Přejít na obsah

krehla

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ano bydlí...

krehla's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ty s tou černo / šedou popř. červeno / modrou lunetou na prvním obrázku nejsou úplně nejhorší... zkoušel jsem hledat dle ref. n. ale nikde nic..
  2. Za mě ano. Tak a teď jsem na vážkách jestli tyto nebo Steinhart Nav-B 44 premium automatik. :-(
  3. to krtenek: no ty Bremonty by pro mne byly taky asi ideální, avšak cena je trochu mimo moje současné možnosti. Zase na druhou stranu, když vzpomenu že před 14 dny jsem začínal limit na 8k, pak zvednul na 15k kde se mi v této cenové relaci nejvíce líbí Davosa Vigo nebo Pares a začínám pokukovat po Edoxech Les Vauberts Day Date kolem 25k, čili jestli to tak půjde dál možná se na ty ?3.000,00 časem dostanu .
  4. Ono se to určitě všechno samo neudělalo, ale nějaká míra samo přičinění tam nejspíš bude. Jinak jsem rád za odkazy a za rozšíření obzorů. Ty Davosy vypadají velmi pěkně, hlavně Vigo. Jak to tak pozoruji, nebude to jen tak vybrat to pravý ořechový přesně dle mého gusta.
  5. Jj přesně tak, 40mm+ ale 45 už by bylo zase dost, klasika design, nic přeplácanýho, úzká luneta
  6. Zdravím Vás zde všechny, rád bych si vyslechl, resp. přečetl pár názorů na níže uvedené modely hodinek (zatím mých favoritů - záměrně píši zatím, jelikož se zde může strhnout smršť návrhů a já budu opět na začátku) - čili pokud víte o jiných, podobně designově laděných jako níže, budu rád za každý nástřel. Jsem novicem v tomto oboru a tak žádnou radou zkušenějších "odorníků" zajisté nepohrdnu. 1. Hamilton Khaki H644555232.Hamilton Khaki H705555233. Zeno Watch Basel 6210-f24. ZWB 6069DD-e2
×
×
  • Vytvořit...