Přejít na obsah

Bony111

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Bony111

  1. Ještě jednou moc děkuju za info. Určitě beru ty Seika. Stejně na ně koukám už skoro rok, tak si je vemu. Líbí se mi možná víc právě s koženým řemenem viz. tohle video: nebo fotka: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sndc89p2 Spíš si, ale vemu řemen kovový a kožený si možná dokoupím. Koupím to přes yorkshirewatches.co.uk Je to z EU, dva roky záruka, kompletní balení. Nechce se mi kupovat první hodinky z Asie s tím, že nebudu mít kompletní balení nebo si nebudu jistý jestli jsou pravé. S yorkshirewatches.co.uk si píšu cca týden a budou je mít na skladě do 14 dní, pak mi dají vědět. Na netu si obchod chválí a hlavně mají i kamenou prodejnu, takže by to mělo být OK. Jinak tohle forum je strašný mor. Člověk si to tu začne číst a pak nemůže skončit. Teď chci tyhle hodinky. Příští rok koupím ještě nějaké klasické automaty. Ještě jeden dotaz. Jakou má životnost kožený řemen s každodením nošením? V obchodě mi kožený řemen spíš vymlouvali.
  2. Děkuju za reakce. Z toho co jsem tady vyčetl jsem čekal, že mě od těch Festin odradite. Škoda, hodně se mi líbí. Málem jsem je hned v tom obchodě koupil... Ještě si to musím trochu srovnat, ale asi půjdu do těch Seik.
  3. Ahoj, chci si koupit prní trochu lepší hodinky. Vybral jsem si dva typy, ale nevim, který je lepší nebo spíš co od nich čekat. Už jsem skoro koupil Seika, ale v obchodě jsem uviděl tyhle Festiny a zaváhal jsem. Vzhledově se mi líbí oboje. Z těch Festin se mi libí víc varianta s koženým řemínkem. U Seika se mi líbí s ocelovým řemínkem. Které by jste mi doporučili a proč? Seiko sndc85p1 http://www.hodinky.cz/seiko-chronograf-sndc85p1.html Festina 6821/3 s koženým řemínkem http://www.hodinky-365.cz/festina-sport-6821-3-x134838 Festina 6823/3 s ocelovým řeminkem http://www.hodinky.cz/festina-sport-chrono-6823-3.html Díky za Vaše názory
×
×
  • Vytvořit...