, že tyto hodinky nejsou fejky http://aukro.cz/citizen-as4030-59e-radio-controlled-skladem-i3566506614.html měl bych o ně zájem, v obchodech jsou za 21k, tady o 7 tisíc levněji, mám o ně zájem a 7 tisíc je pro mně dost, prodejce vypadá seriozně, doknce s garancí aukra, má i dost kaldných komentářů, ale napadlo mě, že se zeptám tady na foru, kde jsou lidi, kteří tomu opravdu rozumí, popřípadě , kdybych je vzal, zda li jsou nějaké znaky, podle kterých jsou poznat fake citizeny.
  13. no s tím titanem nevím, klidně se obejdu, musím si ty hodinky někde vyzkoušet, je pravda, že jsem čtl že jsou hodinky z titnanu lehké a hodně lidem to vadí, naopak část byla spokojená
  14. casia mám ted, takové obyčejnější konkrétně tento model http://www.hodinky.cz/casio-edifice-ef-562d-7avef.html ,ale už jsou takové obouchané, tak mně napadl, že bych si mohl pořídit něco kvalitního ted, přemýšlel jsem, že bych si ty casia také nechal, ale jako pracovní model , kde mi nevadí, že budou doškrábané a tyto bych měl na běžné nošení.
  15. jj tyto citizeny u nás stojí 21500 to je celkem dost, klidně bych uvítal i nějakou levnější vriantu obvod mám asi 20 cm
×
×
  • Vytvořit...