Přejít na obsah

rach

Členové_50
  • Příspěvky

    59
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli rach

  • Datum narození 26.4.1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

3 519 zobrazení profilu

rach's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Díky za komentáře, vyfotil jsem i strojek...
  2. Zdravím, prosím o radu... Dostaly se ke mně hodinky po otci, vzpomínám si že je nosil v 70tých letech, teď hodně dlouho ležely. Nejdou, mají naprasklé sklíčko dole a celkově vypadají na svůj věk. Dýnko je hladké. Nevíte prosím, jaký je to konkrétní typ a na koho bych se mohl obrátit s prosbou o případnou renovaci? Nemám ponětí kolik by to mohlo stát, mám k nim ale citový vztah a chtěl bych zařídit aby se daly zase do kupy...
  3. rach

    Hamilton Khaki GMT

    Dávám je k hodináři cca jedenkrát za rok, máme tady šikovného. Jdou cca +15s do plusu, určitě by šly poladit líp ale nějak necítím potřebu.
  4. rach

    Hamilton Khaki GMT

    Po 6ti letech... můžu říct jen to nejlepší. Nosím je prakticky každodenně (jak se říká 24/7), vystřídaly se na nich asi tak 3 řemeny, momentálně jsou na černé kůži. Měl jsem i tah, ten mi ale k nim neseděl. Dostaly teď konkurenci tak si trochu odpočinou ale z domu nepůjdou, zažily toho dost.... Přesnost pořád dobrá, sklíčko bez poskvrnky, na těle jen pár drobných ťukanců...
  5. Pokud se člověk stává chronomaniakem v okamžiku kdy si koupí druhé hodinky jen proto, že se mu strašně líbí tak ten okamžik u mne právě nastal.
  6. Díky, já si hned říkal že to nebudou Casia ...
  7. Netušíte, s čím na ruce hrál Wawrinka Davis Cup? Lepší fotku jsem nesehnal... Díky
  8. rach

    Nože

    Tak jsem se rozhoupal a ke svému stávajícímu EDC od Magnumu jsem doobjednal další dva brášky.... Klasiku Buck 110 a Spyderco Delica Green ZDP-189.
  9. No už jsem viděl i horší. Tenhle design má něco do sebe....
  10. http://www.watch-band-center.com/watchstra...-Kiel-22mm.html Bohužel v lichých roztečích se nedělají, bude to velká prasárna to tam napasovat? Díky Nebo mám koupit 20mm ?
  11. Měl jsem je taky na ruce a skoro jsem litoval že už jedny Hamiltony mám. A dvoje asi ne....
×
×
  • Vytvořit...