Přejít na obsah

Krišot

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Krišot

  1. Ahoj no tak jsem zpátky, ale po dlouhé době . No trochu sem na chrono zapomněl jak byla zima,ale na jaře už jsem fotil. Tady jsou 2 fotky. K vánocům jsem dostal nový tah, který je vidět na fotkách . Hodinky jsem měl 2 x v servisu, jednou mi předcházely čas a podruhé se mi něco uvolnilo v zadu vevnitř (rotor). Možná mi to vyjde a zítra budu fotit, tak pak se zase pochlubím . Edit: s oštěpem to byla sranda, jenom jsem ho bodl do země a pak jsem položil hodinky, aby to vypadalo že jsem hodil.
  2. Takové poslední, letní, hodinkové fotky z chaty, půjčeným foťákem . Další už budou podzimní. Házel jsem si oštěpem, měl jsem tam položené hodinky a skoro jsem je trefil. Bylo to tak o milimetr.
  3. Končí už prázdniny , tak poslední z chaty . Ale na ruce jsou pořád .
  4. Díky za Vaše chvály a už mám svůj nick. Seika si dneska zase užily focení i se zbytkem. Casia ručičkové do bazénu, digitálky na venek, na kolo a koloběžku a Seika na hory a na chlubení.
  5. Ahoj, jmenuju se Kristián, ale všichni mi říkají Krišot. Je mi 10 let a po prázdninách budu chodit do páté třídy. K narozeninám jsem dostal svoje první automatické hodinky a protože se mi líbí jak sect dělá fotky hodinek, chtěl jsem fotit taky. Proto mi udělal moje vlákno a do toho si budu fotky dávat.
×
×
  • Vytvořit...