Přejít na obsah

Mupa

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Mupa

  1. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 35 tis. Návrhy do SZ
  2. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 36 tis. Blíží se léto, skvělý toolovky. Návrhy do SZ Děkuji
  3. Mupa

    P: DOXA SUB 300T

    UP na 38 tis. A další fotky, nyní na denním světle.
  4. Vážení kolegové K prodeji nabízím potápky DOXA Sub 300T Professional Koupeny přímo u DOXA v DE eshopu v únoru 2022. První majitel. Jsou nošené, takže nesou známky použití. Nic zásadního. Foceno tak, aby vlásečnice na lunetě byly patrné, na denním světle nejsou moc viditelné. https://eu.doxawatches.com/collections/sub-300t/products/sub-300t-professional?variant=32172946587730 Nenabízejte, prosím, výměny. Redukuji sbírku. Osobní předání Děčín + 50km. Mohu zaslat při platbě předem. Cena 40 tis CZK Konec hlášení. Děkuji za prostor.
  5. Rychlá domluva, akce, žádný řeči. Vše klapalo jak na drátkách, 100% spolehlivost. Krátkej ale super pokec. Děkuju moc a dopručuju.
  6. Je mi potěšením přidat další z kladných hodnocení. S Petrem vše proběhlo dle dohody. Osobní setkání, fajn pokec, podobná chrono diagnóza. Vše zaklaplo na jedničku. Hodinky dle popisu. Důvěryhodný člen. Je radost se s takovým členem setkat a obchodovat. Děkuji
  7. 1/ ...a prodá ? 2/ je to můj subjektivní názor. A na vysvětlenou, nehodnotil jsem cenu těchto konkrétních LE ale obecně.
  8. Jo, uznávám, tam je to na hraně. Neoslovily mě, ale ani neurazily :). Spíše se nám více rozevírají nůžky v poměru cena/výkon. Z tohoto pohledu jsou současné ceny Prim nesmysl.
  9. Velká očekávání a nemalé zklamání jako u potápek. Co se v tý fabrice děje, že LE jsou kus od kusu větší průšvih. A to jsem fanda Prim. O marketingu a ostatních věcech ani nemluvě. Kde jsou časy, kdy vydali Tobruky a Anthropoidy.
  10. Jasná srozumitelná komunikace, blesková platba, akce místo zbytečných řečí. Takhle jedná kovboj, tasí a střílí Za mě doporučuji, vše na jedničku. Díky! Mirek
  11. Jednoznačně doporučuji. Rychlé, férové jednání. Všechno v naprostém pořádku. Děkuji.
  12. Špičková domluva, jasně, rychle, žádný pohádky a sepisování románů. Parádní komunikace. Peníze bleskově na účtě. Takového parťáka do obchodu chtete. Znáte filmovou klasiku ? "Když má střílet, tak střílej a nežvaň" A Tom, to je střelec. Díky Tome.
  13. Přidávám se do dlouhé řady kladných hodnocení. Skvělá komuniace, blesková platba, vše dle dohody. Příjemný člověk. Míru (Longa) určitě vřele doporučuji a děkuji.
  14. Přidávám se do zástupu kladných hodnocení. Rychlé jednání, příjemná komunikace, spolehlivost. Se Zdeňkem je radost obchodovat.Budu se těšit zase příště.
  15. Může začít odpočítávání
  16. Mupa

    Certina DS PH200m

    Nevím, jestli jste zaregistrovali, ale Certina udělala malý upgrade v nabídce DS PH200M. Nabízí je teď na Meshi. Ten, jak mám informaci, lze koupit i samostatně, ale je to docela raketa ( vzhledem k ceně hodinek samozřejmě ).
  17. Mupa

    Certina DS PH200m

    Na tom červeno-černým hadru vypadají famózně. Díky za inspiraci
  18. Mupa

    Certina DS PH200m

    Mám je od prosince 2018 a docela je tahám. Hlavně na lítačku a hesalit ani škrábaneček. Asi ta ochranná vrstva funguje. A hlavně.. u hodinek za tuhle cenu ? klidně hesalit za dva roky dodrbu a nechám si tám dát novej
  19. Mupa

    Certina DS PH200m

    Tak nějak mě to napadlo . Zkus toho Štajgra, píše, že má jedny navíc, pokud to ještě platí. Třeba bude super cena
  20. Mupa

    Certina DS PH200m

    Asi si je budeš muset koupit
  21. Mám to potěšení založit hodnocení pro uživatele TYK1. Velmi dobrá zušenost. Osobní setkání, fajn pokec, solidní přístup, vše proběhlo jak jsme se dohodli. Určitě doporučuji.
  22. Mupa

    Certina DS PH200m

    Mě ten hesalit i baví Se safírem by nedokázali takový retro. podívej se na safírový Můny. Vypadají úplně jinak.
  23. Mupa

    Certina DS PH200m

    Neměřil jsem to přesně, ale pokud tě to uklidní, za těch 14 dní, co je mám jdou přesněji než hodinky s 2824 (2500) . Strojek má méně kmitů než třeba 2824, ale je dobře vyladěnej.. Na vibrograf se teď nedostanu, ale zkusim to změřit přesněji na 24h.
  24. Mupa

    Certina DS PH200m

    Na hodinkách je skutečně hesalit. Je to dobře vidět na srovnávačce s můnama. Rozteč nožek je u těchto hodinek 20. Už jsem je dal i na NATO, takže porovnejte. Cena je 18.590,- a z toho jsem dostal 15% slevu. Takže hodinky za 15.. Další věc, kterou jsem nezmínil je rezerva chodu. Stroj Powermatic umí 80h. Pokud bych neměl winder, v pátek je sundám a v pondělí půjdou. Pokud by jste chtěli nějaký dallší fotky nebo info, rád dodám.
  25. Mupa

    Certina DS PH200m

    Tak trochu se zpožděním ale přeci. Návštěva u JK proběhla. Jako vždy se jednalo o přijemný zážitek. Milá a vstřícná obsluha. Občas se stane, že hodinky, který zaujmou na fotkách jsou ve skutečnosti nezábavný, Tyhle Certiny jsem z obrázku znal dlouho, takže očekávání byla veliká. Začnu krabičkou. Na tý je poznat, že Certinu tyhle hodinky asi fakt bavilo navrhnout a vyrobit. Jsou to hračičkové. Zapomeňte na nudný krabice, tohle je potápěčskej tool kuft. Hodinky splnily očekávání. Dal jsem je na ruku a už tam zůstaly ( po zaplacení )Někoho děsí velikost, ale protože jsem od Certiny měl SD Action 200M ve stejný velikosti, není to žádnej šok. Sedí a nosí se dobře. Vintážní vzhled a precizní zpracování, co si více přát. Jediný, co stále nechápu je, jak je možný, že za ty peníze je možný dodat tak fajnovou hodinku. No a pro porovnávače jsem přidal i srovnání s Můnama. Konec hlášení
×
×
  • Vytvořit...