Přejít na obsah

Robertilos

Členové_50
  • Příspěvky

    582
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Robertilos

  1. Jestli tam nedrží, tak je asi poškozený konektor. Ta věc ohýbá kabel, aby nešel do pláště a zároveň supluje ten klíč na zacvaknutí konektoru - stačí na něj zatlačit. Snad teda bude problém na straně kabelu a ne přesmyku
  2. @kral083 Nedrží, protože není zatlačený až do zacvaknutí.
  3. Bych se nedivil, kdyby ten kabel byl prostě jen špatně zapojený. Na konektor se musí zatlačit až zacvakne, pak to drží. Ty nové kabely jsou tenčí než staré a bez toho jejich vercajku se to dělá špatně.
  4. Vidím, že problém s přesmykačem už jsi vyřešil To nebude problém kazety, ale spíš náboje/ořechu. Praporky nebo rohatky by asi chtěly vyčistit a namazat.
  5. Ten z Lidlu je určitě lepší. Decathlon je hodně plastový a není moc stabilní.
  6. Brzda na šaltru by měly být pořád zapnutá. Vypíná se jen při sundávání zadního kola/servisu. Pod tou malou gumovou krytkou se dá nastavit síla brždění ramínka. Brzdu (stabilizátor) je dobré občas servisovat, Shimano na to má speciální vazelinu. Když se tam dostane vlhkost, dokáže to pěkně zreznout a pak už to drhne hodně a taky to vrže. Prostě takové kurvítko
  7. Včera jsem byl nahoře Pohled z druhé strany:
  8. Spongebob> Teď tam máš CST 2.1. Vypadá to, že 2.2 nebo 2.25 by se tam vešly. Pokud neplánuješ bezduše, ráfky převrtej 8,5mm vrtákem.
  9. Na těch kolech to musí pěkně letět do kopce, s teleskopkou zase z kopce. Pěkně vyvážený bike
  10. Díky za nabídku, rád se někdy přidám
  11. Nový asfalt je až nahoru na Lhotskou, ale lepší je to jet z opačného směru z Mezivodí. Dolů je to pak jako jízda na horské dráze.
  12. Jo, chybějícího asfaltu na Bílý kříž je věčná škoda. Podobně je to třeba i z Visalají do Masarykova údolí. Ale co, silniční pláště toho vydrží hodně, byla by škoda tam nejezdit
  13. Jestli nepojedeš na Lysou, můžeš to vzít kolem Morávky přes Bílý kříž. V závěru stoupání je trošku horší povrch, ale dá se to. Jezdím to tam na silnici. Pak je dlouhý sjezd až na Bílou.
  14. Myslíš tohle? Igicz> paráda, cyklistický ráj
  15. Dneska při měsíčku, chvíli teplo, chvíli kosa, ale krásně
  16. Sice už za tmy, ale pivko po švihu bodne
  17. To jo, ale ten chladný vzduch už cítit.
  18. Taky vozím 12sp řetěz na 11sp Ultegře. S 12sp řetězem je to úplně jiné kolo, prostě tiché. 11sp sady se Shimanu moc nepovedly, co se týče hlučnosti.
  19. Včera okruh v Roháčích přes sedlo Zábrať do Baníkovského sedla a kolem Roháčského vodopádu dolů.
  20. hopa26> na tretry si namontuj kufry SM-SH56 (ne 51, které jsou přibalené k pedálům). S těma není šance spadnout a nohu drží dosatečně.
  21. Myslím, že Reacher se s ním na konci míjí v restauraci.
  22. Já večer MTB a ráno silnice. Obojí parádní i když foukalo. Ty výjezdy za tmy mají svoje kouzlo.
×
×
  • Vytvořit...