Přejít na obsah

Levit

Členové_50
  • Příspěvky

    211
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Levit

  1. Levit

    fejkobijci

    v neděli jdu na střelnici a mám i velice příhodný terč:-)
  2. nevím jestli tenhle nemám zrovna z tohohle vlákna, ale: Velkej žralok učí mladýho jak správně žrát potápěče. velkej žralok: Připlaveš k němu a 3x ho obeplaveš. Až potapěč vyplave na hladinu, znova ho 3x obeplaveš a pak se do něj zakousneš a sežereš ho. mladej žralok: A to ho nemůžu sežrat rovnou pod vodou? velkej žralok: To můžeš, ale budeš ho žrát i s hovnama
  3. Shodou okolností jsem Tempusu psal dotaz a starají se jen o hodinky u nich zakoupené.
  4. Zdravím, věděl by někdo o dobrém hodináři v Českých Budějovicích? Jedná se o opravu lunety. Má mít 120 kroků, ale zhruba od pozice 5 až k 3 jde jemnějí a jakoby se tam vloudí další cvaknujtí, díky za rady.
  5. dva rychlocvaky. Zajímavá je změna podsvícení pomocí dvou diod, ale libí se mi víc než u staršího modelu ProTreků.
  6. že se mi konečně vrátily GSARy z ozdravné kůry a aplikace AR vrstvy:-)
  7. Tak mám první zásah a to čučím lidem na ruce v jednom kuse od doby co znám toto forum. Včera ve Strakonicích v Kauflandu pán s nákupním košíkem u nápojů v zelené vestě měl Damasko tuším DA37:-)
  8. díky moc za rady, mám o čem přemýšlet.
  9. Myslím, že je to prostě model Poljot. Jako jiné jsou model Strela, Sekonda. Ale o těhle hodinkách toho moc nevím krom toho, že cal. 3017 by se měl vyrábět od roku 1959 jako klon Swiss strojku Venus. Tady je pěkný historický průřez http://www.bdwf.net/forum/showthread.php?t=70307
  10. Jelikož jsou Marathony na ozdravné kůře, experimentuju s Poljotama a pořídil jsem na zkoušku levnou zlatou motýlovku:-) docela sedne:-)
  11. Využiju toto vlákno abych nezačínal nové. Výhledově budu potřebovat brýle a docela tíhnu k odolnějším materiálům a tvarůmněco na sport. Můžete mi poradit jak to řešíte? Docela se mi líbí dioptrické brýle Oakley a nebo Rudy Project. Ideální by bylo kdyby se to dalo kombinovat se slunečními brýlemi. Např u Rudy Project jsem v jednom prezentačním videu viděl, že by měli jít měnit skla v rámu. Když půjdu ven, vycvaknu čirá a nacvaknu dioptrická sluneční. Nebo jsem našel pražskou optiku kde by snad i udělali sportovní dioptrické brýle i klidně s fotochromatickýmy skly.děkuji za vaše rady.
  12. co se týče tahu tak jelikož jsou moje Marathony na ozdravné kůře tak mohu zapůjčit na otestování toto docela sedne k lunetě, kdyžtak napiš a domluvíme se.
  13. zdravím, moje Polaroidy po 5 letech dosloužily a uvažuji o brýlích Revision Hellfly a moje otázka zní jestli si myslíte, že má cenu koupit verzi s fotochromatickýmy zorníky nebo obyč polarizační. Brýle budou do auta, kolo, do města, prostě na všechno, děkuji.
  14. Já docela uvažuju o Panasonic TX-P42ST60E na takové to domácí koukání, ale hlavně Xbox a Plasťáka. I když je to darda vychází mi to nejlíp s kvalitou obrazu. Snad moje strarý LCD ještě vydrží než na ten Panasonic budou nějaký reakce od lidí.
  15. 2 strocek 3 Bedjasson 1 sect 2 gougy 3 Nero 2 Locque 2 Mlsoun 2 Ondřej71 2 Henry1 3 LovecK 2 kupec 4 Bert 3 SCIFI 3 IzTaPa 2 SakalMarty 2 PatrikNapr 2 Levit 38 ks
  16. Zdravím, dnes jsem byl u tchána a když zjistil že jsem na hodinky ukázal mi co má po tatínkovi. Mohli by jste mi je nějak přiblížit? ty Langendorfy jsem tak nějak vygooglil, i když s jiným strojkem a o těch na klíček jsem nenašel ani fň. Hlavně proto, že nevím co mám hledat:-)ěkuji Ty Langendorf šlapou. o těhle nevím nic.
  17. udělám si další post:-) Od mistra Zrna jsem získal parádní canvas na takové to domácí nošení, u mistra Zekona7302 jsem si nechal udělat fantastickou kůži na společenské ake:-) a objevil jsem parádní tah na těžkou práci, kterej se přesně hodí k lunetě a je dle mého hezčí než originál. Hodinky s ním mají krásných 195g:-) Už mi ani nevadí ta velká korunka. Z hodinek jsem stále unešen a hlavně mě fascinuje systém děravých rohů pouzdra pro snadnou výměnu řemenů:-)
×
×
  • Vytvořit...